Şimdi Ara

EURO CIVIC'Mİ ACCENT GLS'Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.2 haftadır arkadaşım için araç bakıyoruz.elimizdeki para en fazla 13.000 tl.Baktığımız bir çok modelden eleye eleye 97-99 arası euro civic 1.4i ve 98-2000 arası accent 1.5 gls kaldı.istediğimiz donamların başında klima ve lpg var.arkadaşımın arabası beklenmedik bir şekilde motoru yedi ve mecburen ucuz bir fiyata sattık.şimdiki alacağımız arabayı iyice araştırıp,inceleyip bakımlı olduğuna kanaat getirip satın almak istiyoruz.

    Temiz arabalar yok değil var fakat bu seferde fiyatlarını şişirilmiş buluyoruz.Bu araştırmaları GENELDE sahibinden.com dan yaptık.Pazar günüde Ümraniye ve Kartal otopazarını gezdik genelde galericilerin içini dışını parlatıp satışa sunduğu ceset gibi araçlarla karşılaştık.Zaten galericiylede arabası temiz ve uygun olsa dahi alış verip yapma niyetinde değiliz.Bu pazartesi günü sahibinden.com da bulduğumuz accent gls diye bakmaya gittimiz araç accent gl modeli çıktı.Yani gls den eksiği hidrolik direksiyon,elktrikli ayna v.s gibi donanımları yoktu.sarı renkli sis farı taktırılmış ve kliması vardı,ruhsatınada gls yazdırılmıştı.Satıcı vatandaşın sahtekarlığı yüzünden yarım günümüz ve bir sürü taksi paramız boşuna gitti...

    Benim gönlüm euro civicden yana fakat ondada far,tampon gibi parçaların zor bulunduğu ve çok pahalı olduğu söyleniyor...Alacağımız araca arkadaşım 3-4 sene binmeyi planlıyor.Fakat arkadaşımın evinde internet olmadığı için araştırmaları ben yapıyorum.
    Aşağıda linkini verdiğim araçlara yarın bakmayı düşünüyoruz.Pazar günüde yine otopazarına bakacağız.Bakalım kısmetimizde ne çıkacak...Bu araçlara sahip olan veya uzun süre kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

    Herkese teşekkür ederim.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-satilik-orginal-kazasiz-temiz-hyundai-1-5-gls-74025941/detay/

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-temiz-lpgli-orjinal-civic-73477206/detay/







  • Yedek parça ikinci el vs gibi konularda sorun olmayacaksa ! civic
    Varsa kesinlikle gls...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert107

    Yedek parça ikinci el vs gibi konularda sorun olmayacaksa ! civic
    Varsa kesinlikle gls...

    Civicin yedek parcasina , 2. Elide o kasa accentlerden geri kalir yani yok. Her turlu civic diyorum.
  • Arkadasımda 2001 model accent gls var oda para etmez diye satmıyordu babası sıfır almış ve hala kendisi kullanıyor babası rahmetli oldu. Neyse yani 11 senedir faal bir sekilde kullanılan araç hala tas gibi bütün aksamı çalışıyor parçası bulunuyor lpgde 23 krs yakıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aanil

    quote:

    Orijinalden alıntı: mert107

    Yedek parça ikinci el vs gibi konularda sorun olmayacaksa ! civic
    Varsa kesinlikle gls...

    Civicin yedek parcasina , 2. Elide o kasa accentlerden geri kalir yani yok. Her turlu civic diyorum.

    Benim memlekette civic'in her modeline tapılır euro hariç !
    bir kerede kullanma şansım oldu bence harika ! zaten kötü diyemem ikinci eli hariç hiç bir şeyine....
  • arkdaşlar bugün ilandaki accente baktık ve beğendik.yetkili servisede baktırdık,sorun çıkmadı.anlaşıp kaporasını verdik.temiz bulmuşken alalım dedik,arabasız kalmakta bazen masraflı olmaya başlamıştı.
  • Hjayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum. Ben olsam civic alırdım hocamın aracını kullandım 1.4 ies modeli idi bezgin bir araç olmasına rağmen çok beğenmiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bediboy

    Hjayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum. Ben olsam civic alırdım hocamın aracını kullandım 1.4 ies modeli idi bezgin bir araç olmasına rağmen çok beğenmiştim.

    teşekkürler iyi dileklkeriniz için.bende civic e daha sıcak bakıyordum hatta forum dada herkes civic diyordu ama gerçekten temiz bir civic bulamamıştık zaten otopazarındada yok denecek kadar azdı..
  • tartismasiz gls
  • hayırlı olsun ama bence euro civic yanında accent ayıp olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.