Şimdi Ara

ESKİŞEHİR'İ SEVMİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: salatacı_remzi_usta

Bir sabah kalkarsın Sular kesik, ertesi sabaha bakarsın Elektirik yok, bir sonraki gün ikisi birden olmaz
    Diğer gün Elektirik yok, bir sonraki gün Sular tekrar kesik....

Çıldıracam bu şehirde, Avrupa şehriymiş, Bunu diyenler TR'yi biraz gezssin!
    Alışamadım buraaya kardeşim alışamadım!!!

1 hafta önce Eskişehir Genelinde elektrik kesimi oldu , yunuskent tarafında elektrik kablolarını yer altına alıyorlar ve bir kaç yerde daha , kış olduğunda elektrik kesintisi yaşamasın halkımız diye.

ondan öncede 1 yıl içinde 5-6 kere elektrik kesintisi olmuştur.

Haaa pardon sen şehir dışında oturuyorsan bilemicem , ucuz kira ucuz hayat = elektrik kesintisi , su kesintisi vs..vs.. dünyanın her yerinde bu böyledir.

yat kalk eskişehirin topraklarını yala yut

İzmir'den sonra Avrupa şehirlerine en yakın şehir diyebilirim sana....
    Hangi şehirde Tranvay Otogardan seni Üniversitenin kapısına kadar götürüyor ?
    Beğenmiyorsan köy'e git....

• Trabzon
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemir_

quote:

Orjinalden alıntı: tunama

ben valla öğrenciyim eskişehirde, doktorlarda nerde dürüm yicez sabah, öğlen akşam bayattaki yıldızdayız abi... 1 numara 1 ytl ye tıka basa karnım doyuyor abi

bende eskişehir de öğrenciyim yıldız değilde yanındaki aydoğduya bi kere gittim yok öyle bi ucuzluk arkadaşım 8 tabak yemek yedi 4 ytl verdi ağlamak geldi içimden
    Aydoğduda ŞEKERFARE güzel oluyor

bende yıldız 2 de yiyorum yemeği.

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

avrupa kenti görmek isteyenler Karadeniz ereğliye gitsinler Avrupa kenti ödülümü ne almıştı Ereğli Bende skişehirdeyim karadeniz ereğliden geldim yani Ereğli çok daha güzeldi. Ama ben böyle deyince nedense eskişehir fanatiği arakdaşlarım bana karşı bi cephe alıyorlar sen bilmiyon eskişehiride nasıl böyle dersin falan filan pehhh. Hiç ihtiyaç yokken kışın göbeğinde adam köprü yapıyo Bütün trafik alt üst oldu

SEVGİ BARIŞ DOSTLUK
    KDZ EREĞLİ

• Yalnız kdz. Ereğli'de tek eczane varmış arkadaşlar.
    Alıntı :
    TEK ECZANELİ
    BÜYÜK İLÇE

82.800 tabela nüfusu, 100.000 i aşkın nüfusu ve bir uçtan diğer uca 20 km belediye sınırları içerisinde büyük ilçe Ereğli. Bu büyük ilçe halen bazı kurallarını yıkabilmiş değil. Düşünün şehirde hala tek eczane var geceleri nöbetçi olan. Ve arabanız olmadığını düşünün, devlet hastanesinin oradaki nöbetçi eczaneye örneğin GÜLÜÇ'ten nasıl gideceksiniz. ?

KAYNAK :
    http://www.kdzeregli.8m.com/

• quote:

Orjinalden alıntı: salatacı_remzi_usta

Bir sabah kalkarsın Sular kesik, ertesi sabaha bakarsın Elektirik yok, bir sonraki gün ikisi birden olmaz
    Diğer gün Elektirik yok, bir sonraki gün Sular tekrar kesik....

Çıldıracam bu şehirde, Avrupa şehriymiş, Bunu diyenler TR'yi biraz gezssin!
    Alışamadım buraaya kardeşim alışamadım!!!

eskişehirde 4 senem gecti 4 ü de birbirinden beterdi. izmire döndüğüm gün toprağı öptüm ve bir daha eskişehir mi ............ uzak olsun benden o eski,soğuk insanları ve havası ve kirli şehir.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRiSMaTiC

Yalnız kdz. Ereğli'de tek eczane varmış arkadaşlar.
    Alıntı :
    TEK ECZANELİ
    BÜYÜK İLÇE

82.800 tabela nüfusu, 100.000 i aşkın nüfusu ve bir uçtan diğer uca 20 km belediye sınırları içerisinde büyük ilçe Ereğli. Bu büyük ilçe halen bazı kurallarını yıkabilmiş değil. Düşünün şehirde hala tek eczane var geceleri nöbetçi olan. Ve arabanız olmadığını düşünün, devlet hastanesinin oradaki nöbetçi eczaneye örneğin GÜLÜÇ'ten nasıl gideceksiniz. ?

