Şimdi Ara

Eurobasket 2017 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
4
Favori
13.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isbara alp

    Melih çok iyiydi, Sinan kazmasinin yerine adam gibi bir oyun kurucu olsa kazandırdık

    Kazma ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK


    quote:

    Orijinalden alıntı: hasanmerto

    Ufuk iyi bir koc degil bu net

    O zaman Obra gelsin

    Gergin Atamani hic sevmem ama keske o olsaydi.

    Kaos basketbolu oynuyoruz. Takim bekledigimin cok uzerinde yetenekli cikti. Semih cok iyi Furkan cok gelismis, Melih iyi Cedi efsane ama dogru durust bir oyun plani yok. Sacma tercihler. Gergin veya Oktay hoca olsa bu kaybedilen 2 mactan en az biri bizimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LSG

    Murat Kosavanın çığırtkanlığından nefret ettim, kafaya yiyince sus pus olacak...

    Ohh sustu..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan-Semih takımın en tecrübelileri ama ayıp ediyorlar takıma.Resmen şunlar salmasa kendini kazanırdık bu akşam Göksenin falan girdi bu ne Allah aşkına ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2 grup maçında Allah'tan rakipler çapulcu ve uyduruk takımlar. 2 maçı da kazanıp grubu 3. olarak tamamlarız rahat rahat.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih Erden'in her maç usanmadan yaptığı basit hataları beni çıldırtıyor.Bobby olsaydı çok farklı olurdu maç bu arada.Yapacak bir şey yok yetersiz bir kadro kurmuşuz.Ömer Aşık keşke iyi durumda olsaydı pota altını rakiplere dar etseydi ama sağlığı yerinde değil.Ersan ise umursamaz tavrı yüzünden kendinden soğutmaya devam ediyor.Enes Kanter malına diyecek bir şey yok.Yetenek var ama kafa yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 4 Eylül 2017; 22:58:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanmerto


    quote:

    Orijinalden alıntı: BJK


    quote:

    Orijinalden alıntı: hasanmerto

    Ufuk iyi bir koc degil bu net

    O zaman Obra gelsin

    Gergin Atamani hic sevmem ama keske o olsaydi.

    Kaos basketbolu oynuyoruz. Takim bekledigimin cok uzerinde yetenekli cikti. Semih cok iyi Furkan cok gelismis, Melih iyi Cedi efsane ama dogru durust bir oyun plani yok. Sacma tercihler. Gergin veya Oktay hoca olsa bu kaybedilen 2 mactan en az biri bizimdi.

    Onu da gördük bir şey olmadı. Maalesef bu jenerasyon iyi değil. Bu takımı adam edebileceğine inanıyorsa Obra gelsin o zaman, ama sanmam geleceğini, adam bunlarla uğraşmak istemez. Zaten bundan da iyisini yapacağını sanmıyorum, milyon dolarlık kulüp takımı değil bu, malzeme belli. O yüzden Ufuk hocadan iyi koç yok şu an




  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Letonya mi capulcu ve uyduruk takim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu ufuk hoca tutturdu bir tecrübeli oyuncu eksikliği diye, her halta şu lafı diyor uyuz oluyorum. sadece tecrübeyle alakası yok olayın, yetenekle alakalı iş bu. tecrübeli semihin faul kaçırmaya doymadı, sinan rezil oynadı. sorsan ''yılların tecrübesi'' diyeceği erkan ölüyü diriltti sağolsun yaptığı boş faulle

    yorumcu ''bogdan olmasa maç alırdık'' diyecek utanmasa, sahada 6 kişi oynasaydık bence de yenerdik adamları melih de iyi katkı veriyor saçma zorlayışları sinir etse de, furkanın daha fazla şut kullanması lazım, çok tereddüt eder gibi oynuyor
  • Yeni jEnerasyon deniyor, bu jenerasyonda eline bakılan adamlardan biri makedonyalı, diğeri Amerikalı, jenerayonmuş bu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LSG -- 4 Eylül 2017; 23:04:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LSG

    Yeni jEnerasyon deniyor, bu jenerasyonda eline bakılan adamlardan biri makedonyalı, diğeri Amerikalı, jenerayonmuş bu...

