Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
99
Favori
239.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 300 liraya kadar bir makine almayı düşünüyorum. Latte içmeyi seven birisiyim. Bana uygun bir cihaz var mıdır?
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Sevgili arkadaşlar,uzun bir dönemdir donanımhaber in sessiz bir üyesiyim,kahve makinesi konusundaki önerilerinize ve açıklamalarınıza sonsuz teşekkürler.Antalya dan Arçelik K-3185 kahve makinesinden 10 tane bayiisinde sıfır buldum ve tümünü aldım.Amacım Antalya Keliçinde küçük bir kahve dükkanı açmak,ilk denemelerim başarılı,bu sebeple başta donanım haber ekibine ve size tekrar teşekkürlerimi borç bilir donanımhaber üyelerinin %10 indirim hakkı olduğunu belirtirim:-)) .Açılışımız ağustos eylul gibi olacaktır.Saygılarımla,,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanzaras

Sevgili arkadaşlar,uzun bir dönemdir donanımhaber in sessiz bir üyesiyim,kahve makinesi konusundaki önerilerinize ve açıklamalarınıza sonsuz teşekkürler.Antalya dan Arçelik K-3185 kahve makinesinden 10 tane bayiisinde sıfır buldum ve tümünü aldım.Amacım Antalya Keliçinde küçük bir kahve dükkanı açmak,ilk denemelerim başarılı,bu sebeple başta donanım haber ekibine ve size tekrar teşekkürlerimi borç bilir donanımhaber üyelerinin %10 indirim hakkı olduğunu belirtirim:-)) .Açılışımız ağustos eylul gibi olacaktır.Saygılarımla,,,

Makinelerimi satıyorsunuz tam olarak anlamadım kusura bakmayın, eğer öyle ise kaça satıyorsunuz?
  • Merhaba arkadaslar uzun zaman once vatan bilgisayardan delonghi 2600 modelinin siparisini vermistim geldi ama acik kutulu olarak bende geri iade ettim simdi esse de bayrama ozel %50 arti %50 indiriminden delonghi ecam 25.462 modelini 1500 tl ye aldim adamlar in elinde olmadığını ve haftaya sali günü getireceklerini soylediler daha once buna benzer bir durum yasadigimi ve teshir urunu getirdiklerini soyledigimde hayir bizim elimizde kapali kutu var ama bizim magazada yok dediler bizde ona istinadem siparisi verdik ins vatanda yasadigimiz sikintiyi yasamadan elimize ulasir makina almak isteyen arkadaslara duyurulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanzaras

10 makineyi ne yapacaksınız hocam işletme için?

ayrıca ticari kullanıma uygun bir makine değildir bu ürün. tekil, günde max 5-10 içecek yapan 24 saat açık sıcak tutmaya karşı dayanıklı olmayan modeldir. aklınızda olsun.

• orhan kullanıcısına yanıt
    hayır satmıyorum.
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    tamamı 10 adet ve orjinal kutusunda idi bende hepsini aldım,6 izşletmede 4 ü yedek ;-)) profesyonel makinelerin servisini yapan arkadaşım bunların iş görebileceğini söyledi.İtalyan malı ve kaliteli oldukları için 6 adetiyle rahatlıkla küçük bir cafe de hizmet verir dendi,denemeler de gayet iyi açılınca tekrar bakıcaz.özellikle kaşığı 58 mm ve profesyonellerle aynı imiş.
  • kanzaras K kullanıcısına yanıt
    yok ürün ev kullanıcıları için harikadır.

dilimde tüy bitti buradaki arkadaşlara delogni almayın o plastik şeyler tamamen bilinçsiz adamı kazıklama ürünleri demekten.

elinizdeki makinenin dünya piyasasındaki ederi 800-900 lira civarı. ama kimseye aldıramadık ikinci elini 300 den satanlardan bile.

size hayırlı olsun. dediğiniz gibi kazanlı ve prof. portafiltreli bir alet ama bir tanesi bütün gün açık kalmaya göre yapılmamış. gün içinde 3 er saat açık kalacak şekilde sırayla çalıştırın derim. her türlü klavuzda yazar ticari kullanıma uygun değil diye. siz yine bir kulak verin, sırayla açın gün içinde. yoğunluk oldukça diğerlerini devreye sokun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

yok ürün ev kullanıcıları için harikadır.

dilimde tüy bitti buradaki arkadaşlara delogni almayın o plastik şeyler tamamen bilinçsiz adamı kazıklama ürünleri demekten.

elinizdeki makinenin dünya piyasasındaki ederi 800-900 lira civarı. ama kimseye aldıramadık ikinci elini 300 den satanlardan bile.

size hayırlı olsun. dediğiniz gibi kazanlı ve prof. portafiltreli bir alet ama bir tanesi bütün gün açık kalmaya göre yapılmamış. gün içinde 3 er saat açık kalacak şekilde sırayla çalıştırın derim. her türlü klavuzda yazar ticari kullanıma uygun değil diye. siz yine bir kulak verin, sırayla açın gün içinde. yoğunluk oldukça diğerlerini devreye sokun.

