Bildirim
Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (41. sayfa)
Giriş
-
Bende kahveyi sıcak sevenlerdenim. Yarı otomatik öğütücülü ve kapsüllü nespresso makina sahibiyim. Öğütücülü makinamda ki ne lezzeti nede sıcaklığı kapsül makinada bulamadım. 2 arkadaşımda tchibo marka kapsüllü makineye sahip onlarda da sıcak kahve içmedim maalesef.
Makine fiyatı 2000 tlcivarında. Bu fiyata benim tavsiyem öğütücülü makine bakmanız. Belki tam otomatik bu fiyata bulunmaya bilir ama yarı otomatik bulunabilir. Bi araştırın derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bilgilendirmeniz için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercandrsn -- 30 Ocak 2019; 11:17:45 >
Arkadaşlar tekrardan merhaba, şimdiye kadar bir kaç tane Starbucks kahvesi denedikten sonra Lavazza'nın Super Crema'sını denedim ama tat yoğunluğu yeterli gelmedi, 3.nesil kahvecilere de baktım 'kahve fabrikası' gibi ama çok fazla satıcı, çeşit var.
Rica edersem deneyimlerinize dayanarak kahve tavsiyesinde bulunabilir misiniz? -
www.kahve.com
Moliendo Brasil Fine Cup Santos Yöresel Kahvehttps://www.kahve.com/urun/brasil-fine-cup-santos
Bunlar benim damak tadıma uygun olan beğendiğim kahveler. Bu sitede 100 gr lık 4 farklı bölgeden kahve kombinasyonlarıda var. Bu paketlerden alıp damak tadına uygun kahveleri keşfedebilirsin. Daha önce denemediğini varsayarak şu dipnotudüşmek istiyorum. 3.nesil kahveler lavazza veya starbucks kahvelerinden çok farklıdır. Paketi açtığında ki kokusundan tut tadımına kadar farklıdır. O yüzden en başta biraz ağır gelebilir. Eğer sütlü kahveyi tercih ediyorsan tavsiyem yarım yağlı süt kullanman.
Afiyetli kalın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
alt tarafı 1 fincan espresso yada cappucino içeceksin acayip pislik çıkıyor. kahveyi içmek 2 dakika her tarafını temizlemek en 5-6 dakika.
o sebeple latissima modeli çok kullanışlı ve temizlemesi kolay. yer - zaman ve temizlik açısından çok daha iyi. Bardak sıcaklığı ile ilgili olarak şunu söyleyebilirim. ilk önce bardağı 1 kez kapsül yuvası boşken su ile doldurup bardağın ısınmasını bekliyorum. sonra kapsül yerleştirip ürünü alıyorum. Hepsi bu kadar.
kapsül seçeneklerine gelince nespresso'ya yıllarca çok para verdik şu anda 5 TL civarında 1 adet kapsül fiyatı.
araştırınca Gimoka isimli markayı buldum, internetten Cremoso modelini satın aldım ve çok memnun kaldım.
Tüm Nespresso makineler ile çalışan Gimoka markalı muadil kahve yapmışlar. aşağıda link paylaşıyorum. değerlendirebilirsin.
Gimoka Cremoso Kahveal.Net
Gimoka Vellutato Kahveal.Net
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htbb -- 11 Mart 2019; 17:56:33 >
-
Delonghi espresso kahve makinaları genelde çekirdek öğüterek ürün hazırlar ancak elinizde önceden öğütülmüş kahve varsa onun içinde makinanın üst bölümünde toz kahve doldurma deliği (haznesi) bulunuyor orayı kullanabilirsiniz. Ayrıca süt Köpürtme hazneli olanları almanızda fayda var. Sürahi gibi bir cihaz makina ile beraber satılıyor. içine koyacağınız sütü emip buhar ile köpürtüp bardağa otomatik olarak dolduruyor üstüne de kahvesini basıp içeceği veriyor.quote:
Orijinalden alıntı: DaisyLucky59
Merhaba arkadaşlar Espresso makinesi konusunda bilgim yok Delonghi marka bir espresso makinesi almak istiyorum,
Sadece mağazada satılan filtre kahvelerden mi almak gerekiyor bunun için?
Sütü köpürtmek için ne yapmak gerekiyor?
Sabahları işe giderken bu termos uygun mudur? :https://www.decathlon.com.tr/termos-035l-id_8331659.html
Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
tavsiyem bütçeniz varsa delonghi yerine Jura marka makine almanızdır. ikinci el temiz bulabilirseniz onu da alabilirsiniz.
Jura Otomatik Kahve Makinesi Espresso Cappuccino Americano Latte
-
11.999TL? Şaka yapmiyorsundur umarım.
takip -
Hoca iyi reklam yapmışsın.
Araştırmış mış da çok verimliymişş.
Desenki böyle bir sitemiz var, dürüst olsan, kimse birşey demez.
Kaç yıllık üye bizi trollüyor, ayıptır.
Arkadaşlar Delonghi ESAM 4500 kullananlar yardımcı olabilirmi?
Kireç çözme işlemi yapmak istedik ama kitapçığa uyarak yapmamıza rağmen su kabını koyun yazısı çıktıktan sonra OK tuşuna bastığımızda işlem başlamıyor.
Acil yardımlarınızı rica ediyorum.
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 14 Mart 2019; 13:33:16 > -
Bekleyin otomatik olarak başlayacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: Assasin_2015
Arkadaşlar Delonghi ESAM 4500 kullananlar yardımcı olabilirmi?
Kireç çözme işlemi yapmak istedik ama kitapçığa uyarak yapmamıza rağmen su kabını koyun yazısı çıktıktan sonra OK tuşuna bastığımızda işlem başlamıyor.
Acil yardımlarınızı rica ediyorum.
Teşekkürler. -
Ne kadar beklemek gerekiyor işlemin başlaması için?
OK e bastığımızda ekrandaki yazıda değişmiyor.
Su kabını koyun (ingilizce) yazmaya devam ediyor. -
Merhaba elimde Kullanılmamış philips Senseo Quadrante HD7868 var ilgilenenler özel mesaj ile ulaşabilir. Pod kahve kullanımına uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samich -- 17 Mart 2019; 9:53:43 >
Yaklaşık onbeş dakika sürüyor. Bende sizin gibi aynı makınayı kullanıyorum. Arıtması ve kahve atıklarının boşaldığı kutuyu da çıkarmanız gerekiyor. var ise çıkartın
Merhaba
Yıne klavuza gore ılerleyıp su tankını takın. Bahsettıgınız uyarı ^su dagıtıcısını takın ^ olabilir.
Su dagıtıcısı : sut karafının yerıne takılan musluk gıbı olan patcadır. Bunu takmadan ıslem baslamaz.
www.ayserservis.com
Delonghi EAM3500 Sıcak Su Musluğuhttps://www.ayserservis.com/urun/delonghi-eam3500-sicak-su-muslugu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambam1912 -- 19 Mart 2019; 16:45:1 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Merhaba,
Gaggia New Classic İnceleme Videomuz Yayında.
Model no : RI9480 -
Merhaba herkese Ankara’da makinaları görüp alabileceğim hatta deneyebileceğim bir yer var mı?(gaggia, lelit, rancilio tarzı makinelerden bahsediyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyreal81 -- 27 Mart 2019; 17:57:27 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Almak isteyen, takip eden varsa fiyat cok iyi
www.gittigidiyor.com
Siemens TE653311RW Kahve Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/elektrikli-mutfak-aletleri/kahve-makinesi/siemens-te653311rw_spp_71870?id=402847026
Stok kac tane vardi acaba yine kacirdik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X