Şimdi Ara

Eten glofiish M700 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
378
Cevap
0
Favori
31.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zengin Bağlantı Seçenekleri
    P535 ile hareket halindeyken de GPRS ya da kablosuz (802.11b+g) bağlantı üzerinden; emaillerinizi alabilir, internete erişebilir, takvim ve iletişim bilgilerinizi senkronize edebilirsiniz. Skype ile ekonomik telefon görüşmesi yapabilir, Bluetooth üzerinden diğer dijital aygıtlarla veri alışverişi yapabilir, USB portu ile yüksek hızda veri transferi sağlayabilirsiniz
    Entegre GPS özelliğine sahip telefon bu sayede kullanıcıların şehir içinde ve dışında yollarını bulmasına yardımcı da oluyor

Entegre Oto-Fokus Kamera
    P535''te bulunan oto-fokus özellikli 2 megapiksel dijital kamera yüksek kalitede resim çekme olanağı tanırken aynı zamanda bir kartvizit tanıma aygıtı gibi davranabiliyor. Kartvizitin resmini çektikten sonra üzerindeki bilgileri otomatik olarak iletişim listesine ekleyen P535 böylece tüm kartvizitlerinizi kolayca organize etmenize olanak sağlıyor

Güçlü Güvenlik Özellikleri
    ASUS P535''te bilgi güvenliğinizi sağlayan ve kullanım kolaylığı sunan pek çok yazılım ve özellik bulunuyor. Gizli Klasör özelliği ile kaydettiğiniz önemli kişisel dosyalarınız güvenilir ellerde! Word dokümanı, resim veya video dosyalarınızı Gizli Klasör içine kaydebiliyorsunuz

Windows Mobile 5.0
    ASUS P535 Windows Mobile 5.0 işletim sistemi ile birlikte geliyor. Bu sayede push email özelliğini kullanabilir, office uygulamalarınızı sorunsuzca çalıştırabilirsiniz

Mükemmel Yol Arkadası
    İslemci: Intel XScale® 520MHz
    Dahili Bellek: 256 MB Nand Flash
    GPS: Yerlesik SiRF Star III
    Sistem: GSM 900 / 1800 / 1900 ; GPRS Sınıf 10
    İsletim Sistemi: Windows Mobile 5.0 / Push E-mai
    Kamera: 2M-piksel - Otomatik ayar ve flas fonksiyonları ile birlikte
    Ekran: 240x320 çözünürlük, 2.8” TFT, 65,000 renk

Güçlü CPU
    Intel XScale 520 MHz CPU ile güçlü islem
    Yerlesik 256MB Nand Flash
    Push Email: En güncel haberleri herzaman, her yerde al
    WiFi : Mobil internet baglantısı için genis bant

Yerlesik GPS

Yerlesik SiRF Star III:
    20 Uydu Arayabilme

kutu içeriğihttp://www.youtube.com/watch?v=GJEetQFbREs

daha ne olsun

• aletin bence tek eksiği edge ancak işlemcisi ve romu bu açığı kapatıyor. inş. bu aletten alacağım.
  • bencede kesinlikle kapatıyor benim için edge de önemli değil zaten tek sorun fiyatı biraz daha iyi olabilirse çok iyi olur
  • 799$+KDV fiyat beklediğimden de iyi bence.
  • çok iyi ya

valla m600 alacaktım vazgeçtim

beklemekte fayda var ama insanında canı sıkılıyor bu işlerde

Asusun p535 i gayet hoş birşey 1250 filan fiyatıda, zaten asus pda olayında gayet estetik ve güçlü ben beğeniyorum. Seçim yapmak cidden zor birde Türkiyede kısıtlı seçenekler. Bütceye göre almakta fayda var yine.

Teşekkürler arkadaşlar paylaşımlar için güzel bir dizi olmuş.
  • Forever79 öncelikle çok çok geçmiş olsun. Yaşadığın sinir bozukluunu tahmin edemiorum açıkçası.. İnşallah bi çıkar yol bulursun.

Asus P535i şimdi gördüm arkadaşlar, 1300 YTL çok iyi bi fiyat. Ultravizyon kaderine yansın, koca bir grup müşterisi uçtu gitti..
  • Ultravizyonun ben dönene kadar şansı var. Ama dönene kadar çıkmazsa bende Asus'a dönerim.