  • Kadroda Semih, Sinan, Erkan var. Spiker halen daha kadromuz çok genç tecrübe kazanıyor diyor. Nereye kadar tecrübe kazancaz? Kadronun en genci Furkan. O da zaten genç olsa bile tecrübesiz değil artık. Kendi takımlarında 2 dk süre alamayan adamlardan medet umuyoruz. Birbirimizi kandırmayalım Britanya gibi basketbolun futbol-tenis-rugby-kriket gibi sporlardan sonra ancak 6.7. sırada yer bulabildiği bir ülke olmasa grubu sonuncu bitirirdik. 70 milyonluk ülkede 1 numaralı pozisyonda oynayabilen adam yok. Cedi gibi 3 hatta 4 numara oynayabilen bir adamı 1 numaraya çekiyoruz. Bu kadar net konuşuyorum Cedi harici eh birde Furkan'ı saymazsak takımın geri kalanı çöpler yığını. Bu kadroyla ancak grupta sondan bir ya da ikinci oluruz.
  • Türkiye'nin en iyi savunmacısı Göksenin'i Bogdanovic'in karşısına koydu Ufuk Sarıca. 1 dakika oyunda kalamadı. Kazanabileceğimiz bir maçtı ama yediğimiz 4 kritik 3'lük sonuca etki etti. Bogi'nin kafa sallamaması bile bize olan saygısını gösteriyor.

    Belçika'dan mutlak galibiyet şart. Letonya maçında şansımız var ama 2.21'lik Porzingis'i nasıl tutacağız bakalım.
  • Uzun eksiğimiz var. Şu kadroda Ahmet Düvelioğlu gibi sağlam bir kule olsa, epey iş yapar... Semih'le Sertaç'la olacak bir iş değil!

    Letonya maçında Porzingis'in karşısında çaresiz kalacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya tarihinin en önemli kupasını kazanan 5 milyar kişin hayran kaldığı ülkersporun ülke basketboluna en ufak katkısı yok :d

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cedi ve Furkan yokken takım orta halli bir halısaha kadrosu oluyor maalesef.Bilmiyorum size de oluyor mu ama Kenan top sürerken istemsiz gülme geliyor.Şut attığında kahkaha atıyorum.Bir insan basketbolcuya bu kadar benzemeyip nasıl milli takımın guardı olabiliyor anlayamadım.

    Yine de Ufuk Sarıcayı tebrik etmek gerek , gayet motive ve oyunun içinde bir takım yaratmış.Sinan'ın birebir zorlamaları yerine Furkan'a hücumda sonsuz kredi verse Doncic veya Porzingis gibi eminim daha iyi hücum performansı ortaya koyar.Semih'in beyniyle düşünemediğini hepimiz biliyoruz yıllardır , yaptıkları artık meşru geliyor bana.

    Final İspanya-Sırbistan olacak gibime geliyor , İspanya-Fransa da olabilir.Sırbistan bana biraz sönük gözüktü bu turnuvada.
  • Rusya maçında kendimize bu maçta kritik anlardaki hücum yanlışlarına yenildik.Uğraşıyorsun ama 3-4 sayı ile yeniliyorsun çok sinir bozucu.

    Belçika maçı bizim,Letonya da bizim olacak ve Hırvatlar ile eşleşeceğiz sanırım .Geçeriz onları ,giderek 1 adım daha iyi özgüvenli oynuyoruz.

    Kenan -Cedi-Furkan üçlüsü umut verdiler.Kenan bazen çok çok çok basit hatalar yapsa da savunmada çok önemli katkılar veriyor.

    Millet yazmış Erkan diye.Arkadaş ezbere yazmayın Erkan bu takıma hamle adamı olarak alındı hocanın sezon içinde önemli katkılar aldığı ve nasıl kullanacağını bildiği bir oyuncu.Takımda uzun yok.Rotasyonu mecburen birden fazla yerde olabilecek adamlardan seçti hoca.Bu noktada Erkan da çok doğru tercih pekala ? Ne diye eleştirip duruyorsunuz anlamıyorum ? Ersan gelecek olsa , Dixon olsa zaten farklı planları olacaktı.

    Erkan hamlesi hem takımı kısaltmak hem de Kenan faul sorunu olması nedeniyle bir tercih oldu.Yani Furkan süre almıyor Erkan yerine süre alıyor diye bir olay olmadı maçta hayali şeyler yazıp çizmeyin.

    Erkan' ın sıkıntı yarattığı 2 pozisyon da Bogi başrolde idi zaten.Adama Bogi neden şut attı diye kızıyorsunuz farkdında değilsiniz ne yazdığınızın !

    Mili takımın düzeni zaten yıllardır bu.3 yıldır bu.Ergin Ataman'ın kadrosu daha farklı daha sağlamdı oradaki oyuncular bu kadrodan 1 tık daha ileri idi.O 12 kişilik kadroda takımlarında oynayan adam da fazlaydı formda adamlar da fazlaydı.Şu anda Ergin hoca olsa da bundan farklı oyun olmayacaktı.

