Şimdi Ara

esnaf, EKREM İMAMOĞLU ile tartıştı ...kapak üstüne kapak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kural dışı konu diye konum silindi tekrar açıyorum kaynak var video var..silmeyin konuyu ayıp be

imamoğlu nun konuşmasının çarpıtılması , okuduğunu duyduğunu anlamakta sorun yaşayanlarda fena tesir etmiş .

Geçen gün Habertürk tvde konuşan imamoğlu, akp ye çağrı da bulunarak ülkeyi beraber yönetelim terör örgütlerine karşı dik duralım demişti.

Çeşitli ziyaretlerde bulunan imamoğlu, girdiği bir işyerinde okul okumadığını söyleyen yetkili ile habertürk de söylenen sözler hakkında tartıştı..adamın dinlemeye tahammülü olmadığı gibi imamoğlu na fevri davranması, aldığı terbiyenin akıllarda sorgulanmasına da neden oldu.

Aha video

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi gerçekten çok sabırlı şu Ekrem İmamoğlu. O kadar bır bır bır konuşup adama cevap hakkı vermiyolar ya, ben çıldırdım şu oturduğum yerde. La bi dinle dinleee.
    Sondaki cümle de S400 değerinde

edit: dayanamadım. o surat ifadesini avatar yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış. -- 28 Mayıs 2019; 21:1:26 >
  • Cidden çok sabırlı fakat İmamoğlu karşı tarafın yanlışlarını da söylemiyor bu durumda. İlginç bi strateji bu. Bu forumdan bi muhalif olsa Akp'nin sayacağı yanlışları sayesinde yandaş haber kanallarında yayınlanamayacak bir video haline gelirdi :D
  • onun yerinde Rte olsaydi, o dukkan ertesi gun vergi sgk borcu ve yedigi cezalarla omru billah acilmamak uzere, sahipleride iflah olmamak uzere kapanirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle başlıklarla ekrem imamoğluna ılımlı olan akplileri soğutursunuz.
    Ekrem imamoğlunu seviyor destekliyorsanız siz de birleştirici olun.

• okula gitmeyen çalışan 3 defa tekrar etti ben hala ne dediğini anlamadım...

muhtemelen kendisi de anlamıyordur dediğini

videoda gördüğü yalanı bile anlatamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 28 Mayıs 2019; 20:59:37 >
  • Adamın bir açıcıpını bulamadıkları için deliriyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • allah yardım ediyor bu adama ben evimdeki çomarla ugrasamıyorum
  • Etme eşekle muhabbet küstürürsün silme cam kırığıyla g... kestirirsin

• Bence yanlış yolda
     esnaf, EKREM İMAMOĞLU ile tartıştı ...kapak üstüne kapak

• Cahillik mutluluktur...

Peygamber sabrı varmış, helal olsun. O esnaf şu hareketleri bırakın cumhurbaşkanına, bakana, İstanbul adayına, AKP ilçe başkanına dahi yapamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

Abi gerçekten çok sabırlı şu Ekrem İmamoğlu. O kadar bır bır bır konuşup adama cevap hakkı vermiyolar ya, ben çıldırdım şu oturduğum yerde. La bi dinle dinleee.

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Bu sozun siyasetcilerle pek alakasi oldugunu dusunmuyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

Abi gerçekten çok sabırlı şu Ekrem İmamoğlu. O kadar bır bır bır konuşup adama cevap hakkı vermiyolar ya, ben çıldırdım şu oturduğum yerde. La bi dinle dinleee.

• Ekrem İmamoğlu 'nu sevmem, desteklemem (AK takımıyla da hiç bir ilgim yok ve desteklemem yanlış anlamayın) fakat burada okul görmemiş bir bilgisiz fakat bilgisiliğiyle ters orantılı küstah bir kişiye karşı anlayışını takdir ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.