Şimdi Ara

ETHERNET KARTI DEĞİŞTİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ethernet kartımı değiştirmem gerekiyor. Acaba kendim yapabilirmiyim diye... PC de ethernet kartı nerededir. Kasayı açtım ama... Üzerinde SPEEDCOM HPI56SPII yazan mıdır acaba? Eğer bu kart ise bunun idamesi ne alabilrim acaba? Yardımcı olursanız... Şimdiden teşekkürler...

• herhangi bir pc dükkanından 10tl ye alabilirsin ethernat kartını o kadar farketmez markası pci slotuna takarsan çalışır(beyaz slotlar)
  • anladım ama şimdiki kart pc üzerinde nerde onu öğrenmek istiyorum. Bu speedcom ethernet kartı değil sanırım. eskisini nasıl çıkaracağım?
  • Çogunlukla anakartla bütünleşik olurlar. Beyaz slotlarda herhangi bişi var mı?
    yoksa bütünleşiktir sen yeni ethernet kartı alıp taktıgında bütünleşik olan ethernet pasif olur.
  • Bilgi için teşekkürler ama bişey daha sormak istiyorum. Bilgisayarımda Windows 7 yüklü. BÜtün kartları bu program ile çalıştıracak şekilde ayarlayabilirmiyim yosa özellikle bu özelliği aramalımıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COTR1923 -- 19 Nisan 2011; 23:13:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.