Şimdi Ara

Esra Ceyhan Kadar Antipatik Bir insan Var mıdır acaba? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadında şu özellik var çok bilmişlik taslıyo.getirdiği konukları aşalamaya çalışıyo dinlemeden bilgisi olmadığı konularda hemen itiraz edip böyle olur mu yapmayın allah aşkına bilmem ne diyip yanında da bi prof olur ondan da güç alır sonra seyircilerin alkışları iyice kadın egosunu tatmin eder hale geliyo.ağlamalarını falan hiç saymıyorum onlarda cabası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: laplaces

kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş!
    Kadın yıllardır program yapıyor ve tutuyorsa halkın ihtiyacını karşılıyordur. Gündemin nabzını tutuyor. Kıskanmayalım.
    KISKANANLARA..

buna sadece gülerim Halkın ihtiyacını karşılıyormuş , gündemin nabzını tutuyormuş
    Seviyesiz tartışmalar , yapmacık hareketler , yağcılıklar demiyorda halkın nabzını tutuyor diyor

• gündemin nabzını mı tutuyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@rvellous

quote:

Kadın yıllardır program yapıyor ve tutuyorsa halkın ihtiyacını karşılıyordur. Gündemin nabzını tutuyor. Kıskanmayalım.
    KISKANANLARA..

buna sadece gülerim Halkın ihtiyacını karşılıyormuş , gündemin nabzını tutuyormuş
    Seviyesiz tartışmalar , yapmacık hareketler , yağcılıklar demiyorda halkın nabzını tutuyor diyor

bi kere kadın konuklarına gaz verip ağızlarından laf almak için yağcılık yapıyor. sonrada reytingler patlıyor. bir çeşit televizyon tekniği.
    ayrıca halkımız kimleri başına taç etmediki esra ceyhanın programları reytign alıyor çok mu.. Ben halen daha İbrahim tatlıses gibi bir tipe nasıl olurda talk show yaptırıyorlar inanamıyorum. hadi o talk show yapıyor da bu programları kim izliyor yaa!! bi biri şarkı söylüyo, bi biri şarkı söylüyo adı da talk show oluyor sonra paraları götürsün!!
    böyle krolara

• esra ceyhan kadar yapay bi kadın yok heralde.. önceden biraz daha sempatik gibiydi daha hanımefendi ama şimdi bi çirkinleşti, şişmanladı, ve gıcıklaştı.. hem çirkin hem gıcık oldu yani..

esra ceyhan bide sarkıcı konukların cıkmamıs albumlerini cok seviyor ya..

esra ceyhan: evet sayın seyirciler x'in az önce dinledğimiz sarkısını ben cok begendim, arabamda evimde her yerde severek dinliyorum kendisini.. albüm çıkalı ne kadar oldu x ?

X :henuz albüm cıkmadı esra hanım, önümüzdeki hafta tüm müzik marketlerde olacak insallah..

esra ceyhan : hmm
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: M@rvellous

quote:

KISKANANLARA..

bi kere kadın konuklarına gaz verip ağızlarından laf almak için yağcılık yapıyor. sonrada reytingler patlıyor. bir çeşit televizyon tekniği.
    ayrıca halkımız kimleri başına taç etmediki esra ceyhanın programları reytign alıyor çok mu.. Ben halen daha İbrahim tatlıses gibi bir tipe nasıl olurda talk show yaptırıyorlar inanamıyorum. hadi o talk show yapıyor da bu programları kim izliyor yaa!! bi biri şarkı söylüyo, bi biri şarkı söylüyo adı da talk show oluyor sonra paraları götürsün!!
    böyle krolara

Ben ibrahim tatlıses i savunmadım zaten.Ayrıca bu tür reyting odaklı(hangisi değil ki) programların çoğunu tasvip etmiyorum.Alaturka ,seda sayan , topstar , izdivaç mıdır nedir... gibi programlar zaten insana hiç bir şey vermiyor.Birileri kavga ediyor.Ordan parayı götürüyor bizim saf evde oturan kadınlarımızda tv başında bunları izliyor.Yazık keşke daha yararlı programlar yapılsa

