Şimdi Ara

ESKİŞEHİR'İ SEVMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sabah kalkarsın Sular kesik, ertesi sabaha bakarsın Elektirik yok, bir sonraki gün ikisi birden olmaz
    Diğer gün Elektirik yok, bir sonraki gün Sular tekrar kesik....

Çıldıracam bu şehirde, Avrupa şehriymiş, Bunu diyenler TR'yi biraz gezssin!
    Alışamadım buraaya kardeşim alışamadım!!!

• atla gel kardeş Ankaraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

atla gel kardeş Ankaraya

oooooo Orası benim 2. memleketim sorma bayramı orada geçirdim TR'de üstüne şehir tanımam hocam Lise yıllarım Üni. hazırlık yıllarım Ankarada geçti hiç unuturmuyum...
  • avrupa kenti görmek isteyenler Karadeniz ereğliye gitsinler Avrupa kenti ödülümü ne almıştı Ereğli Bende skişehirdeyim karadeniz ereğliden geldim yani Ereğli çok daha güzeldi. Ama ben böyle deyince nedense eskişehir fanatiği arakdaşlarım bana karşı bi cephe alıyorlar sen bilmiyon eskişehiride nasıl böyle dersin falan filan pehhh. Hiç ihtiyaç yokken kışın göbeğinde adam köprü yapıyo Bütün trafik alt üst oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

avrupa kenti görmek isteyenler Karadeniz ereğliye gitsinler Avrupa kenti ödülümü ne almıştı Ereğli Bende skişehirdeyim karadeniz ereğliden geldim yani Ereğli çok daha güzeldi. Ama ben böyle deyince nedense eskişehir fanatiği arakdaşlarım bana karşı bi cephe alıyorlar sen bilmiyon eskişehiride nasıl böyle dersin falan filan pehhh. Hiç ihtiyaç yokken kışın göbeğinde adam köprü yapıyo Bütün trafik alt üst oldu

kışın ortasında değil seçimlere yaklaşırken yapıo bunu

• quote:

Orjinalden alıntı: salatacı_remzi_usta

Bir sabah kalkarsın Sular kesik, ertesi sabaha bakarsın Elektirik yok, bir sonraki gün ikisi birden olmaz

emin ol bu yazından sonra onlarda seni sevmicektir
  • Elektrik, su ve internet kesintisi Eskişehir'e değil Türkiye'ye has bir özellik!
    Hani hep diyoruz ya burası ABD değil, burası Avrupa değil, burası Türkiye ve bu tip şeyler olağan oldu artık. Ve maalesef bende bu durumdan hoşnut değilim. 2007 de elektrik kesintilerinin daha yoğun olacağı söyleniyordu, önlem aldılar mı bilmiyorum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL EE TAVSİYE
    2 yıl önce açıldı
    İzmir Buca güzel mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  ESKİŞEHİR'İ SEVMİYORUM
  • ozaman arkdaşım eskişehrin en nefis dürümünü ye tavsiye ederim dürümcü doktorlarda
  • muhuha bu dürümcü nerden çıktı ya.. trojan gibi bişey..
  • 4 sene geçirdim İzmirden sonra en sevdiğim şehir...
  • Ya bende Alışamadım ya..Cumartesiyi Evde Geçiriyoruz İşte peahhh...
  • Ben de Eskişehir'deyim, her ne kadar bu tip aksaklıklar da olsa yine de seviyorum bu şehri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snake26

ozaman arkdaşım eskişehrin en nefis dürümünü ye tavsiye ederim dürümcü doktorlarda

nerede bu dürümcü ben doktorlarda kalıyorum :)
  • dürümcü dediği yerVaruna nın ordaki hralde .
    cengiz topel de DAMAK diye bi yer var "kebapçı" 10 numara tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursedsrkn -- 19 Kasım 2006; 12:34:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: salatacı_remzi_usta

Bir sabah kalkarsın Sular kesik, ertesi sabaha bakarsın Elektirik yok, bir sonraki gün ikisi birden olmaz

atla gel siirt e:D

burda 1 haftada bi kez kesiliyor
  • 8 yıl ankarada kaldım (çankaya or-an mamak seyran )

eskişehirde 2 yıldır oturuyorum.ama her yonuyle ankaraya 5 basar. ulaşım olsun eğitimi olsun (benim fikrimdir,laf atmayın) ve daha birçok sebep.ankarada ozellikle or-an da otururken ; kızılaya ınmek 1 saati buluyodu.burada ıse 15 dk da yuruyerek carısya ınebılıyorum.(semt osmangazi -meşelik).....ayrıca uni. bi de izmirin kızlarından sonra en güzel kızlar bence burada
  • ben valla öğrenciyim eskişehirde, doktorlarda nerde dürüm yicez sabah, öğlen akşam bayattaki yıldızdayız abi... 1 numara 1 ytl ye tıka basa karnım doyuyor abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunama

ben valla öğrenciyim eskişehirde, doktorlarda nerde dürüm yicez sabah, öğlen akşam bayattaki yıldızdayız abi... 1 numara 1 ytl ye tıka basa karnım doyuyor abi

bende eskişehir de öğrenciyim yıldız değilde yanındaki aydoğduya bi kere gittim yok öyle bi ucuzluk arkadaşım 8 tabak yemek yedi 4 ytl verdi ağlamak geldi içimden
    Aydoğduda ŞEKERFARE güzel oluyor

• şurları tam tarif edin yaw
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.