Şimdi Ara

Eten glofiish M700 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
378
Cevap
0
Favori
31.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: silversurfer80

selammm
    yarım saat önce ultravizyonu aradımm.mayıs ayının başında satışa sunacaklarını söylediler fiyatıda 1000 ytl civarında olacaklarını söylediler bence beklemeye deger.

evet o zaman beklemek daha doğru..

umarım o fiyata satarlar..!
    ama ne yazıkki ultravizyon herkese farklı yanıt veriyor. resmen oynuyorlar. şimdi websitelerine bakiim dedim, o da şu an için görüntülenemiyor.. ya M700/X500 geldi ve site update ediliyor ya da ultravizyon yakında tarihe karışacak

1000 YTL + KDV konusu çok mantıksız gelmiyor bana, M600+ın fiyatını çok aşağı çektiler çnk. Benim şahsi fikrim cihazın KDV dahil 1300 YTL seviyesinde olacağı yönünde. Fiyat konumlandırması 1500den yukarısını zor kaldırır sanırım.

Bakalım mayıs başında ne diyecekler.. Devlet su işleri gibi oldu ultravizyon zaten, bugün git yrn gel..

quote:

Orjinalden alıntı: bisorumvar.com

quote:

Orjinalden alıntı: silversurfer80

selammm
    yarım saat önce ultravizyonu aradımm.mayıs ayının başında satışa sunacaklarını söylediler fiyatıda 1000 ytl civarında olacaklarını söylediler bence beklemeye deger.

evet o zaman beklemek daha doğru..

umarım o fiyata satarlar..!

• öndeki tuşlar gelen çağrı cevaplama sonlandırma olması lazım o kadarınıda düşünmüşlerdir

Çok sıkıldım beklemekten ama karaborsadan uçuk fiyatlardan almaktan daha iyidir die düşünüyorum.. En azından böle taksit imkanımız da olacak..

Orjinalden alıntı: akay635

1000 ytl Türkiye piyasasına göre oldukça makûl bir fiyat.

X500, M700' e göre daha ucuz mu olur?

M700' ün klavyesinde Türkçe karakterler olacak mı acaba?
    M700 veya X500, hangisini almalı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • bence X500 cok daha ii avuc içinde kayboluyor boyutları cok uygun rahatlıkla taşınabilir M700 daha kalın cepte tasımak zor bukadar uzun süre Türkiyeye girmemiş olması ultravizyonun beceriksizliği bulundugum yerde aylardır satsta ürünler

X500/M700 için benim şahsi tercihim M700dür. Ama tabiki bu kullanım alışkanlıklarına çok bağlı bir soru.
    Benim işimin %80 yazmakla ilgili olduu için ben klavyeli model tercih ederim. Ayrıca şu an için kullandığım bi d900üm var, eğer satmamış olursam 2sini ihtiyacıma göre kullanma avantajım var.

Arkadaşlar 20 gün kaldı, eğer mayısın ilk haftasından sonra halen gelmemiş olursa bi çare düşünelim, isyan edelim, protesto düzenleyelim :)

He bir de Forever79; sen eten.hu dan sipariş vermiştin. noldu başına extra masraf açıldı mı arkadaşım? nasıl işledi prosedür çok merak ediyorum. çnk kayıt için pasaport isteniyormuş, kargo yoluyla gelişte yeni yurtdışına çıkmış pasaport yoksa dert oluo fln die yazılmıştı forumlarda. merakta bırakma bizi!

• M700 geldi. AHL de bekliyo beni. Bi sure daha beklicek sanırım. Su ana kadar diyebilirimki kimse normal yollardan böyle bi işe kalkışmasın. Resmi olarak yurtdışından yüksek fiyatlı bi ürün almak çok zor. Saatlerimi harcadım gumrukden cekmek icin ve hala harcıyorum. Bide maliyeti artıyo git gide. Sonu güzel biter inşallah. Bittiğindede hikayemi yazarım ilgilenenler icin.

Rahatlayınca paylaşımlarını bekliyoruz.
  • Bu arada Eten.hu sitesinin Eten in resmi satıcısı olmadığını öğrendim. %90 ihtimallle m700 gümrükde kalacak, ordino aldığım için geride gonderemiyorum. 910 YTL ve o kadar zaman boşa gitti. %10 ihtimallede illegal yolları denemekle alabilirim.

Gümrükden almanın herhangi bir yolunu bilen war mı acaba ? ( Gümrük muşavirinin istediği Declarition of Comfirmity ve CE belgesini alabileceğim bir yer yok. Bunlar olmadanda beyan formunu dolduramıyorlar. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever79 -- 20 Nisan 2007; 20:11:37 >

Haftaya Vatan'a dönüyorum. Umarım Eten bu M700 ü çıkarır. Tam zamanında olacak çünkü. Eski telefonum A008 harbiden eski oldu artık.

Ultravizyonu aradım ve bilin bakalım nooldu?

Mayıs sonuna sarkacakmış. Ben artık sıkılmaya başladım. Alternatif ürün önerisi olan var mı?
  • Bence bu forumu takip etmeliler.

Bende alternatif bir ürüne bakacağım. Eğer beklemem gerekirse. 28 nisan İstanbul'dayım. En fazla 5 gün beklerim.
    Sonuç olarak pasaportuyla yurtdışına cıkan birine aldırmak mantıklı gibi veya düşük bedelli fatura hazırlayıp, hediye damgası vurdurmakta denenebilir.

Üzüldüm. Demekki internetten alışverişte tam çözüm değil.

Orjinalden alıntı: y_silhouette

merhabalar;

Ultravizyonu aradım ve bilin bakalım nooldu?

Mayıs sonuna sarkacakmış. Ben artık sıkılmaya başladım. Alternatif ürün önerisi olan var mı?

Asus p535'i heyecanla bekliyorum...

Neden bu kadar müşteri kaybetmek için uğraşıyorlar.
  • evet biz eten m700 veya x500 satışa çıkacak diye beklerken asus p535 i hepsi buradada satış için ön spariş alıyorlar bu gidişle eten i niye alalım çok iyi denilen ultravizyon şirketinin ayıbı bence adamlara iki hafta önce mail attım cevap bile vermediler kendileri bilir hem asus p535 te ki rom daha fazla ve kutu içeriğide full bence asus almak lazım bu saatten sonra da ne eten in alırım ne de ultravizyon un adını anarım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.