Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
99
Favori
239.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otomatik makine ile kendime veya 3-5 konuguma kahve servis ediyorum, benzer otomatiklerle kucuk, orta kapasiteye servisi olan isletmelerde gayet iyi verim aliyorlar.
    ekşime, şeker, süt yok, sadece aromatik, melodik lezzetler.
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    bu dediğiniz beko modelini birde brevillenin öğütücüsünü almayı düşünüyorum sizin yorumunuzdan sonra (delongi plastik demiştiniz) ama espresso capichino yapmak kolay olurmu benim gibi hiç bilmeyen biri için? kıvamını tutturmak veya çok külfetli olurmu diye soru işaretleri var...eğer kolaysa bi süre sonra çabucak öğrenilecek birşey diyorsanız yinede alırım..zorsa tam otomatik içi tamamen çelik olan bir cihaz öneriniz varmıdır hocam ?
  • İyi gunler arkadaslar. Bende yavas yavas kahveye alismaya basladim ama cok secici oluyorum kahve konusunda. Bir zamanlar nescafe icmeye calisirdim uyanik kalayim diye. Ama iki fincan icerdim paketin gerisi oylece kalirdi cope giderdi. Sonra uzun bir ara gecti bimden oylesine jacobs cronat gold aldim. Cok hosuma gitmisti kahveyi sever oldum. Sonra o aralar nescafe cekilisle mycaffe makinesi veriyordu bir paket aldim. Ama agzimda hep yanik bir tad birakiyordu. Ve paketin yarisindan cogunu doktum. Jacobs monarc gold aldim. O da ayni sekilde yanik bir tad birakiyor ve hafif bi mazot kokuyor sanki. Simdi merak ettigim sey bu cronat goldun yumusak icimli yanik tatmayan tadina makine kahvesiyle nasil ulasabilirim. İsin aslina bakarsaniz kahve hakkinda hicbirsey bilmiyorum. Bir tek nescafe ve turk kahvesini taniyorum o da turk kahvesini sevmiyorum. Bi diyorum french press deneyeyim ama french press icin nasil kahve alacagimi dahi bilmiyorum.nereden alacagimida bilmiyorum. Evde kahve cekirdekleri var ama bunlari ogutunce turk kahvesi mi olacak yada baska bir kahve mi olacak. Soyle listeli alt baslikli bi sekilde aciklasaniz keske

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

otomatik makine ile kendime veya 3-5 konuguma kahve servis ediyorum, benzer otomatiklerle kucuk, orta kapasiteye servisi olan isletmelerde gayet iyi verim aliyorlar.
    ekşime, şeker, süt yok, sadece aromatik, melodik lezzetler.

salt espresso olduğuna emin misiniz? %99 eminim sütlü kahvelerden bahsediyorsunuz ekşi acılık konusunda.
  • piki ney nasil dersen o seninkinden bende isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

piki ney nasil dersen o seninkinden bende isterim

:D

neyse hocam bu da bir gelişme, nescafe yerine bunları konuşmaya başlamış olmak bile güzel türkiyede. keyfinize bakın, (:
  • tonaran kullanıcısına yanıt
    Yarisma Duyurusu:

arkadaslar Istanbul Coffee Festivaline krups da katiliyormus. Bugun instragram sayfasinda soyle bir paylasim gordum.https://www.instagram.com/p/BK2Tsr_AjSy/
    Festivale katilmak isteyen arkadaslar icin burada birakiyorum.
  • Nespresso makinelerde indirim yok mu bu aralar?.. Nespresso U C50/D50 ya da C55/D55 bakiyorum...
  • keyn K kullanıcısına yanıt
    Nespresso makinelerde sadece Nespresso kapsüllerini kullanman lazım o kapsülleride çok çeşitli aromalar koyuyorlar bence çekirdek ögütücü otomatik kahve makinaları daha kullanışlı ve daha doğal geliyor insana orta fiyat olarak 1.000 ile 1.500 tl arası delogni olabilir üst seviye makinalar pahalı kahveyi hergün 3-4 bardak tüketilmiyorsa gerek yok
  • mehmet2106 M kullanıcısına yanıt
    Oneri icin tesekkurler, ben kararimi verdim Nespresso yonunde sadece indirim bakiyorum... Su anki fiyatlar biraz ucuk gozukuyor cunku... Bakalim en kotu yilbasina dogru indirim olur belki...
  • Arkadaşlar işyeri için n11 den Dolce Gusto Krups Mini Me aldım bugün.İndirimlerle birlikte 140TL ye geldi.Bugüne özel indirimler mevcut.Bakmanızı öneririm...
  • merhaba herkese, yurtdisinda akrabalarimin kullandigi krups markasi vardi simdi de Turkiye'ye giris yapmiss, gorunce cokk mutlu oldum.Kahveleri gercekten cok lezziz ve disarida ictigimiz kahvelerden farksiz.
  • arkadaşlar ben şu anda krupsun makinesii kullanıyorum. daha önce yurt dışında bulunmuştum orda keşfettim bu makineyi ama tr ye döndüğümde tr de satışı yoktu. istanbul kahve festivaline katıldım bir kahve tiryakisi olarak krupsun standını gördüm hemen gittim baktım. tr de satışı başlamış gerçekten çok iyi kahve yapıypr zaten ertesi gün araştırdım tefal shopta satışı vardı aldım bi tane çok memnun kalacağınız bir makine asla pişman olmazsınız.
  • işletmiş olduğumuz cafeye
    https://www.cafemarkt.com/
    Profesyonel Espresso Kahve Makinesi & Sanayi Tipi Modeller ve Fiyatları - Cafemarkt
    http://www.cafemarkt.com/kahve-ve-espresso-makineleri
    buradan almıştık 1 yılı geçti çok memnunuz. büyük tip istiyorsanız fiyatlar güzel.

• Almayı düşündüğüm espresso makinesi için sonunda karar verdim ve Krups aldım.
    Uzun süredir araştırıyorum espresso makinelerini. Bir çok marka baktım ama Krups bu piyasanın en iyisi! Türkiye'de yok diye üzülürken geçen gün bir öğrendim ki Krups Türkiye'de satışa başlamış. Düşünen varsa kesinlikle tavsiye ediyorum.

Evde kendi kahvemi kendi istediğim şekilde yapmak mükemmel bir şey!
  • krups 'iarı delonghi üretiyor.
  • starbucks'a gidip espresso doppio ya da espresso con panna içen biri olarak bir espresso makinesi almaya karar verdim.

tchibo'nun hangi makinesini önerirsiniz?

süt köpürtmesi de olan bu model mi?

yoksa süt köpürtmesi olmayan bu modeli alıp harici bir de süt köpürtme cihazı almak mı?

makineyi okuduklarıma ve maliyet analizlerine bakarak kapsülsüz olanlardan tercih etmeyi düşünüyorum. siz de katılır mısınız bu düşünceme?

bi yol göstermenizi rica ederim.

teşekkürler.

• Ben incelediğimde krupsın delonghiye göre avantajı kahveyi daha sıcak vermesiydi.Krups yaklaşık 90-91 civarında verirken delonghi 80-82 civarında kalıyor.
  • Arkadaşlar merhaba,
    delonghi esam 4200s modeli vardı ikinci el almıştım bugün sattım.
    Yeni bir makina almam gerekiyor.
    Delonghi Ecam 45.760.W bu model hakkında bilgisi olan var mı ? yada başka önerisi olan var mı ?
    Bu modele yoğunlaştım büyük ihtimal bunu alacağım.

birde bu model var
    PRIMADONNA ESAM 6650
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

starbucks'a gidip espresso doppio ya da espresso con panna içen biri olarak bir espresso makinesi almaya karar verdim.

tchibo'nun hangi makinesini önerirsiniz?
    http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-classic-p400092092.html?dim1=HoRe

süt köpürtmesi de olan bu model mi?
    http://www.tchibo.com.tr/cafissimo-tuttocaffe-p400094249.html?dim1=Bic

yoksa süt köpürtmesi olmayan bu modeli alıp harici bir de süt köpürtme cihazı almak mı?

makineyi okuduklarıma ve maliyet analizlerine bakarak kapsülsüz olanlardan tercih etmeyi düşünüyorum. siz de katılır mısınız bu düşünceme?

bi yol göstermenizi rica ederim.

teşekkürler.

İki model arasından ben olsam süt köpürtücülü olan classic modeli tercih ederdim.Ancak en alttaki tam otomatik Saeco bence daha mantıklı.Tek tuşla latte, cappuccino vb. yapabilirsiniz...

Bende Delonghi Esam3000 var.Fiyatı biraz daha arttırıp çekirdeği kendi öğüten espresso makineleri bence birinci tercih olmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 14 Kasım 2016; 16:28:34 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.