Şimdi Ara

ESTAĞFİRULLAH!? Alternatifi aranıyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaa yokmu bunun alternatifi çok uzun hemde çok sıradan, resmi, ve garip geliyor. bunun yerine olası yedek kelime ne olabilir

• yok daha neler
  • Estağfirullahın gerçek anlamı aynen öyledir . Fakat halk arasında yanlış kullanımdan dolayı farklı bir anlam kazanmıştır bu yanlış anlam da yok efendim olabilir .
  • aynen öyle.
    ne haddimize.
  • yok ben bunu. bir iltifat gelince yada öyle söylemek istemedim estf. gibi kullandığım için kelime üretemedim birden
  • Estapitipiti
  • est de yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cafe için isim önerisi olan?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

Estağfirullahın gerçek anlamı aynen öyledir . Fakat halk arasında yanlış kullanımdan dolayı farklı bir anlam kazanmıştır bu yanlış anlam da yok efendim olabilir .

Ne alakası var olur mu öyle şey. Asıl senin bildiğin yanlış. Olur mu öyle şey, önemli değil mânâsında kullanılır bu sözcük. Nezaket sözcüğüdür bir bakıma. Kelimelerin anlamlarını bilmeden yorum yapmayın.
  • estf.
  • inna sabirin
  • 'ESTAĞFİRULLAH' yeterlidir. '!?' bunlara gerek yoktur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

Estağfirullahın gerçek anlamı aynen öyledir . Fakat halk arasında yanlış kullanımdan dolayı farklı bir anlam kazanmıştır bu yanlış anlam da yok efendim olabilir .

Teşekkür edilen veya övülen bir kimsenin söylediği bir incelik ve alçak gönüllülük sözü.

http://www.tdksozluk.com/s/esta%F0furullah/
  • Aynştayn mod on
    EstağFİRullah ile estağFURullah arasında fark vardır.EstağFİRullah evet oyle demek iken estağFURullah hayır oyle değil demektir.Biri tevazuyla kabul etmek diğeri reddetmektir.
    Aynştayn mod off
  • Estfu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.