Bildirim
Eskişehirli dostlardan yardım isteği (Atatürk Lisesi)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yurt okulun içinde okuldan yurda yurtdan okula, okul güzel apaçisi azdır. Çevre kötü şu açıdan, çarşıya internet kafelere çok yakın ve bu yüzden çok fazla kayış atabiliyor insan
Ulaşım açısından oraya uğramayan otobüs yok gibidir bir merkez konumundadır -
Okul eğitim açısından türevlerine göre çok iyi
Diğer yönlerini -TRioN- söylemiş zaten -
Odunpazarı gibi kıyı mahallelere yakın olduğu için kavga oranı yüksek olabilir zira en güzel kızlar ATATÜRK LİSESİ - ESKİŞEHİR ANADOLU LİSESİ- MUZAFFER ÇİL ANADOLU LİSESİ-CUMHURİYET LİSESİ VE SÜLEYMAN ÇAKIR'dadır.Bu yüzden hedeflerini iyi seçerse hiçbişey olmaz :D lise yıllarım geldi aklıma hey gidi 2003 ler :D -
quote:
Orijinalden alıntı: FREE-4
Odunpazarı gibi kıyı mahallelere yakın olduğu için kavga oranı yüksek olabilir zira en güzel kızlar ATATÜRK LİSESİ - ESKİŞEHİR ANADOLU LİSESİ- MUZAFFER ÇİL ANADOLU LİSESİ-CUMHURİYET LİSESİ VE SÜLEYMAN ÇAKIR'dadır.Bu yüzden hedeflerini iyi seçerse hiçbişey olmaz :D lise yıllarım geldi aklıma hey gidi 2003 ler :D
Hocam odunpazarına kıytırık mahalle demenize şaşırdımBence çevresi oldukça iyi çarşıya yakın eğitimini bilemeyeceğim her gün önünden geçerim ama
-
quote:
Orijinalden alıntı: | Nvidia |
quote:
Odunpazarı gibi kıyı mahallelere yakın olduğu için kavga oranı yüksek olabilir zira en güzel kızlar ATATÜRK LİSESİ - ESKİŞEHİR ANADOLU LİSESİ- MUZAFFER ÇİL ANADOLU LİSESİ-CUMHURİYET LİSESİ VE SÜLEYMAN ÇAKIR'dadır.Bu yüzden hedeflerini iyi seçerse hiçbişey olmaz :D lise yıllarım geldi aklıma hey gidi 2003 ler :D
Hocam odunpazarına kıytırık mahalle demenize şaşırdımBence çevresi oldukça iyi çarşıya yakın eğitimini bilemeyeceğim her gün önünden geçerim ama
odunpazarının alt taraflarını demiyorum tabiki yukarı taraflarına uç noktalarına gitmeni tavsiye ederim
-
Eskişehir'in en kçklü lisesidir ve ulaşımı çok kolaydır. 60 küsür otobüs hattı ve tramvay önünden geçer. -
Lise hayatımı Atatürk'e yakın bir lise olan Hoca Ahmed Yesevi'de geçiren birisi olarak söyleyebilirim ki; Eskişehir'de düz lise olarak gidilebilecek 2 liseden birisidir. Stadyum tarafına hiç bulaşmaması iyi olmuş oralarda kötü yola sapma olayları çok rutin. Her zaman bir lisenin yanında başka liselerin olmayışı iyidir. Atatürk liseside böyle nadir düz liselerden birisi. Çarşının içinde olması ve büyük bir alana yayılmaması kro, kaldırım genci, apaçi sayısını en aza indiriyor. Çarşının göbeğinde olduğu için restorantlara yakındır en azından 2 tane inci börek var liseye çok yakın büyük avantaj. Kantinide fena değil diye biliyorum 1 kez gitme fırsatım olmuştu. Ulaşım olarak zaten en rahat lisedir herhalde tramvay, otobüs, minibüs seferleri en çok o bölgeden geçiyordur odunpazarının göbeği olduğu için. Fakat yurtları hakkında bir bilgim yok.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: | Nvidia |
quote:
odunpazarının alt taraflarını demiyorum tabiki yukarı taraflarına uç noktalarına gitmeni tavsiye ederim
sanki tepebaşının uç noktaları çok temiz.heryerin ücra köşeleri sakattır.
-
okul merkezdedir egitimi dengine göre iyi sayılır bizim zamanımızda öyleydi yurt zaten okulun içinde
ulaşım açısından zaten merkezdir her otobüsün buluşma noktası diyelim
sorun olursa cevaplarım -
quote:
Orijinalden alıntı: murat_sönmez
okul merkezdedir egitimi dengine göre iyi sayılır bizim zamanımızda öyleydi yurt zaten okulun içinde
sorun olursa cevaplarım
Yurt olayı nasıldır üstad, bilgin var mı? Malum kız çocuğu tek başına gidiyor.
-
düz liseler arasında eğitimi en iyi olan 1 2 okuldandır. ulaşım konusunda en rahattır önünde tramvay durağı vardır okul adıyla aynı duragın adıda :D ayrıca otobüslerin toplanma merkezine 25 30m mesafededir. odunpazarı yazan her otobüse binilebilir o yüzden. normal alışveriş için yakınında simge tempo bim gibi ucuz alışveriş marketleri vardır. okulda apaçi ruhlu insanlarda vardır zaten dış görünümlerinden belli ederler pek takılmamak lazım. aynı şekilde kız apaçilerde vardır dikkat etmek şart her an papaz çıkarmaya meyilli tipler illaki var. yurtlar hakkında bi bilgim yok malesef -
quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
quote:
Orijinalden alıntı: murat_sönmez
sorun olursa cevaplarım
Yurt olayı nasıldır üstad, bilgin var mı? Malum kız çocuğu tek başına gidiyor.
atatürk lisesi yurdunda kız ögrenci yok ki full erkek
-
-
bu gidişle bana apart yolu gözüktü kuzenn yurt istemiyodum zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X