Şimdi Ara

ASUS Paylaşımlı Ekran Kartı Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS'un X54C Model Dizüstü Bilgisayarını kullanıyorum. 4 GB DDR3 RAM ~ 32 Bit INTEL GMA 3000 [Tümleşik] [1696 MB 'a Kadar Çıkabilen] Ekran Kartı Var. Ucuz Buldum Aldım. Ekran Kartı Gerektiği Durumlarda RAM'Den Yutuyor [Mesela Oyun Açtığında]. Ben Sabit Olmasını İstiyorum 1 GB Ekran Kartı Olmasını İstiyorum. Yani 3 GB RAM ~ 1 GB Ekran Kartı Olsun. Araştırdım Bios'Dan ayarlanıyormuş Ama bu makinanın biosu farklı.[ÖRNEK: Aşağıdaki Resim]. Ben Herhangi bir programla yada bu biosla nasıl ekran kartı paylaşımını ayarlıyabilirim.[NOT: CRYSiS2 ve MAFIA2'Yi Açabiliyor Ama Kasıyor] İnşallah Analatabilmişimdir. İyi Günler..

Bios Resmi:

http://www.latenightpc.com/g2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=5030&g2_serialNumber=5 [Bios Resmi Alıntıdır ama Aynısıdır]

• Advanced>Chipset'den Ayarlanıyor.

Kimi Räikkönen ''The Ice Man''
    2007 Formula One World Drivers' Champion
  • arkadaslar slm herkese Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 3150 hdmi baglantisi yapamiyorum pc lg tv mi algiliyor ama goruntuyu aktar diyorum tv hic orali bile olmuyor bir cok farkli kablo ile denedim kablolar ile farkli cihazlar denedim hersey normal ama benim win 7 tablet pc yi bagladigim zaman goruntu yok Ekran karti Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 3150 yardimci olursaniz cok sevinirim... simdiden tesekkurler....
    Ekran kartı
    11 ay önce açıldı
    Ekran Kartı Driver
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.