Şimdi Ara

Eskişehir'den Adana'ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, abiler, yakın zaman içerisinde Eskişehir'den Adana'ya hususi aracımla yolculuğum söz konusu. Vakit konusunda hiç sıkıntım yok. Hatta yoldaki şehir merkezlerine bile uğraya uğraya gidebilirim.
    Ama hangi yoldan gideceğimi bilmiyorum. Kütahya Yolu'ndan çıktık, Kütahya'ya kadar gittik, Afyon Yolu'nu devam edeceğim ondan sonrası yok, aşağısına inmedim hiç. Nereden nasıl giderim bi yardımcı oluverseniz?

• google mapsten güzergah çıkarsana kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

google mapsten güzergah çıkarsana kendine
    Emredersin Lord'um.

• En çok kullanılan yol Ankara üzeri olan sanırım. Eskişehir Ankara Nigde Aksaray Adana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Hocam, 4 yıl eskişehir'de okudum ve genel olarak ankara üzeri gider gelirdik. Konya yolu tek şerit ve sıkıcı bir yoldu. Tavsiyem; Ankara-Aksaray-Pozantı- Adana. Aksaray'dan gelirken ( yanlımıyorsam 100-120 km sonra ) niğde ve pozantı yazan otoban levhasını takip edin. diğer yol ( ulukışla üzeri ) tek şerit ve genelde kamyonların kullandığı bir yol. Pozantı'dan sonra zaten adana'ya gelene kadar yine otoban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Hocam, 4 yıl eskişehir'de okudum ve genel olarak ankara üzeri gider gelirdik. Konya yolu tek şerit ve sıkıcı bir yoldu. Tavsiyem; Ankara-Aksaray-Pozantı- Adana. Aksaray'dan gelirken ( yanlımıyorsam 100-120 km sonra ) niğde ve pozantı yazan otoban levhasını takip edin. diğer yol ( ulukışla üzeri ) tek şerit ve genelde kamyonların kullandığı bir yol. Pozantı'dan sonra zaten adana'ya gelene kadar yine otoban.
    Teşkkürler, harita için de sağolun, ben bilen kişilerin yorumunu da istediğim için konu açtım. Tekrar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbul'dan elazığ'a gitmek
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben geçen sene mersine gittim, ulukışla'dan epey önce otoban başlıyor,, o eski tek şeritli yol yok, adamlar dağları delip düzleyip yol yapmışlar ,,,, bu arada güzergah konusunda size katılıyorum,,,,bu arada en kısa yol emirdağ-akşehir-konya-adana rotasıdır , ben olsam bu yolu seçerim,niye diye sorarsan ankara-eskişehir yolunda her yerde eds radar kameraları var ve hız sınırı 90,ben bu işkenceye katlanırım diyorsanız ankara yolu daha güzeldir

Eskişehir'den Adana'ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 30 Ekim 2013; 6:47:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

quote:

ben geçen sene mersine gittim, ulukışla'dan epey önce otoban başlıyor,, o eski tek şeritli yol yok, adamlar dağları delip düzleyip yol yapmışlar ,,,, bu arada güzergah konusunda size katılıyorum,,,,bu arada en kısa yol emirdağ-akşehir-konya-adana rotasıdır , ben olsam bu yolu seçerim,niye diye sorarsan ankara-eskişehir yolunda her yerde eds radar kameraları var ve hız sınırı 90,ben bu işkenceye katlanırım diyorsanız ankara yolu daha güzeldir

Eskişehir'den Adana'ya

Alıntıları Göster
    Zaten aracım 1.4 olduğu için ister istemez 90-100 gideceğim. :) Ama Konya yolu daha makul gibi. Olmadı Konya'da durur bi etli ekmek yerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Zaten aracım 1.4 olduğu için ister istemez 90-100 gideceğim. :) Ama Konya yolu daha makul gibi. Olmadı Konya'da durur bi etli ekmek yerim.

hocam konyada durup niye etli ekmek yiyon,bildiğin kıymalı pide, tandır kebap ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

quote:

hocam konyada durup niye etli ekmek yiyon,bildiğin kıymalı pide, tandır kebap ye

Vallaha mı? İstanbul'a bi gideyim geleyim tandır kebabı mideye indireyim.