Oyle diyorsun da ne alalim yani? Ogrenciyim 270 liraya aldim. Senin dedigin makineler ne kadar peki?

• jvcjvc kullanıcısına yanıt
    beko bkk 2170. ikinci eli dediğin fiyata. ama dinleyen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

beko bkk 2170. ikinci eli dediğin fiyata. ama dinleyen yok.

Hic de oyle her yerden bulunmuyor ve gida yaptigim urunu 2. El almam.

• jvcjvc kullanıcısına yanıt
    pekala almayın hocam, basınçla 120 derecelere varan su buharını o plastik aksamdan geçirip bol bol kanserli günler dilerim. delogni al.

bu tür full metal aksamlı ürünlerde 5. el dahi olsa ürün saglamsa saglık konusunda bir şey olmaz. metale su değiyor kullanılınca bir yerine bir şey olmuyor. siz bilirsiniz tabi karar sizin. bu bekonun amerika fiyatı 800 lira, burada vergi dahil satılsa 1200 den aşağı olmayan bir ürün.
  • merhaba arkadaşlar esse bayram indiriminden delonghi ecam 25.462 aldım.Alalı daha bir ay oldu ama dün gece kireç çözme uyarısı verdi sizce bu normal mi birde kutunun içinden su sertliğini ölçen şerit çıkmadı. Fakat hazır su kullandığım için bunu pek önemsememiştim. kullandığım su ile alakalı olabilir mi bu kireç çözme işi yardımcı olursanız çok memnun olurum birde illa bu kireç çözücülerden mi almak lazım yoksa daha doğal bir çözümü var mı
  • denizer79 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bende 5 ay önce esam 2600 almıştım. Şimdiye kadar 4 kere kireç çözme işlemi yaptım. Erikli damacana su kullanıyorum. Bakırköy de delonghi servisi buldum ve aradım. Servisteki arkadaş bu kadar çabuk kireçlenmemesi gerekiyor getirin bir kontrol edelim dedi. Önümüzde ki hafta götüreceğim. Ben delonghi nin kendi kireç çözücüsü nü kullanıyorum. Bu kireç çözücüde mi iş yok anlamadım ama. Bakalım servisten sonra durum anlaşılır inş. Gelişmelerden haberdar ederim sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

Merhaba,
    Bende 5 ay önce esam 2600 almıştım. Şimdiye kadar 4 kere kireç çözme işlemi yaptım. Erikli damacana su kullanıyorum. Bakırköy de delonghi servisi buldum ve aradım. Servisteki arkadaş bu kadar çabuk kireçlenmemesi gerekiyor getirin bir kontrol edelim dedi. Önümüzde ki hafta götüreceğim. Ben delonghi nin kendi kireç çözücüsü nü kullanıyorum. Bu kireç çözücüde mi iş yok anlamadım ama. Bakalım servisten sonra durum anlaşılır inş. Gelişmelerden haberdar ederim sizi.

teşekkürler cevap için sizden haber bekliyor olacağım peki bu kireç çözücüyü kaça aldınız ve nereden aldınız
  • denizer79 D kullanıcısına yanıt
    Yarım litresini 68 TL ye Yaızıc Ev Aletleri firmasından aldım.

Delonghi yetkili satıcı ve servisi.

http://www.yazicievaletleri.com.tr/
  • Rossmann marketlerde satılan Domol kireç çözücüyü denediniz mi arkadaşlar?
    Tam bir f/p ürünü.
    Beko makinem için kullanıyorum. 5 TL altında bir fiyatı vardı hatırladığım kadarıyla.
    www.rossmann.com.tr
    Temizlik Ürünleri, Malzemeleri ve Fiyatları | Rossmann
    http://www.rossmann.com.tr/Urunlerimiz/toz-kirec-cozucu/3346

• albati kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl uyguluyorsun bekoya daha önce denemedim, benimde yapmam gerekecek bu işlemi..
  • Üzerinde yazıyor hocam, su haznesine döküyorsunuz sonra bikaç kez hazneyi tamamen grup başlığından boşaltıyosunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Rossmann marketlerde satılan Domol kireç çözücüyü denediniz mi arkadaşlar?
    Tam bir f/p ürünü.
    Beko makinem için kullanıyorum. 5 TL altında bir fiyatı vardı hatırladığım kadarıyla.
    www.rossmann.com.tr
    Temizlik Ürünleri, Malzemeleri ve Fiyatları | Rossmann
    http://www.rossmann.com.tr/Urunlerimiz/toz-kirec-cozucu/3346

Degerli arkadasim bizim makinalara (misal benimki delonghi ) olur mu acaba sonra dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalim sonra

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.