KAYNAK :
    http://www.kdzeregli.8m.com/

evet malesef neden böyle oluyo hiç anlamış değilim. Fakat gülüç Ereğliden ayrıldı eskiden ereğli belediyesi bakardı şimdi gülüç belediyesi oldu gülüçte ve ereğlide ayrı nöbetci eczaneler olması lazım

quote:

Orjinalden alıntı: PALADİUS_ARAGONES

quote:

avrupa kenti görmek isteyenler Karadeniz ereğliye gitsinler Avrupa kenti ödülümü ne almıştı Ereğli Bende skişehirdeyim karadeniz ereğliden geldim yani Ereğli çok daha güzeldi. Ama ben böyle deyince nedense eskişehir fanatiği arakdaşlarım bana karşı bi cephe alıyorlar sen bilmiyon eskişehiride nasıl böyle dersin falan filan pehhh. Hiç ihtiyaç yokken kışın göbeğinde adam köprü yapıyo Bütün trafik alt üst oldu

SEVGİ BARIŞ DOSTLUK
    KDZ EREĞLİ

Eskişehirde hiç 67 plaka görmedim yaaa bitane focus gördüm bikere onda bidaha göremedim

• quote:

Orjinalden alıntı: tunama

ben valla öğrenciyim eskişehirde, doktorlarda nerde dürüm yicez sabah, öğlen akşam bayattaki yıldızdayız abi... 1 numara 1 ytl ye tıka basa karnım doyuyor abi

aynen yıldızı tek geçerim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 19 Kasım 2006; 10:23:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: çağlayan7

8 yıl ankarada kaldım (çankaya or-an mamak seyran )

eskişehirde 2 yıldır oturuyorum.ama her yonuyle ankaraya 5 basar. ulaşım olsun eğitimi olsun (benim fikrimdir,laf atmayın) ve daha birçok sebep.ankarada ozellikle or-an da otururken ; kızılaya ınmek 1 saati buluyodu.burada ıse 15 dk da yuruyerek carısya ınebılıyorum.(semt osmangazi -meşelik).....ayrıca uni. bi de izmirin kızlarından sonra en güzel kızlar bence burada

arkadaşım eskişehirde de batıkentten çarşıya inmek neredeyse 1 saat.

• Ben de sevmiyorum.
  • eskişehir de sadece gezilicek çok yer yok, esnaf sarayı, doktorlar, adalar, sinemalar falan var sadece, bi zaman sonra bunlar yetmiyor tabii, şöle antalya warken, eskişehirde durmanın anlamı yok
  • walla gusel izmirim war oraya alalm sni

ama eskisehirin metini duymustm ogrenci sehir die
  • ben de eskişehire alışamadım yaa...bunaltıyor beni...

ama kdz.ereğlisi gerçekten bir numara....memleketim ne de olsa...
    ya bu arada ne çok ereğlili varmış burda yaaa!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: maximuzzy

ben de eskişehire alışamadım yaa...bunaltıyor beni...

ama kdz.ereğlisi gerçekten bir numara....memleketim ne de olsa...
    ya bu arada ne çok ereğlili varmış burda yaaa!!!

ben üst sınıflardan birkaç kişiye sordum onlar da ilk başta çok bunaltıcı geliyor demişti.
    Bu arada geçen gece okulda seninle konuştuktan sonra Genç Bakış'a girmeyi başardık.Hem de protokolün hemen arkasındaki sırada.

• sular ve elektrikler çoookk uzun süredir ilk defa bu kadar sık kesildi... ben de şehrimi seviyorum...!
  • quote:

şurları tam tarif edin yaw

şato işkembenin arkasında yıldız dolmuş durağı var orda kime sorsan hemen gösterir

• quote:

Orjinalden alıntı: ozdemir_

quote:

şurları tam tarif edin yaw

şato işkembenin arkasında yıldız dolmuş durağı var orda kime sorsan hemen gösterir

muttalip caddesine gir hemen solda fırının köşesindeki ara sokakta

• quote:

Orjinalden alıntı: penguin

Elektrik, su ve internet kesintisi Eskişehir'e değil Türkiye'ye has bir özellik!
    Hani hep diyoruz ya burası ABD değil, burası Avrupa değil, burası Türkiye ve bu tip şeyler olağan oldu artık. Ve maalesef bende bu durumdan hoşnut değilim. 2007 de elektrik kesintilerinin daha yoğun olacağı söyleniyordu, önlem aldılar mı bilmiyorum?

güzel bir cevap;
    ben ankarada askerlik yaptyım, son 3 yılda da birkaç kez ankaraya gidip geldim ama eskişehirin kalabak suyunu ve odunpazarının bol susamlı simidini hiçbirşeye değişmem ve en güzel tarafıda (kenar semtleri saymıyorum sultandere ve batıkent gibi) evinizden çıkıp çarşıya yaya gitseniz, en uzak yerden 1 saat çeker. bizler eskiden saatte bir otobüs çalıştığı dönemlerde yani (yenidoğan/yunuskentin) orası ordan stadyumun oradaki meslek lisesine yaya gider gelirdik, siz gençler şimdi otogardan tranvaya biniyorsunuz taaaa OGÜye kadar 1 ytl.ye sıcacık gidiyorsunuz..oooohhh ne rahatlık okadar olsun canım
    ankarada bir su istedim adam musluktan doldurup dayadı daha içmeden kokusundan midem bulandı, hemen dışarıdan şişe su aldım içtim, ankara,istanbul gibi büyükşehirlerde yaşanmaz, bırakın yapsınlar köprüleri ilerde sizler bizim yaşımıza gelince rahat edersiniz

sevmeyen terkeder, "ya sev, ya terket"

arkadaşlar bizim eskişehir topiğimiz yok mu ne arıyorsunuz burada eskişehiri sevmeyen birisinin topiğinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 19 Kasım 2006; 19:10:59 >

• Atla gel Trabzona yaylayada çıkarız hemm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.