• quote:

quote:

quote:

tandır kebabı konyadan geçerken yiycen hocam,istanbulla ne alakası var

• quote:

quote:

quote:

quote:

tandır kebabı konyadan geçerken yiycen hocam,istanbulla ne alakası var

İstanbul'a gidicem, Adana'ya görev Tel'imi yazdırıp dönücem (Muhtemelen 3-4 gün orada kalıcam) Eskişehir'e, oradan Adana'ya geçicem.
    O yüzden otobüsle gidicem İstanbul'a, boşu boşuna benzin yakmaya gerek yok.

• Eskişehirden Ankaraya gir, Gölbaşının ordan Aksaray'a devam et. Aksaray'ın içinde Konya ve Niğde/Adana'ya ayrım var. Tabelalarda gösterir zaten Niğde'ye doğru git. Gerisi Allah Kerim. He bide yolun boş ve ip gibi olduğuna bakma sağ tarafta Hamidiye Kasabasını gördükten sonra Radar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Eskişehirden Ankaraya gir, Gölbaşının ordan Aksaray'a devam et. Aksaray'ın içinde Konya ve Niğde/Adana'ya ayrım var. Tabelalarda gösterir zaten Niğde'ye doğru git. Gerisi Allah Kerim. He bide yolun boş ve ip gibi olduğuna bakma sağ tarafta Hamidiye Kasabasını gördükten sonra Radar var.
    eskişehir adana arası 2 tane seçeneğin var

1.eskişehir-ankara-aksaray-adana toplam 679 km

2.eskişehir-kütahya-konya-ereğli-adana 713 km

1. güzergah daha yakın görünüyor ama gerek yol çalışmaları gerek kamyonların çoklugu bakımından bol bir yoldır.

2.güzergah ise 30 km uzak olmasına ragmen genelde duble yoldur ve bu yolda aracınız lpgli ise ucuz lpg bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

1. güzergah daha yakın görünüyor ama gerek yol çalışmaları gerek kamyonların çoklugu bakımından bol bir yoldır.

2.güzergah ise 30 km uzak olmasına ragmen genelde duble yoldur ve bu yolda aracınız lpgli ise ucuz lpg bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Eskişehir-Adana arası yakın zamanda birden fazla gitmiş gelmiş birisi olarak hemen en iyi güzergahı yazıyorum:

Eskişehir-Sivrihisar-Polatlı-Ankara-Gölbaşı-Şereflikoçhisar-Aksaray-Pozantı-Adana

Toplam 700 km ve 8 saatte rahat alınabiliyor çünkü genellikle otobanda gidilir. Bundan başka bir güzergaha girmenizi kesinlikle önermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

Eskişehir-Adana arası yakın zamanda birden fazla gitmiş gelmiş birisi olarak hemen en iyi güzergahı yazıyorum:

Eskişehir-Sivrihisar-Polatlı-Ankara-Gölbaşı-Şereflikoçhisar-Aksaray-Pozantı-Adana

Toplam 700 km ve 8 saatte rahat alınabiliyor çünkü genellikle otobanda gidilir. Bundan başka bir güzergaha girmenizi kesinlikle önermem.

Alıntıları Göster
    Caps de geldi buyrun:

Eskişehir'den Adana'ya

• quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

Caps de geldi buyrun:

Eskişehir'den Adana'ya

Alıntıları Göster
    Eskişehir'den Adana'ya 2 yoldan gidebilirsiniz.

Sivrihisar-Polatlı üzerinden Gölbaşı'na çıkarsınız. Oradan zaten Adana tarafına gidebilirsiniz.

Diğer yol, Mahmudiye-Çifteler-Emirdağ-Bolvadin-Çay-Sultandağı-Akşehir-Konya yolunu takip ederek Adana'ya gidebilirsiniz.

Eskişehir'den Adana'ya gitmek için Kütahya tarafına gitmenize hiç gerek yok. Bu yol sağ elle sol kulağı göstermek gibi bir şey.

• quote:

Yahu adamı Kütahya'ya göndermeyin. Eskişehir'den Adana'ya giderken Kütahya ne alaka. Ankara üzerinden gitmeyecekse Ankara ile Konya yol ayrımının oradan Mahmudiye istikametine dönecek. O güzergahı da bir üst mesajda yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Yahu adamı Kütahya'ya göndermeyin. Eskişehir'den Adana'ya giderken Kütahya ne alaka. Ankara üzerinden gitmeyecekse Ankara ile Konya yol ayrımının oradan Mahmudiye istikametine dönecek. O güzergahı da bir üst mesajda yazdım.

evet kütahya yolu uzatır gibi ama emirdağ-bolvadin-afyon üzerindende gidilebilir. bence ankara yolu uzatıyor ve gereksiz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.