Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.188
Cevap
99
Favori
239.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürünü aldım, modeli 460S imiş. Entegre süt haznesi var, şu an için gayet memnunum. Çin malı değildi diye hatırlıyorum, eve gidince kontrol ederim.
  • Arkadaşlar yazılanları takip etmeye çalışıyorum . Arçelik Filtre kahve makinam var. Ben kapsulsüz kendi çektiğim kahveleri koyabileceğim, sütü köpürten basınçlı bir cihaz almak istiyorum. Fiyatlar benim için çok fazla, 300 liraya kadar bir cihaz tavsiye edebilir misiniz ?
  • Allied A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, bol köpüklü kahveler...

Ben de aynı ürünü yukarıda bahsettiğim yerden aldım, birkaç gün kurulum için bekledim ve birkaç gündür kullanıyorum, ailecek çok memnunuz Hatta yeşil kahve çekirdeği alıp kendi kavurduğum kahve ile de denedik, sonuç süperdi!!! Tabi bu bizim ilk otomatik kahve makinemiz olduğu için karşılaştırma yapamıyorum.
  • Filtre kahve makinası tavsiye edeiblecek olan varsa iyi olur.
    Her sabah french pres yapmaktan sıkıldım.Git çektir gel press yap sonra kahve bitince hop kahvesiz kal..
    Alayım makina alayım öğütücü alayım 3 paket çekirdek kahve olsun bitisn diyorum..Öncelik bu..Sonrası için de diğer kahveleri de yapar içerim sorun değil..Kombi olarak da tavsiye olabilir yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Delonghi Esam3000 için ya da otomatik espresso makineleri için şu su haznesine konan kireç temizleyicisi sıvıya ihtiyacım var.Benim makineden 1 tüp çıkmıştı onu kullandım.İnternette pek bulamadım.Ecodecalktı adı sanırım.Bunu internetten nasıl alabilirim? Kendi markası dışında başka bir temizleyici alsam da olur sanırım.Bir tavsiyede bulunursanız sevinirim, teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

Arkadaşlar Delonghi Esam3000 için ya da otomatik espresso makineleri için şu su haznesine konan kireç temizleyicisi sıvıya ihtiyacım var.Benim makineden 1 tüp çıkmıştı onu kullandım.İnternette pek bulamadım.Ecodecalktı adı sanırım.Bunu internetten nasıl alabilirim? Kendi markası dışında başka bir temizleyici alsam da olur sanırım.Bir tavsiyede bulunursanız sevinirim, teşekkürler...

Tchibo da durgol marka satılmakta ve espresso makineleri için diyor. Bence hepsi için işler bu sonuçta sistemdeki kreci temizlemek için bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eshotçu

quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

Arkadaşlar Delonghi Esam3000 için ya da otomatik espresso makineleri için şu su haznesine konan kireç temizleyicisi sıvıya ihtiyacım var.Benim makineden 1 tüp çıkmıştı onu kullandım.İnternette pek bulamadım.Ecodecalktı adı sanırım.Bunu internetten nasıl alabilirim? Kendi markası dışında başka bir temizleyici alsam da olur sanırım.Bir tavsiyede bulunursanız sevinirim, teşekkürler...

Tchibo da durgol marka satılmakta ve espresso makineleri için diyor. Bence hepsi için işler bu sonuçta sistemdeki kreci temizlemek için bu.

Cevap için teşekkürler.Tchibo aklıma gelmemişti.Kaliteli olduğuna eminim.Oradan alırım, dediğiniz gibi hepsi aynıdır.Sadece benim makinem için belirtilmiş su/temizleyici oranını korumam gerekir sanırım..

• Merhaba arkadaşlar,
    3 ay önce bende esam 2600 aldım. İçinden 100 ml lik kireç çözücü çıktı. Bunu kullandım geçenlerde. Fakat bir daha ki temizlik için bu kireç sökücüyü nerden alacağız. Nette bulamadım. Ya da sizin başka bir öneriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

Merhaba arkadaşlar,
    3 ay önce bende esam 2600 aldım. İçinden 100 ml lik kireç çözücü çıktı. Bunu kullandım geçenlerde. Fakat bir daha ki temizlik için bu kireç sökücüyü nerden alacağız. Nette bulamadım. Ya da sizin başka bir öneriniz var mı?

3 ayda mi kullandınız? Makine uyarı mı verdi yoksa siz Kendi kendinize mi kullandınız? 3 ay çok kısa bir süre gibi geldi de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Italya,dan aldigim bugatti diva kahve makinemi satmak istiyorum. Profesyonel manuel bir makinedir. amazon.comda satis fiyati 1400 dolar, ben 1000 TL ye acil satmak istiyorum. Dusunenler varsa yardimci olabilirim. Emailim aliakan98@gmail.com dan mesaj atabilirseniz fotograflarinida atabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Merhaba arkadaşlar,

3 ayda mi kullandınız? Makine uyarı mı verdi yoksa siz Kendi kendinize mi kullandınız? 3 ay çok kısa bir süre gibi geldi de.

Bu makinelerde kireç temizleme işlemi zamana göre değil basılan fincana göre istenmekte

• quote:

Orijinalden alıntı: eshotçu

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Bu makinelerde kireç temizleme işlemi zamana göre değil basılan fincana göre istenmekte

Dostum elbette öyle ama 3 ayda kaç kahve yaptı ki diye düşündüm.ben her gün neredeyse 1-2 fincan yaparım ve 2 yıl sürdü kireçlenmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 22 Mayıs 2016; 18:54:43 >

• Evet 3 ay içerisinde verdi uyarıyı. Bende günde 2 fincan içiyorum en az. Hafta sonları daha da artıyor tabi. Fakat ben arıtma su kullanıyorum. Siz damacana su mu kullanıyorsunuz?
  • Açıkçası ben günde 1 kahve içtiğim halde benim makine de 3-4 ayda bu uyarıyı verdi.Bana göre de bu süre çok kısa...Sürekli Erikli Damacana kullanıyorum..
  • Arkadaşlar Selamlar ,

Mocha , Latte türü kahveler için biriyim.. Kahveleride genel olarak starbuckstan çekilmiş halde alacağım..

www.morhipo.com
    Delonghi Ec 221.Cd Kahve Makinesi - Morhipo
    https://www.morhipo.com/de-longhi-ec221-b-espresso-ve-capuccino-makinesi/14633286/detay

Bu 2 makineyi önerir misiniz ? hangisi daha iyidir ?? ihtiyaçlarımı karşılar mı ?

teşekkürler.

• Senceru kullanıcısına yanıt
    ilk linkteki 1050wat ikincisi 1100watt ikincisini al derim pek fark olmasada kahveyide çekilmiş alma... 2.el kaliteli bi değirmen al evde çek taze iç kahve çekirdeği olarakda en son starbucks al... ben illy lavazza sından rioba ya kadar denemediğim çekirdek kahve kalmadı aroması lezzeti sertliği bence muhteşem en lezzetli çekirdek kahve (aroma oro) sanada denemeni tavsiye ederim
  • quote:

Evet 3 ay içerisinde verdi uyarıyı. Bende günde 2 fincan içiyorum en az. Hafta sonları daha da artıyor tabi. Fakat ben arıtma su kullanıyorum. Siz damacana su mu kullanıyorsunuz?

Evet dostum ben damacana su kullanıyorum ve günde 1 kahve ortalama yapılıyor. 2 yıl sonunda verdi kireç temizleme uyarısını.

• coupe96 kullanıcısına yanıt
    Çok uzunmuş 2 sene.
    Geçen hafta kireç temizliğini yaptım makinanın. Sonra da damacana su siparişi verdim hemen. Bakalım ne kadar uzun sürecek bu defa.
    İnş. bu durumdan sonra uzun bir süre temizlik istemez.
  • şu çer çöp otomatik makineler yerine yok mu bir babacan çıkıp "kardeş rancilio silvia şuraya geldi şu fiyat, gaggia classic şu fiyatta şurada" diyebilecek?

kahve ile alakalı tek başlıkta otomatik plastik kahve makineleri konuşuluyor öneriliyor üzülüyorum ya. şu arkadaşın bugattisini inceledim tek kazanlı, sırf dış görünüşten ibaret. ama ülkede manuel makine olmadığı için yapacak bir şey oyk.
  • Ben önerildiği gibi Tchibo dan kireç temizleme sıvısını satın aldım.Henüz kullanmadım.Ancak içinden çıkan kullanım kılavuzunda 3 ayda 1 kullanılması önerilir diyor.Benim makine aldıktan 3-4 ay sonra kireç temizleme uyarısını vermişti.Tahmin ediyorum 3 ay kadar sonra yine verecek :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.