    Bu takımın oynaması gereken oyun da bu oynayacağı oyun da bu.Şu 12 kişide sezon içinde sorumluluk alan 2 adam var ve bu 2 adamdan biri turnuvaya formda başlamadı .Siz ne istiyorsunuz ki farklı olsun ? Rakibi bozarak oynamak da önemli bir meziyet .Olympiakos kaç kere finallere geldi bu tarz oyun ile.Tanjevic zamanında ortada hiç birşey yoktu 1-3-1 savunması dışında !

    Takım zaten kötü değil .Bireysel olarak değilde takım olarak oynadığında gerçekten bir şeyler yapabilecek bir kadro var burada.Takım olarak oynuyoruz.Herkes birinden güç alıyor.Furkan Rusya maçında sahada nasıl durdu bu maçta sahada nasıl durdu ? Sadece buna bakmak bile farkı anlamaya yetiyor.Takım gelişiyor.Furkan yarın daha iyi olacak.Semih bugün 3 savunma hatası vardı.Dikkati dağıldığı zaman inanılmaz kötü oluyor.Fakat yine iyiydi.Semih yıl boyu oynamamış ve bu 3 maçlık performansı gayet iyi.Daha kötü Semih izlediğim için bu Semih adeta melek yani.

    O kazma, takım 30 yer yok Ufuk hoca Erkan'a torpil geçmiş bik bik bik.

    Letonya maçında eğer yarın kazanırsak Porzi için bir çözüm de yaratabilir miyiz acaba ? Takımda bir çok pozisyon oynayan adamlar var bu avantaj ama bakalım ne olacak ? Bugün Cedi daha fazla zorlanmalıydı mesela ? Macvan ile hücum eşleşme avantajını hiç kullanmadık ben hatırlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 4 Eylül 2017; 23:20:24 >




  • Ülke olarak Cedi'ye gözümüz gibi bakmamız lazım. Eğer sakatlanırsa ya da Nba rüyasına kapılıp milli takımı sallamamazlık ederse yandık. Valla Britanya, Lüksemburg, Andorra milli takımlarına döneriz. Şuan hiç değilse kazanamasak bile ezilmiyoruz.
  • Ben şu ana kadar beklediğimden iyi bir takım gördüm, 1,4 ve 5 numara pozisyonlarımız yok sayılacak seviyede iken başka türlü basketbol oynama şansımız yok. Maalesef kimse milli takımlardaki seviyemizi göremiyor, herkes gümüş madalya kazanan takımların seviyesinde olduğumuzu zannediyor(Aynı şey futbol takımı için de geçerli). Belki daha iyi şeyler yapılabilir evet ama onun için önce Ersan İlyasova gibi oyuncuların bu turnuvalara gelmesi lazım. Pau Gasol kaç yaşında, adamın kazanmadığı başarı yok ama hala gelip milli takımını taşıyor. Bizim oyuncularımız devşirme oyuncular kadar bile sahiplenmiyorlar. Seviyemizi bilip ona göre izleyince ben durumumuzu makul görüyorum, abartacak bir şey yok. Sırbistan'ı da her zaman böyle bulamazsınız, onlar da çok kötü(Sırbistan standartlarında) bir kadroyla buradalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elbryan

    Kadroda Semih, Sinan, Erkan var. Spiker halen daha kadromuz çok genç tecrübe kazanıyor diyor. Nereye kadar tecrübe kazancaz? Kadronun en genci Furkan. O da zaten genç olsa bile tecrübesiz değil artık. Kendi takımlarında 2 dk süre alamayan adamlardan medet umuyoruz. Birbirimizi kandırmayalım Britanya gibi basketbolun futbol-tenis-rugby-kriket gibi sporlardan sonra ancak 6.7. sırada yer bulabildiği bir ülke olmasa grubu sonuncu bitirirdik. 70 milyonluk ülkede 1 numaralı pozisyonda oynayabilen adam yok. Cedi gibi 3 hatta 4 numara oynayabilen bir adamı 1 numaraya çekiyoruz. Bu kadar net konuşuyorum Cedi harici eh birde Furkan'ı saymazsak takımın geri kalanı çöpler yığını. Bu kadroyla ancak grupta sondan bir ya da ikinci oluruz.

    Son 2 cümlene katılmıyorum ama doğru oyuncu yetişmiyor.Daha doğrusu oyuncular kendileri yetişmiyor ,kendilerini geliştirmiyor.Yine de çöpler yığını demek biraz haksızlık..Sondan ikinci bile olmayız merak etme. 4.oluruz en kötü.

    Çok gömmüşsün takımı, biraz hakkını ver ya




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.