Şimdi Ara

Eskişehirde kız arkadaşla kalacak yer tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• banada varsa gel misafirim ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

banada varsa gel misafirim ol

eskişehirde kız bulamıyorsan yuh lan
  • günlük ev kiralayabilirsin, ya da bir kaç otel var fiyatlar hakkında yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

quote:

eskisehirde degilim ki la ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 212
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCB

günlük ev kiralayabilirsin, ya da bir kaç otel var fiyatlar hakkında yardımcı olabilirim.

çok iyi olur hocam ya. nereler var. oteller nasıl fiyatları cüzdan falan istemeseinlerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KUŞADASINDA OTURAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

günlük ev kiralayabilirsin, ya da bir kaç otel var fiyatlar hakkında yardımcı olabilirim.

çok iyi olur hocam ya. nereler var. oteller nasıl fiyatları cüzdan falan istemeseinlerde

hocam öncelikle anemon ve ibis var. eskişehir'in iki iyi oteli. anemon'u bilmiyorum fakat ibis'in fiyatları 120-150 arası değişiyor. iki kişilik odalardan bahsediyorum. bir de garın olduğu caddede, köftecilerin yanında tekinoğlu otel var. iki kişilik oda ve kahvaltı 85 tl. evlilik cüzdanı soracaklarını sanmıyorum.
    bir de günlük apart kiralayabilirsin. kafan daha rahat olur. 60-70-80 aralığında da bağlar'da apartlar var. dayalı döşeli evi otele tercih ediyorum genelde tabi karar sizin hocam.
    aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz

• quote:

quote:

bi yuh da ben alabilir miyim hocam
  • quote:

quote:

quote:

hocam öncelikle anemon ve ibis var. eskişehir'in iki iyi oteli. anemon'u bilmiyorum fakat ibis'in fiyatları 120-150 arası değişiyor. iki kişilik odalardan bahsediyorum. bir de garın olduğu caddede, köftecilerin yanında tekinoğlu otel var. iki kişilik oda ve kahvaltı 85 tl. evlilik cüzdanı soracaklarını sanmıyorum.
    bir de günlük apart kiralayabilirsin. kafan daha rahat olur. 60-70-80 aralığında da bağlar'da apartlar var. dayalı döşeli evi otele tercih ediyorum genelde tabi karar sizin hocam.
    aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz

valla ev işi banada daha mantıklı geliyor. ama güven sorunu oluyor mu? prosedür nasıl oluyor. ben başka ilden geleceğim sahibiyle nasıl görüşeceğiz para baştan mı veriliyor. kimlik falan stiyor mu

• OCB tarihini yazmış bu işlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopardy!

quote:

quote:

bi yuh da ben alabilir miyim hocam

yapmayın hocam yaa
  • günlük apartlarda olabilir, bağlar geçidinin orada bi emlakçı var köşede ona gidin günlük ev kiralamak istiyoruz derseniz yardımcı olurlar, biz 3+1 ev tuttuk geçen ay 80 liraydı, içnide herşeyi mevcut eşyalı yani..
  • benim arkadaş evini kiralıyor 1+1 istersen yardımcı olabilirim
  • Konuyu hortalatıyorum 1 seneliğine eğitim için eskişehire gideceğiz kız aradaşım ile ev tutmayı düşünüyoruz bir problem olur mu eskişehirde yaşayanlar bakabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evilblade -- 27 Aralık 2014; 9:58:05 >
  • hic bisi olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.