Hadi bakalım. Ne olacak.
  • Bu telefonu biz geçen sene sonundan beri bekliyoruz. Aralık sonu dediler olmadı Şubat kesin dediler tık yok Nisanda gelio aman bi yere ayrılmayın dediler peki dedik. Ama artık ayıptır yani..

Kaldı ki Ultravizyondan 1000 YTL civarı olacağı söylenen fiyatla ilgili şüphelerim de artık çok yüksek. Çünkü sanırım bu düşük fiyatı inatla bekleyen telef olmuş azıcık kalmış olan müşterilerini kaçırmamak adına söylediler. Nasıl olsa şifahen sölenen bi bilgi, kimse böle denmişti diip hak iddia da edemez..

Edge medge beni çok ilgilendirmio, benim her işim wireless'la ne de olsa. P535in tek eksiği bnm için klavyedir.. Ama yine de alıcı gözüyle inceliyorum. Jasjam'e 2000 lira bayılamam. 1300 optimum bi fiyattır.

quote:

Orjinalden alıntı: kurnaztilki

Ultravizyonun ben dönene kadar şansı var. Ama dönene kadar çıkmazsa bende Asus'a dönerim.

Hadi bakalım. Ne olacak.

• bu ultravizyonu daha çok bekliyecez galiba aralık sonu derken nisan sonuna yaklaşta herhalde bu sene sonuna gelir artık bu arada biz asus p535 almış kullanmış oluruz yeni modelide çıkar onu beklerken eten m700 belki satışa çıkar
  • Bu konuda haklısın.

Bana da 1000 YTL civarında olacağı açıklaması pek mantıklı gelmedi. Valla Türkiyeye döner dönmez internetten siparişini veririm telefonun.

Bakalım. Hele bir döneyim de.
  • ASUS P535 te Valla gördüğüm kadarıyle bana göre eksiği sadece klavye olmayışı. Aslında büyük bir eksik.

M700 de klavyeli bir modele göre de 1000 YTL az bir rakam. Bakalım. 12 günleri var. Yoksa 1 telefon eksik satacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurnaztilki -- 23 Nisan 2007; 21:28:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurnaztilki

Bu konuda haklısın.

Bana da 1000 YTL civarında olacağı açıklaması pek mantıklı gelmedi. Valla Türkiyeye döner dönmez internetten siparişini veririm telefonun.

Bakalım. Hele bir döneyim de.

kardeş madem türkiye dışındasın neden oradan almıyorsun belki fiyat avantajında olur
  • Dostum ne yazık ki.

Türkmenistandayım. Burda böyle şeyler pek satılmıyor. Dubai'ye gitme ihtimalim 3 aydan önce zor.
  • Nedir bu yahu. Ben P 535 i düşünmeye başlamışken şimdi de 735 i ni gördüm. Yahu bizde neden bu kadar gecikiyor.
  • p735'le pek bir farkı yok sanırım p535 iyi bence.
  • Bir tek 3G var. Birde kamera video call olarak yazılmış. Sanırım skype ya da msn ile alakalı bir şey.
  • 1000-1500 arası deseler haklısın ama 1000 civarı denilince bana daha çok 1000-1250 gibi hissettirio :)

Ne olursa olsun, bu iş bnm açımdan kabak tadı verdi. Asus'un fiyatı da çok makul bnm bütçem için, her ne kadar klavyesi olmasa da.. Eten için mayıs sonu demişler şimdi de, yazmış bir arkadaşımız. Benim işim acil değil ama yani böyle bi firma bnm için artık güven telkin etmio malesef. Kazayla cihaza bişi olsa demekki 6 ay beklicez kös kös..
  • evet p735 te umts ve 3g farkı var görünüyor
    kurnaztilki ben senin yerinde olsam eğer dubaiye gitme sansın var ise oradan alman daha iyi olabilir belkide daha iyisini daha iyi fiyata alırsın
  • Valla Dubai 'ye gitme ihtimalim çok zayıf.

Birde bu kadar para vereceğim bir aletin garantisinin olmaması bana pek akıllıca gelmiyor. O nedenle Türkiye'den almak daha mantıklı olacak.

Ultravizyon hadi geliyorum. Sabır kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurnaztilki -- 24 Nisan 2007; 15:08:33 >
  • Bir arkadşıma arattım. Ona da Mayıs ortası demişler M700 için.

Ona da 1000 YTL civarı demişler.

Tarih gene sallanacak ama sanırım. Bunların başka bir dertleri var ama ne. Mantıklı bir açıklama yok. Yoksa da müşteride yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.