Şimdi Ara

Eten glofiish M700 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
378
Cevap
0
Favori
31.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 28 Şubat'ta görüştüm.Aynı şeyi söylediler.Cihaz gelmek üzere fakat kampanyasıyla ilgili çalışma yapıldığı için 20 Mart'a kadar ancak bize ulaşabileceğini söylüyorlar.Sanıyorum bayi kanalından satış şartları görüşülüyor.Fiyatı da 1.150 YTL+KDV gibi birşey olacakmış.Ben beklemeyi düşünüyorum.(Bu yorumu başka bir konuda da yapmıştım.)
    Ayrıca ürün verdiğinZi tarihte gelmediği zaman insanlar başka markalara yöneliyorlar dedim.Bu da sizin satışınızı düşürür dedim.Bakalım bekliyoruz.Zaten kendileri de forum sitelerini takip ediyorlarmış.Mesajı almışlardır:)
    quote:

Orjinalden alıntı: balbal

Herkese Selam ,
    Bugun Ultravizyondan bir bayan ile konustum M700 un MArt 20 gibi piyasada olacagini soyledi.Bilginiz olsun. Benim hevesim iyice kacmaya basladi.

• Arkadaslar,
    Bu ultravizyon firması ile yakınlarda görüşen var mı? En son 20 Mart demişlerdi. Hala bi hareket yok.
    Saygılar...

Bu konu hakkında ne dersiniz?
    Başınıza geldi mi böyle bir şey?

Orjinalden alıntı: Power7Gear

http://www.eten-users.net/topic6332

Bu konu hakkında ne dersiniz?
    Başınıza geldi mi böyle bir şey?

Birtek sorun o değil.Eten 'in destek vermemesinden , yeni firmware çıkartmamaları vs vs....
    Kağıt üzerinde güzel bir cihaz ama pratikte öyle değil gibi.
  • Bütün bı söylenenler hikaye.M700 ü getirmemelerinin tek nedeni M600 den bekledikleri satışı elde edememiş olmaları.Ellerindeki M600 stoğu da tükenmedikçe M700 ü göremezsiniz.Bu iş çok sıktı artık.Sonuçta M700 e yakın özelliklerde PDA lar mevcut.Böyle yaparak daha fazla satış kaybettiklerinin farkında değiller.Biz de pazarlama yapıyoruz.Getirirsin yeni ürününü koyarsın eskisinden daha yüksek bir fiyat.Bütçesi olan yenisini alır bütçesi olmayan eskisini alır.Böylelikle yeni model getirmiş ve satmakta olan rakiplerine de piyasa kaptırmamış olur.Bu nasıl pazarlama taktiğidir anlamıyorum.Zaten onların bu forumu iyi takib ettiklerini biliyoruz.Sitelerinde bile reklamı var.Belki görüp birşeyler düşünürler artık.Artık bu saatten sonra Asus P535 veya HTC nin yeni modeli ya da Nokia N95 gelsin bir dakika durmayacağım.Al sana kaçan müşteri...
    quote:

Arkadaslar,
    Bu ultravizyon firması ile yakınlarda görüşen var mı? En son 20 Mart demişlerdi. Hala bi hareket yok.
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomehmet -- 22 Mart 2007; 21:29:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: teknomehmet

Bütün bı söylenenler hikaye.M700 ü getirmemelerinin tek nedeni M600 den bekledikleri satışı elde edememiş olmaları.Ellerindeki M600 stoğu da tükenmedikçe M700 ü göremezsiniz.Bu iş çok sıktı artık.Sonuçta M700 e yakın özelliklerde PDA lar mevcut.Böyle yaparak daha fazla satış kaybettiklerinin farkında değiller.Biz de pazarlama yapıyoruz.Getirirsin yeni ürününü koyarsın eskisinden daha yüksek bir fiyat.Bütçesi olan yenisini alır bütçesi olmayan eskisini alır.Böylelikle yeni model getirmiş ve satmakta olan rakiplerine de piyasa kaptırmamış olur.Bu nasıl pazarlama taktiğidir anlamıyorum.Zaten onların bu forumu iyi takib ettiklerini biliyoruz.Sitelerinde bile reklamı var.Belki görüp birşeyler düşünürler artık.Artık bu saatten sonra Asus P535 veya HTC nin yeni modeli ya da Nokia N95 gelsin bir dakika durmayacağım.Al sana kaçan müşteri...
    quote:

Arkadaslar,
    Saygılar...