• Her hailnden yapmacık olduğu belli olan reyting için ağlamalar sızlanmalar ile program yapan bir insan. bu tarz kadın proramları ne veriyor ki insanlara o onu kaçırmış o buna şunu yapmış.Kaldırın hepsini belgesel koyun insanlara faydalı bişeyler öğretin dicem ama öğrenmek isteyen yok ki millet bunları reyting e boğuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 8 Mayıs 2008; 18:45:21 >
  • Vallahi topu aynı.Bizler olmasak onlar yoklar ama stüdyoya gelen vatandaşlarıda azarlamaktan geri kalmıyorlar.Tek esra değil.Azarı işitip hala gidenlerde var tabiki.Şakşakçılar doluu.Sizler için varız derler ama gece klüplerine nedense sıradan vatandaş gidemez maddi gücü yetmez.Konser ücretleri herkesin gidebileceği oranda değildir.Hepsi rol yapıyor..Esra ceyhanıda hiç sevmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorra -- 8 Mayıs 2008; 18:43:38 >
  • arz talep meselesi bunlar.. yaptıkları sanat adına hiçbirşey yok ama sanatçıyım diye geçiniyorlar da bu paraları kazanma meselsinde yerden göğe kadar haklılar çünkü vatandaşımız izliyor, talep ediyor. mesela gece klüplerinde pahalı olduğundan halk gidemez demiş birisi.. ama aynı halk nedense derbi maçlarında yüzlerce lirayı bayılıyor.. yani tam ikiyüzlü bir yapımız var..
    esra ceyhan da bunu değerlendiriyor ve programını ajitasyon, pohpohlama temelleri üzerine kurmuş .işini iyi yapıyor. herkes öyle yapmsa işini bu ülke daha çok kalkınır..
  • Esra Ceyhan GICIĞIN BİRİ.....KENDİNİ BİR ŞEY SANIYO.....
  • quote:

KISKANANLARA..

ona bakarsan beyazda 12 yıldır yapıyor programını kimse böle şeyler demiyor ona
  • quote:

Orjinalden alıntı: :White:DeviL:

quote:

KISKANANLARA..

ona bakarsan beyazda 12 yıldır yapıyor programını kimse böle şeyler demiyor ona

her programın izleyici kitlesi var. varmısın yokmusun da tutuyor, kim 500milyr ister de tutuyor. ama birisi bomboş, birisinde kısmen bilgi sahibi olabiliyorsun. yani masanın üzerinde hem pasta hem sebze hem meyve her tür sebze var.. seçim sana kalmış.. ama gerçek değişmiyor pastanın kalorisi sebzenin kalorisinden daha yüksek!
    bende diyorum ki esra ceyhanda bomboş.. ama yaptığı işi yapıyor ve pastayı yediriyor millete.. beyaz da sen sebze yediğini sanıyorsun ama o da aslında pastayı yutturuyor..
    anlarsan..

• laplaces sen esra ceyhan mısın
  • Esra Ceyhan, A'dan Z'ye programına yeni çıkan bir şarkıcı kızı çıkarmıştı. Kızın albümü daha çıkmamış. Esra Ceyhan, klasik yalakalığını yapıyordu:

"Albümünüz çok güzel olmuş gerçekten, çok başarılısın."

Bir keresinde de telefonla katılan bir bayana telefonda "Çok güzelsiniz gerçekten..." dediğine şahit oldum.
  • zapping değil geçgeç :no:.gif
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

laplaces sen esra ceyhan mısın

• Ağzı çok büyük ayol
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Orasını burasını açmıyor diye mi beğenmiyorsunuz acaba?

orasını burasını zaten açıyor. göğüs dekoltesi sırt dekoltesi açık tuvalet dışında normal bir şey giydiğini ben görmedim hiç.

giyimine kuşamına bir şey diyen de yok zaten ne giyerse giysin kime ne. tavırları ve hitap tarzı çok antipatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Everlasting:. -- 8 Mayıs 2008; 19:54:04 >
  • zamanında bacak showlar yaptı şimdi ev hanımı kisvesine büründü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouzzjann

ayar istiyo

qüzel ayar verilir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.