Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
99
Favori
239.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FletneR_

Stok kac tane vardi acaba yine kacirdik
    Nasil bitmis hocam 8 adet var daha stokta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resulalan kullanıcısına yanıt
    8 satilan urun miktari ekle butonu aktif degil zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimin ne zaman nasıl haberi olupta hemen alıyor valla ilginç ya.
  • Merhaba herkese Ankara’da makinaları görüp alabileceğim hatta deneyebileceğim bir yer var mı?(gaggia, lelit, rancilio tarzı makinelerden bahsediyorum)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tyreal81 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Hangi modellerle ilgileniyorsunuz Ankara'daki Bayimize gönderebiliriz sizde müsait olduğunuzda ziyaret edip deneyebilirsiniz.

Modellerimiz:
    Gelbura.com
    Gaggia RI9480/11 NEW CLASSIC 2018/19 Espresso Makinesi Fiyat
    https://www.gelbura.com/urun/gaggia-ri9480-11-new-classic-2018-19-espresso-makinesi

Gelbura.com
    Gaggia RI8525/01 Carezza Deluxe Espresso Makinesi Fiyat
    https://www.gelbura.com/urun/gaggia-ri8525-01-carezza-deluxe-espresso-makinesi

Gelbura.com
    Gaggia RI8423/11 Gran Gaggia Style Espresso Makinesi Fiyat
    https://www.gelbura.com/urun/gaggia-ri8423-11-gran-gaggia-style-espresso-makinesi

Gelbura.com
    Lelit Grace PL81T Espresso Kahve Makinesi + Hediyeli Fiyat
    https://www.gelbura.com/urun/lelit-grace-pl81t-espresso-kahve-makinesi-hediyeli

yada bunların dışında var ise yazabilirsiniz

• slm
    lelit pl41tem almayı düşünüyorum
    2000 -3500 arası başka tavsiyesi olan arkadaş varmıdır?
  • Arkadaslar herkese selam tüm yazılanları okudum ve yeniden bende hortlatayim
    Evde moka pot ile baya çeşit kahve yapıyorum kahveyle uğraşmayı da seviyorum ve bi kahve makinesi almaya karar verdim butce 1800-2300 max sekilde onerilerinizi alabilirmiyim bu fiyata manuel iyisini tam bulamadim aklimda iki model var bunlar
    Delonghi Esam2600 ve Siemens eq3 onerilerinizi alabilirmiyim otomatik vs olmak zorunda değil ama öğütücülu olması lazım onun dışında manuel olsada olabilir ugrasmayi seviyorum bide Homend Coffeebreak 3000 gördüm 19 bar basınç vs yazıyor ama çok kaliteli gelmedi görüntüden dolayi . Fikir için yardimci olurmusunuz ?

• Hadi ya bi hortlatin işte

• Delonghi esam 4500 kullanan arkadaşlar size bir sorum var. Sütün sıcaklığı nasıl? 2 gün önce bu ürünü aldım. Ancak latte yaptığım vakit kahve soğuk oluyor. Sanki sütü yeteri kadar ısıtmıyor. Daha önce electrolux eea111 kullanıyordum sütü baya ısıtıyordum. Belki de onun sıcaklığına çok alıştım bilemiyorum. Duruma göre iade etmek istiyorum.
  • copyhaluk kullanıcısına yanıt
    delonghi tam otomatiklerin çoğunda bu sorun var maalesef.

• Bende Delonghi Esam3000 var.Süt sıcaklığı gayet iyi.Ancak benim modelde süt köpürtmeyi ben yapıyorum.Yani makine otomatik olarak sütü köpürtüp fincana eklemiyor...
  • LUCI0 L kullanıcısına yanıt
    onda niye Sıkıntı olsun Zaten dostum, daha uzun tutarsan daha çok ısınır .sıkıntı tam otomatik makinalarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

onda niye Sıkıntı olsun Zaten dostum, daha uzun tutarsan daha çok ısınır .sıkıntı tam otomatik makinalarda.
    Tam otomatikte süt sıcaklığı gibi bir seçenek eklenmeli o zaman, ya da sıcak süt kullanılmalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

Almak isteyen, takip eden varsa fiyat cok iyi

https://www.gittigidiyor.com/elektrikli-mutfak-aletleri/kahve-makinesi/siemens-te653311rw_spp_71870?id=402847026
    Merhaba arkadaşlar,
    Çok da kahve gurmesi değiliz ama hanımla günde 2 kere filtre kahve içeriz. Ögütücüsü olsun, latte vs tarzı sütlü kahve istediğimiz zaman soğuk olmasın dersek bu cihaz bize uyar mı, başka tavsiyeleriniz olabilir mi?

