Şimdi Ara

Eten glofiish M700 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
378
Cevap
0
Favori
31.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ultravizyon herkese farklı yanıtlar veriyor galiba.Benimle konusan bayan cihazların geldiğini fakat m600+ ların piyasadan erimesini beklediklerini belirtti.
    Saygılar
  • Ben bugün Doğubankta gördüm. alt kattaki dükkanlardan birinde 2000 YTL fiyat çekti, gözlerim yaşardı bi anda..

Kesinlikle o paraya değmez. Aciliyeti yoksa mutlaka bekleyin, çünkü garantisiz veriolar o paraya tel.i. bazı satıcılar dükkandan çıktıın anda seni tanımıolar hatta..

Orjinalden alıntı: Forever79

SyntaxError: gittigidiyor.com daki m700 u aldınmı ?
    yada yurtdışı hariç başka nerde bulabileceğimizi bilen war mı
    quote:

Orjinalden alıntı: bulusbil

Arkadaşlar bir elime M700 diğerine x500 ü aldım, ben kesinlikle x500 derim, M700, X500 un yanında cin malı oyuncak gibi duruyor. özellikler aynı, su an navigasyon programı arıyorum X500 için
  • eten.hu fiyat düşürmüş.. 599$dan satıolar, TRye kargo da 38$ civarı gelio yani cihaz+kargo 900 YTL gibi bişeye denk gelio. ama gümrükte nolur, kayıt işi nasıl yapılır bilmiorum ve güvenemiyorum hiç :( bi aksilik çıkarsa çok uuraştırırlar insanı gibi gelio hep bana ya..

siz ne dersiniz acaba?

Sub-Total: $599.00
    FedEx Express (next business day delivery* where available) (Shipping to TR : 1.1 Kg): $38.77
    Total: $637.76
    Paypal Fee (4%): $25.51
    Toplam : 663,27 $ = 910 YTL.

gümrükle ilgili bi süreç kalmadı sanırım artık, tamamen bitirince haber weririm yinede burdan.
    Stoklarına salı günü giricekmiş M700 , en geç 16 nisan pazartesi gibi gelir diye tahmin ediyorum. Siparişi 5 nisanda verdim.
  • Arkadaslar merhaba Eten M700 cok hassas bır cıhaz yerde duran yastıktan dustu ve suan acma kapama tusuyla ses kısma tusu basmıyor yani çalışmıyor. Teknik servis olarak nereye goturebilirm yardımcı olabilir misinz? Cihaz yurt dısından geldiği icin garantide yok

Orjinalden alıntı: Brkn

Arkadaslar merhaba Eten M700 cok hassas bır cıhaz yerde duran yastıktan dustu ve suan acma kapama tusuyla ses kısma tusu basmıyor yani çalışmıyor. Teknik servis olarak nereye goturebilirm yardımcı olabilir misinz? Cihaz yurt dısından geldiği icin garantide yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomehmet -- 9 Nisan 2007; 21:19:00 >

Öncelikle hayırlı olsun! Ben memnun kalacağına inanıyorum. Fiyatı gerçekten harika(özellikle bana doğubankta garantisiz 2100 YTL fiyat çektiklerini düşündükçe :)) )

Lütfen eline ulaşınca sürecin nasıl işlediğini anlat. Çünkü ben şu an yeni bi telfon almış olmama rağmen M700ü düşünmeden edemiyorum. Aklım kaldı gerçekten. Gümrük ve kayıt işlemleri nasıl oluyor, ayrıca bi ücret ödüyor muyuz, nasıl teslim alıyoruz gibi sorular var kafamda. Umarım sen M700e kavuşup biraz keyfini sürdükten sonra beni aydınlatırsın.

Bu arada eten.hu'ya ben mail yoluyla görüştüümde bana fiyatın düşeceğini söylemişlerdi. gerçekten çok ilgili olduklarını düşünüyorum. satış sürecinde de böylelerdir umarım!

Tekrar hayırlı olsun!

quote:

Orjinalden alıntı: Forever79

MiuMiu
    ben böyle aldım:

Sub-Total: $599.00
    FedEx Express (next business day delivery* where available) (Shipping to TR : 1.1 Kg): $38.77
    Total: $637.76
    Paypal Fee (4%): $25.51
    Toplam : 663,27 $ = 910 YTL.

gümrükle ilgili bi süreç kalmadı sanırım artık, tamamen bitirince haber weririm yinede burdan.
    Stoklarına salı günü giricekmiş M700 , en geç 16 nisan pazartesi gibi gelir diye tahmin ediyorum. Siparişi 5 nisanda verdim.

• herkeze selamlar hayırlı olsun güle güle kullanın evet bende m700 ü bekliyorum ultravizyonu daha çok bekleriz herhalde gümrük ne kadar tutacak bende onu merak ediyorum ayrıntılı yazarsan sevinirim
  • kargo ya da posta yoluyla getirten arkadaşlar?? bu yolla ülkeye giren aletlerin kayıt işlemi yapılmıyormuş,sadece yurtdışından gelen kişinin yanındaki aletler pasaport göstererek kayıt yapılabiliyor,tk.ya telefon ederek sordum,bende htc3300 getirtmeyi düşünüyordum çünkü,elinizde patlamasın sonra,haberiniz olsun

Orjinalden alıntı: stuka

kargo ya da posta yoluyla getirten arkadaşlar?? bu yolla ülkeye giren aletlerin kayıt işlemi yapılmıyormuş,sadece yurtdışından gelen kişinin yanındaki aletler pasaport göstererek kayıt yapılabiliyor,tk.ya telefon ederek sordum,bende htc3300 getirtmeyi düşünüyordum çünkü,elinizde patlamasın sonra,haberiniz olsun

Bir dönem POSTA ile telefon getiriliyordu ancak şu an gümrükten geçmesi çok zor ancak geçerse hiçbir sorun olmadan kayıt ettirebilirsiniz. Ben daha geçenlerde XDA ORBIT getirip kaydettirdim, tek sordukları 2007 tarihli yurt dışına çıkış yapmış bir pasaport...
  • olayın özü direkt posta yoluyla gelirse kayıt olmuyor,çıkış yapmış pasaportu da herkes bulamayabilir sonuçta...gümrük olayı ise başka bir alem
    quote:

Orjinalden alıntı: hakkan

quote:

Orjinalden alıntı: stuka

kargo ya da posta yoluyla getirten arkadaşlar?? bu yolla ülkeye giren aletlerin kayıt işlemi yapılmıyormuş,sadece yurtdışından gelen kişinin yanındaki aletler pasaport göstererek kayıt yapılabiliyor,tk.ya telefon ederek sordum,bende htc3300 getirtmeyi düşünüyordum çünkü,elinizde patlamasın sonra,haberiniz olsun

Bir dönem POSTA ile telefon getiriliyordu ancak şu an gümrükten geçmesi çok zor ancak geçerse hiçbir sorun olmadan kayıt ettirebilirsiniz. Ben daha geçenlerde XDA ORBIT getirip kaydettirdim, tek sordukları 2007 tarihli yurt dışına çıkış yapmış bir pasaport...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 11 Nisan 2007; 10:29:15 >

• selammm
    yarım saat önce ultravizyonu aradımm.mayıs ayının başında satışa sunacaklarını söylediler fiyatıda 1000 ytl civarında olacaklarını söylediler bence beklemeye deger.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.