Şimdi Ara

Et Döner 5 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
11.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sonra vay efendim benim niye çocuğum olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 et olarak satıyorlar. Kıyma yok diye afişleri var hatta. Ayrıca asitli içecek satmıyorlar. 10 liraya çok güzel doyuyorsun. Mecidiyeköydeki Ekrem Çoşkun a öğlen gitmeyin en az 20 30 kişi kuyruk oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deli_yek

%100 et olarak satıyorlar. Kıyma yok diye afişleri var hatta. Ayrıca asitli içecek satmıyorlar. 10 liraya çok güzel doyuyorsun. Mecidiyeköydeki Ekrem Çoşkun a öğlen gitmeyin en az 20 30 kişi kuyruk oluyor.
    Ekrem coskunun askerliyık

• Ekrem Coşkun dönerini cidden merak ettim ilk kez duyuyorum. Ankara'da da varmış bakalım bi' ara gideyim.

Yalnız Ankara Gimsa fast-foodda bile et döner 12-13 TL'den aşağıda değil, bu adam 100 gramı 8 liraya nasıl satıyor cidden merak ettim tadını.
  • vaay be ne espri yaptı ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Ekrem coşkunda 8TL'ye satıyorlar her zaman. Neredeyse her yerde şubeleri var. Denedim, dönere lezzet olarak 7-8puan veririm. Fiyat performans olarak 10 zaten. Yağlı vs. diyenler olmuş ama benim yediğimin yağ oranı gayet normaldi. Yağsız döner kuru olur zaten.
    150 gramı 12 lira, hapur hupur ooh mis gibi tek eksikleri lavaş, lavaş ekmeğine de yapmalılar.
  • Samsun'da da bu furyayı Ekrem Coşkun başlattı. Şimdi Samsun'un birçok yerinde 8 liraya 100 gram dönerciler mevcut.
  • Bornova küçükparka da açılmış. Dün denedim lezzeti gayet iyiydi. Hatta aynı sokakta daha önce yediğim Ekrem coşkundan daha fazla beğendim. Ayrıca ekmek çeşidi veya dürüm olarak farklı seçenekleri de var.

• martelersin M kullanıcısına yanıt
    Espiri değil gerçekler. Bunun için matematik profesörü olmana gerek yok. Vergisi stopajı kirası vs hesaplandığında bu kadar ucuza veremez .

• ekrem çoşkunu çok övdüler gittim. Yediğim en lezzetsiz döner oldu. 100 gram 8 lira diye reklam yapıyorlar ama döneri koyarken tartmadan kafasına göre koyuyor ve kesinlikle 100 gramdan çok daha az koyuyorlar. Ayrıca içinde turşu yada patates kızartması yok. Et çok yağlı yerken elleriniz yağlanıyor ağzınız yağlanıyor. .ilk ve son gidişim gider başka yerde 15 lira veririm adam gidi döner tadı alırım.

Burası ancak ayak üstü karnım ucuza doysun diye giden kişilerin işine yarar.

Ucuz diye herşeye saldırmayın. Buda bana ders oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 8 Temmuz 2019; 12:40:2 >
  • 1000 gr döner 80 lira. Hala niye 8 liraya döneri imkansız görüyorsunuz.

• at döner okuyan bir benmiyim
  • Zburnuda Ekrem Çoşkun ve Marifet Döner adı altında iki dükkan var. Ekrem Çoşkun kesinlikle tartıyor iki kere gittim gramajını tutturmadan vermiyorlar. Ama lezzet olarak pek lezzetli değil aynı şekilde marifet döner daha lezzetli geldi. Bu şekilde tavsiye ederim.
  • ben ne espri ama yaa diyorum
    bana hala maliyet anlatıyor yaa.
    biliyoruz maliyetini esprin dandik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_cihan

Etin kilosu 40₺ desek kilosunu 50₺ ye satmasını normal karşılamak gerek. Kanıtlanmış “Köpek eti” cümlenizi kesinlikle kabul ederim. Ama “” köpek etkidir o” demenizi doğru bulmuyorum :)
    etin kilosu 40 ile bitmez. et file verir
  • Ekrem coskun kaliteyi bozdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 19 Temmuz 2019; 10:25:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.