Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.188
Cevap
99
Favori
239.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizinki simens in hangi modeli ve nereden aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz geç oldu kusura bakma...model siemens eq5-TE501201RW modeli...yanılmıyorsam n11 üzerinden antalyadaki bir satıcıdan almıştım.
  • uzmannuri U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için ben Q6 modelini aldım ama 11 martta gelicekmiş stoklara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siemens Q5 - Q6 yada Delonghi'nin otomatik espresso makinelerinde sadece espresso ve sütlü kahveler mi yapılabiliyor? Bu makinelerde filtre kahve yapma imkanı da var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtyk

Siemens Q5 - Q6 yada Delonghi'nin otomatik espresso makinelerinde sadece espresso ve sütlü kahveler mi yapılabiliyor? Bu makinelerde filtre kahve yapma imkanı da var mı?

Bende Delonghi Esam3000 var.Bildiğim kadarıyla Delonghinin tam otomatik kahve makinelerinin hiçbiri filtre kahve yapmıyor.Filtre kahve yapmak için filtre kahve makinesi gerekmekte.Tam otomatik makineler kahveyi öğütüp içinden basınçlı sıcak su geçirerek 10-15sn içinde kahveyi hazır hale getiriyor.Filtre kahve ise bir nevi klasik çay gibi demlenmesi gerekmekte bildiğim kadarıyla, yani farklı bir teknoloji gerekmekte.Siemensteki durum da aynıdır muhtemelen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 16 Mart 2016; 15:39:44 >
  • Cevap için teşekkürler. siemens'in TE603201RW diye bir modeli var. youtube'da aşağıdaki videoyu buldum. Videonun 2. dakikasında normal filtre kahve yapıyor galiba.

Ramon Jryoutube
    Siemens EQ.6 Bean to Cup (Actual Usage) - HD
    https://www.youtube.com/watch?v=waKaV_Y1W58

• mtyk M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, videoyu işyerinden izleyemiyorum ama bu modelde de bence filtre kahve seçeneği yoktur.Bu makineler hem çekirdeği öğütüyor hem de dilerseniz öğütülmüş kahve ile espresso yapabiliyor.Belki videoda bunu görmüşsünüzdür, videoya bakabildiğimde tekrar yorumda bulunurum :)
  • quote:

Cevap için teşekkürler. siemens'in TE603201RW diye bir modeli var. youtube'da aşağıdaki videoyu buldum. Videonun 2. dakikasında normal filtre kahve yapıyor galiba.

https://www.youtube.com/watch?v=waKaV_Y1W58

filtre kahve değilde americano denen espressonun içine ayriyetten fazladan su konuyor daha yoğun olan espresso yu filtre kahveden hallice yapıyor bildiğim. ben bu makinenin siparişini verdim mart başı gelicekti ithalat sorunları varmış mart sonuna gelicek gelsin yapıp buradan yazarım ne olduğunu

• merhaba kahve severler ik gün boyunca bütün yorumları okudum önce aklımda tchibo nun makinaları varken buradaki yorumlar sayesinde delonghi esam 2600 almaya karar verdim sorum şu ki 2200 2600 ve 3000 arasındaki farklar nelerdir ev için daha doğrusu kendim için alacağım farkını bilirsem kafama göre indirimi bekler ve alırım diye düşünüyorum soruma yanıt için şimdiden teşekkürler...............
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizer79

merhaba kahve severler ik gün boyunca bütün yorumları okudum önce aklımda tchibo nun makinaları varken buradaki yorumlar sayesinde delonghi esam 2600 almaya karar verdim sorum şu ki 2200 2600 ve 3000 arasındaki farklar nelerdir ev için daha doğrusu kendim için alacağım farkını bilirsem kafama göre indirimi bekler ve alırım diye düşünüyorum soruma yanıt için şimdiden teşekkürler...............

Merhaba, ben Esam3000 kullanıcısıyım.Makineden oldukça memnunum.2200 ü bilmiyorum ama 2600 ile 3000 arasında sadece şekil farkı var.3000 daha yeni bir model.Ancak altyapıları aynı.Önemli olan suyun hangi basınçla kahveyle buluşacağı.Delonghi nin tüm otomatik espresso makineleri 15 bar diye biliyorum.Sadece görünüm ve dijital kontrol paneli gibi farklılıklar var.Bir de dijitaller süt köpürtmeyi otomatik olarak yapıyor.Ancak sizin yazdıklarınızda bu işlemi bir cezve ya da kap alıp makinenin süt köpürtme sistemini kullanarak yapmalısınız....

• mtyk M kullanıcısına yanıt
    siemens eq5 kullandım sütü hortumla çekip köpürten sistemlerden uzak durmanızı tavsiye ederim alıcaksanız tek gruplu yada çift gruplu yarı otomatik makine ve birde 2.el vs ucuz yollu bi değirmen almanızı tavsiye ederim sütü kaptan alıp köpürden sistemlerde sıcaklıkta sorunlar olmakta süt ılık espresso da ılık yapıyor... yani kahve yaparken az uraşıyım tam otomatik makine alıyım derseniz soğuk ve kıvamı zayıf kahve içmek zorundasınız.... yada yarı otomatik alıp biraz uraştırır ancak lezzetli ve sıcak keyifli bir kahve içersiniz bu ikisinin ortası yok ben birçok makine kullandım ama tam otomatik makineler (wmf bistro hariç) onun fiyatlarıda 20-30.000tl nin üzerinde dışarda bi kaç kez kullandım onun dışında hiçbirinden verim alamadım.. bu nedenle kimseye özellikle kahve tiryakilerine asla tam otomatik makine almalarını tavsiye etmiyorum 5000tl de verseniz 10.000tl de verseniz verimsiz ve çok amatörler 2000-2500 tl ye yarı otomatik tek grup ve prof bi öğütücü almak mümkün ve en mantıklısı..

• Arkadaşlar merhaba, 300-400 lira gibi bir bütçem var, bu fiyatlarda cafissimo classic ve nespresso inissia var. Ben tercihimi nespresso'dan yana kullanmak istiyorum fakat kapsül fiyatları yüksek, var mıdır bi tavsiyeniz?
  • Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Delonghi'nin Ecam 45 modelini N11'den kupon ile 2.300'e aldım. Zaman darlığından ve birazda üşengeçlikten dolayı yarı otomatik makine almak istemedim doğrusu. Sıcaklık konusunda ise açıkçası beni tatmin etti makine. Sütlü ve sütsüz denediğim kahvelerde sıcaklık iyiydi. Almayı düşünen varsa tavsiye ederim. Yalnız dokunmatik ekran yapmışlar ama pek kullanışlı bulmadım açıkçası. Ekran biraz geç tepki veriyor ve menü geçişleri ağır. Yalnız makinenin içinden su filtresi çıktı. Ben damacana içme suyu ile kullanıyorum makineyi. Bu yüzden takmadım ama bir de sizlere danışmak isterim , filtreyi takmak mı gerekir?

Bu mesaja eklenen görseller:

Espresso Makinesi tavsiyesi!!!

• quote:

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Delonghi'nin Ecam 45 modelini N11'den kupon ile 2.300'e aldım. Zaman darlığından ve birazda üşengeçlikten dolayı yarı otomatik makine almak istemedim doğrusu. Sıcaklık konusunda ise açıkçası beni tatmin etti makine. Sütlü ve sütsüz denediğim kahvelerde sıcaklık iyiydi. Almayı düşünen varsa tavsiye ederim. Yalnız dokunmatik ekran yapmışlar ama pek kullanışlı bulmadım açıkçası. Ekran biraz geç tepki veriyor ve menü geçişleri ağır. Yalnız makinenin içinden su filtresi çıktı. Ben damacana içme suyu ile kullanıyorum makineyi. Bu yüzden takmadım ama bir de sizlere danışmak isterim , filtreyi takmak mı gerekir?

Bu mesaja eklenen görseller:

Hayırlı olsun güle güle kullanın,

Bence güzel bir marka ve model almışsınız.Daha da sıcak kahve isterseniz sıcaklık ayarını menüden ya da tuşlardan yapabilirsiniz.Ben aldığımda en üst düzeye getirmiştim.Filtre konusunda bir fikrim yok açıkçası.Benim makinenin içinden sadece kireç temizleme sıvısı çıktı.Ben de sürekli damacana suyu kullanıyorum.Ancak 4 ay sonra makine kireç temizleme uyarısı verdi, bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUCI0 -- 8 Nisan 2016; 16:41:24 >

• delonghi esam 2600 almaya karar verdim (gönlüm daha güzel bir makina almaktı fakat maddiyat işte neyse) en uygun vatan da buldum fakat ellerindeki teşhir ürünü idi o yüzden sipariş verdim salı günü gelecek inşallah memnun kalırım iş yerinde nescafe mycafe var ama hiç istenilen bir performans yok bakalım bu güzel çıkar inş :)
  • Bimeks'te Delonghi kahve makinelerinde indirim var gözüküyor.

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1452&kategoriadi=cay-ve-kahve-keyfi&sira=1&kf=1000

Özellikle şu makinanın fiyatı piyasaya göre uygun Delonghi ECAM23.450/ 460S Full Otomatik Kahve Makinesi.
    Ne dersiniz? Alınabilir mi? Tam otomatik tek tuşla latte yapan bir makina arıyorum aslında. Çok bilgim yok. Bu model uygun mudur?

• Herkese merhabalar,
    bir süredir bu forumu takip ediyorum oncelikle cok tesekkurler.
    Ben yakın bir zamanda kahve makinesi almak istiyorum, amacım evimde Americano yapıp keyfimle içebileceğim bir cihaz ( cappicuno ya da latte vs yapabiliyor olması benm için cok da onemli değil).
    Cok fazla bir bütçem de yok bunun için, deneyimli olan ya da önerisi olan arkadaşlar olursa cok memnun olurum..
    Saygılarımla..
  • Selam , Delonghi iyidir şaşma derim. Vatan Anneler günü için %30 indirim yaptığını belirtmişte emin olamadım, vatanda fiyatlara göz atan, sorgulayan oldu mu arkadaşlar ?

• Delonghi ECAM23.460S tam otomatik makine 1.999 TL 9 taksitle alınır mı sizce arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allied

Bimeks'te Delonghi kahve makinelerinde indirim var gözüküyor.

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1452&kategoriadi=cay-ve-kahve-keyfi&sira=1&kf=1000

Özellikle şu makinanın fiyatı piyasaya göre uygun Delonghi ECAM23.450/ 460S Full Otomatik Kahve Makinesi.
    Ne dersiniz? Alınabilir mi? Tam otomatik tek tuşla latte yapan bir makina arıyorum aslında. Çok bilgim yok. Bu model uygun mudur?

Belirttiğiniz üründe süt haznesi gözükmüyor ve Çin malı olduğu yazıyor. Benim mediamarkt'a giderek incelediğim ürün 460S modeli (1.999 TL) Romanya malıydı ve entegre süt haznesi vardı. Tereddütte kaldım açıkçası...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.