Şimdi Ara

Esnek Profil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün TTNet'ten e-posta gelmiş, "müşterimizin hattında yapılan incelemede, mesafenin uzak olmasından kaynaklı sorun yaşandığı anlaşılmış olup, 4096 Hız esnek profile çekilmiştir" diye. Ne demek bu esnek profil? Yani kaç hızla bağlanabilirse o kadar gibi birşeyse zaten önceden de 4096/1024 bağlandığım yoktu, 4096/896 gibi birşeyle bağlanıyordum kopma falan da yoktu ama 2 hafta önce falan 4000/800 oluverdi ve öyle kaldı onu şikayet etmiştim ona gelen cevap bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 18 Şubat 2009; 13:48:20 >



  • arkadaşım anladığım kadarıyla bölgendeki port'u yükesek hızda baya meşgul ediyorsun. ttnet bu yüzden 2 yıl önce aynını bana yaptı. senin hızını birazcıkta olsa yavaşlatarak diğer kullanıcılardan gelen şikayetleri azaltmayı amaçlıyorla galiba. zaten ttnet'in hiçbir tarifesi tarifede olan hızı nerdeyse yaklaşamıyor hele birde bağlantı merkeze uzaksa tam bir sinir testi oluyor. arkadaşım bence biraz zorla ve hızını normal profile geçirsinler. zaten verdiğin paranın tam karşılığını vermiyor internet bari vaaddettikleri hızı kullan.. sevgilerle..


    ( dip not: smileadsl kullanıyorum. tam gaz 240 kb\sn ~150Gb\ay )
  • TTnet ile konuştum, mesafeden dolayı bağlantıyı koparacağına gerektiğinde hızı düşürsün diyeymiş yani öyle çok kullanımdan falan değil zaten ben çok kullanmıyorum. Pratikte birşey değişmedi zaten kopma falan olmadan 4000/800 olarak bağlanabiliyordum hala da öyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.