BENDE AYNI MANTIKLA ASUS P525 YERİNE GİDİP S200 ALMIŞTIM... GERÇEKTEN DE BUNLAR BÖYLE SAÇMA STRATEJİLER UYGULADIKÇA DAHA ÇOOOOOOOOOOOOK MÜŞTERİLERİNİ KAÇIRIRLAR...

• Aynen bende sıkıldım artık Hp rw6815 almayı düşünüyorum. Gidipte bu saatten sonra yıllanmış M600+ almam.

Orjinalden alıntı: husnuweb

Aynen bende sıkıldım artık Hp rw6815 almayı düşünüyorum. Gidipte bu saatten sonra yıllanmış M600+ almam.

Aralarında ne fark var ki bu saatten sonra diyorsunuz?
    Fiyata bakılırsa M600+ çok daha uygun değil mi?

Ne dersiniz hangisini almalı?
  • Ultravizyon Eten'e distribütör olmasaydı Casper M700 alırdık belki
  • ultravizyon'u artık bekleyemeyeceğim. g i t t i g i d i y o r'da bir satıcı getirmiş, oradan alacağım galiba. m700 hemenal'da 1400, konuştum x500 istiyorum dedim getirebilirim 100 YTL daha eksik olur dedi. nasıl fiyat? SATICI BURADA
  • bu alet güzelde boyut olarak biraz büyük sanırım,htc3300 orbitte düşünülebilir bunun yerine,fiyat olarak gg. da 1150 ye bırakanda var,yanlız bunda 200mhz işlemci var,dual mi bilmiyorum gerçi ama yorumlarda kasma olmadığı yazılmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 27 Mart 2007; 18:31:13 >

Acaba Ultravizyon kapandı da o yüzden mi açıkta kaldık die düşünmeden edemiorum..

M700ü beklememin tek sebebi klavyeli olmasıydı. Ama o kdr tadını kaçırdılar ki işin artık, müşteri kaçırdıkları konusunda yazan arkadaşlara katılmamak elde değil!

Böyle bir korkak pazarlama mantığı hiç bir firmaya yarar sağlamaz. Ticaret risk almaktan ibarettir. Kaldı ki M700 M600ün muadili de değil. Daha farklı zevklere de hitap eden bir görüntüsü var bence. Çok yazık ediyorlar ve sonunda sadece kendileri kaybedecekler..

Orjinalden alıntı: SyntaxError

sizce X500'mü M700'mü?

valla bence kesssssssssinlikle M700(klavye aslında ne kadar harika bişeymişşş...) bunu klavyesiz bir pda kullanmaya başlayınca anladımmmmmmm

bu arada m700 heralde gelmeyecek 20 mart geçti nisana geldik!!!! 1 sene daha mı beklicez acaba?

Tahmini fiyat da verilemio!

Orjinalden alıntı: MiuMiu

Ultravizyon der ki, M700 MAYIS ayında burada olacak..!!!!!!!!

getirmeselerdi ?!?!?! M800 çıkıcak onu bekleriz!!!!

artık beklemeye değmez o alet!!!!!!

hp 6915..!!! up

• Yeni bilgi: Ultravizyon'un yaşadığı gümrük sorunları nedeniyle bu kdr gecikmiş M700. Yedek parçalarını da cihazları da çekememişler gümrükten. 2sini birlikte çekmeye çalışıolarmış şimdi.

Ayrıca(bu daha çok tahmin, bir kesinliği yok) M600+'ın fiyatını 850'ye çekmelerinin sebebi de M700 ve X500'e yer açmakmış. Çünkü onların fiyatı sanıldığı gibi 850$ gibi girmeyecekmiş piyasaya diyorlar. Tabi bunun bi garantisi yok, ne yapacakları belli olmaz ama sanırım yeni gelen telefonlar 1100 YTL + KDV gibi piyasaya sürülecekmiş.

Elçiye zeval olmaz, ben duyduklarımı yazdım sadece..

quote:

Orjinalden alıntı: bisorumvar.com

quote:

Orjinalden alıntı: MiuMiu

Ultravizyon der ki, M700 MAYIS ayında burada olacak..!!!!!!!!

getirmeselerdi ?!?!?! M800 çıkıcak onu bekleriz!!!!

artık beklemeye değmez o alet!!!!!!

hp 6915..!!! up

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.