Edit: Öğutücülü makineleri önermiyorsanız ayrı bir öğütücü tavsiyesi rica edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munans -- 28 Nisan 2019; 22:57:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: munans

Merhaba arkadaşlar,
    Çok da kahve gurmesi değiliz ama hanımla günde 2 kere filtre kahve içeriz. Ögütücüsü olsun, latte vs tarzı sütlü kahve istediğimiz zaman soğuk olmasın dersek bu cihaz bize uyar mı, başka tavsiyeleriniz olabilir mi?

Edit: Öğutücülü makineleri önermiyorsanız ayrı bir öğütücü tavsiyesi rica edeceğim.

Alıntıları Göster
    ürün bitmiş bu fiyata alanda kendileridir hiç sanmıyorum bu fiyata vereceklerini. alt modeli 1700 civarında. Bende eq3 almayı düşünüyorum. yukardaki linkteki sütü soğuk yapıyormuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: munans

Merhaba arkadaşlar,

Alıntıları Göster
    özel mekan, kişisel kullanım için öğütücülü makine tercih.
    aksi, kalabalıktan öte değil.

• İyi geceler arkadaşlar,

İki model arasında kararsızım. Birbirlerine çok yakınlar fakat evde kahve makinesi hiç kullanmadığım için bu iki modeli artıları ve eksileriyle yorumlayabilecekler beni çok aydınlatmış olacaklar. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the flying dutchman -- 14 Mayıs 2019; 1:51:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the flying dutchman

İyi geceler arkadaşlar,

https://www.delonghi.com/tr-tr/urunler/kahveler/kahve-makineleri/full-otomatik-kahve-makineleri/primadonna-exclusive-esam-6900

https://www.delonghi.com/tr-tr/urunler/kahveler/kahve-makineleri/full-otomatik-kahve-makineleri/primadonna-class-ecam-55075ms-0132217035

İki model arasında kararsızım. Birbirlerine çok yakınlar fakat evde kahve makinesi hiç kullanmadığım için bu iki modeli artıları ve eksileriyle yorumlayabilecekler beni çok aydınlatmış olacaklar. Teşekkür ederim.
    Up.

• tam otomatik neden alınmamalı elli kere yazıldı, yine de inatla almak istiyorsanız;

termoblock ısıtma leştir, 90 derece başlar 70 derece biter kahveye vurulan suyun sıcaklığı, bu manuel delognilerin de hepsinde böyledir. komple plastik aksam, 58mm(pro) olmayan filtre çapı büyük ihtimal 48-52 arası. süt köpürtme tamamen çöp, sabun köpüğü gibi içi hava dolu maksat kabarık dursun diye konulmuş, krema şeklinde yoğun içinde hava olmayacak şekilde hazırlanmalı.

iyi espresso kazanlı 2-3 binden aşağı makinede çıkmaz, ikinci el beko bkk 2170 falan alın 2 bin tl lik mekanizma var.

gaggia classiclerin 2016 sonrası üretimleri de leş, termoblock.

kaliteli öğütücü şart bu işte, hepsi bir arada makineler çok vasat, insanlar enayi değiller bir rancilio rocky'ye(öğütücü) 3 bin tl veriyorlar?

karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 14 Mayıs 2019; 12:36:10 >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    asagi yukari bende boyle dusunuyorum sadece bu kadar iddiali degilim :)

plastik delonghi ec8 den ec685e geceyim diyorum sadece espresso yapiyorum delonghi yorumunuzu gorunce sorayim dedim pompali basincta olsa ec685 kurtarmaz mi? yerine ne alinabilir?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.