yaa yokmu bunun alternatifi çok uzun hemde çok sıradan, resmi, ve garip geliyor. bunun yerine olası yedek kelime ne olabilir
yok daha neler
Estağfirullahın gerçek anlamı aynen öyledir . Fakat halk arasında yanlış kullanımdan dolayı farklı bir anlam kazanmıştır bu yanlış anlam da yok efendim olabilir .
aynen öyle. ne haddimize.
yok ben bunu. bir iltifat gelince yada öyle söylemek istemedim estf. gibi kullandığım için kelime üretemedim birden
Estağfirullahın gerçek anlamı aynen öyledir . Fakat halk arasında yanlış kullanımdan dolayı farklı bir anlam kazanmıştır bu yanlış anlam da yok efendim olabilir .
Ne alakası var olur mu öyle şey. Asıl senin bildiğin yanlış. Olur mu öyle şey, önemli değil mânâsında kullanılır bu sözcük. Nezaket sözcüğüdür bir bakıma. Kelimelerin anlamlarını bilmeden yorum yapmayın.
estf.
inna sabirin
'ESTAĞFİRULLAH' yeterlidir. '!?' bunlara gerek yoktur...
quote:
Orijinalden alıntı: forsvinner
Teşekkür edilen veya övülen bir kimsenin söylediği bir incelik ve alçak gönüllülük sözü.
Aynştayn mod on EstağFİRullah ile estağFURullah arasında fark vardır.EstağFİRullah evet oyle demek iken estağFURullah hayır oyle değil demektir.Biri tevazuyla kabul etmek diğeri reddetmektir. Aynştayn mod off
Estfu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme