Şimdi Ara

Esporcu olmak için üniversiteyi ertelemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkcası ileride seçmek istediğim bir meslek yok bilgisayarla uğraşmayı seviyorum oyunları ise daha çok.Kendimi ileride çok yukarılarda görmüyorum iyi bir eş ya da iyi bir hayat gibi beklentim yok o an ne hoşuma gidiyor ya da ilgimi çekiyorsa o benim için önemlidir bu yüzden espor şuan çok ilgimi çekiyor.Sizce esporcu olmak için üniversiteyi ertelemek doğru bir karar mıdır?(etrafdan duyduğum kadarıyla üniversitenin de bir büyüsü kalmamış)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Doğru bi karar.Espor gün geçtikce büyüyor.
  • önemli olan olabilecek misin yeteneğin var mı
  • onu bilmemde bizdeki internet hizlariyla onis biraz zor. adamlar 10-15 ping ile oynarken sen en iyi 70-80 ping ile oynamaya calisacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoonyTynes kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 3 yıldır lol oynuyorum yüksek elodayım ve kendime güveniyorum fakat destek verenim olmadığı için ve ailem pek sıcak bakmadığı için girişmeye korkuyorum.

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Yapacak bişey yok ama zamanla alışılan bi durum bence aşırı bi gecikme olmuyor.

• Önemli olan kendinin iyi olduğunu bilmek.Ama gerçekten objektif olarak bunu anlamalısın.Sonuçta esporda başarısız olursan o da tecrübedir ama hoş bir tecrübe değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para için Tıp seçmek...
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaşın kaç öncelikle. Elwind diye biri var youtube’da Onu izle derim e-sporcularla alakalı soru cevap gibi bir video vardı. 2-3 sene oynarsın sonra refleksin gider bir şey olur üni de gider bu da. Lol oynuyorsan thaldrin diye biri var. Adam Sabancı’da okurken aynı zamanda oynuyordu. Okulu da ya bitti ya da bu sene son. Aynı şekilde bir tane sunucu vardı adını unuttum. O da Sabancı’da okurken ayni zamanda sunuculuk yaptı. E-spor bana kalırsa boş iş. He ben oyun oynuyor muyum evet oynuyorum. Hırs da yapıyorum en iyi olup takıma girmek vs ben de isterim ama bunların gelip geçici olduğunu biliyorum. 5-10 seneye yaşlanınca bir şey olmayacağını biliyorum.

• Eskortcu olamam için ünüversiteyi ertelemeye gerek yok gece yaparsın gündüz düş alır okursun

• Heves iyi güzel de, 1000 kişi girer 1 kişi başarır. E-sporcu olmak için en iyisi olman gerek, iyi olmak bile kurtarmaz. Kendinden emin misin, bunu gerçekten yapabilir misin? Eğer 1 gram şüphen varsa boş ver böyle işleri.
  • Oyun oynamak iş değil. Takımlar hep yabancı oyuncu dolu. Anadilin gibi ingilizce konuşman lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Bu şart değil. Gerekli şeyleri bilmek yeterli. Her koreli ingilizce bilmiyor ama uyum sağlıyor.

Bence mantıklı değil. Yakın bir arkadaşım geciktirdi, pişman oldu. Yapmayın.

Şuan zaten esporcusundur o başka.
  • İnternete bel bağlayıp para kazanmayı düşünmek salaklıktır. Git okulunu oku mesleğin olsun sonra ne yapmak istiyorsan yap.

• muhtemelen sandığın kadar iyi değilsin. ayrıca çok iyi olup espora kadar çıkamayan bir sürü oyuncu da var
  • Böyle bir kariyer isteyen yüzbinlerce insan var, içlerinden sadece birkaç tanesi başarabiliyor, önce bunu bir düşünmek lazım. Kaldı ki zor da olsa bir şekilde bunu başarsan yine de çok tehlikeli durumda olursun.

Arada bileğine, parmağına, koluna bir şey mi oldu? Öyle çok bir şey olmasına gerek yok, sadece normalinden 50 milisaniye daha geç tepki vermene sebep olabilecek bir şey bile olsa bitti kariyer. Elde ne var? Lise mezunu, iş deneyimi sıfır olan bir CV.

Mesela yüksek eloyum yazmışsın, kaç kişi var senin gibi olan? Bunlardan kaç tanesi bunu meslek olarak yapıyor? Ne kadar boşluk var, ve sen boşluk yoksa onların yerine geçebilecek kadar iyi misin? Biraz bunları düşünmek lazım.

%99 çok pişman olursun, ki bu sayıyı öyle lafın gelişi yazıyorum, gerçekte çok daha yüksek ihtimal deneyen vs başaran insan sayısına bakarsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhriSenpai

bence sen cok yanlis dusunuyorsun. nickinden lol oynadigini anladim, 2009'da ilk ciktiginda ben cod4 birakip baslamistim. sezon 2'den 5 'e kadar westte challenger olmustum. cod4 esl'de turnuvalara katilmistim. bilgisayardan cok ping etki ediyordu. mesela ben oyunlari a4tech 2x mouse ile yillarca oynadim, klavyemde oyle dandik bir seydi. ben o cihazlara ragmen iyi oynuyordum ama ping isine bir turlu cozum bulamiyordum. bf3'te oyleydi, oyunu oynadiysan bilirsin ilk ates eden suppress yaptigindan pingi dusuk olan hep avantajliydi.
    bende zamaninda espor filan heveslenmistim ama yapmadim. yazdigim oyunlarda da iyi oynuyordum, esl turnuvalarinda ve gerci simdi kapandi ama eskiden xfire adli uygulamada da turnuvalar olurdu oradalarda oynamistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhriSenpai

bence sen cok yanlis dusunuyorsun. nickinden lol oynadigini anladim, 2009'da ilk ciktiginda ben cod4 birakip baslamistim. sezon 2'den 5 'e kadar westte challenger olmustum. cod4 esl'de turnuvalara katilmistim. bilgisayardan cok ping etki ediyordu. mesela ben oyunlari a4tech 2x mouse ile yillarca oynadim, klavyemde oyle dandik bir seydi. ben o cihazlara ragmen iyi oynuyordum ama ping isine bir turlu cozum bulamiyordum. bf3'te oyleydi, oyunu oynadiysan bilirsin ilk ates eden suppress yaptigindan pingi dusuk olan hep avantajliydi.
    bende zamaninda espor filan heveslenmistim ama yapmadim. yazdigim oyunlarda da iyi oynuyordum, esl turnuvalarinda ve gerci simdi kapandi ama eskiden xfire adli uygulamada da turnuvalar olurdu oradalarda oynamistim.

• Kişisel olarak tanıdıkların veya sık eşleştiğin prolar yoksa üniversiteni erteleme , üniversitene gir tanış sonra dondurur musun bırakır mısın ona göre. Heleki daha ilk 50 falan değilsen aklından bile geçmesin.

Çoktandır ligi takip etmiyorum ama takip ettiğim zamanlarda oyuncuların %80 çöptü , bedavaya tanıdıklardan oynuyolardı, baksan euwda 1k oyunla %48-53wrle zar zor d1-master sürünüyolardı.
    İlk 50 dememin sebebi kendini tanıtabilmiş olman, her sektör gibi bu da tanıdıklarla ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreakLoL -- 5 Ağustos 2019; 22:32:26 >
  • Top %0.01 içinde değilsen yani mesela bu LoL de High Grandmastere tekabül eder, hiç boşuna heveslenme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.