Bildirim
Eskiden Oynadığım Oyunlar Şimdi Kasıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Driver tabii ki. Nvidia'da AMD'de artık yeni kartları insanlar alsın diye kendileri sorun çıkartıyorlar bilerek driverlarda. O zamanlar kullandığınız driveri bulabilirseniz geri yükleyin. -
Peki eski driver kurayım o zaman. -
çok fazla komplo teorisi yersiz muhtemelen sistem kullanım değerleri artmıştır virüs trojen veyahut imzalı olmayan beta driver indirdiyseniz oda yapabilir. güzel bir temizlik , tarama varsa açılışta sistemi yoran proğramlar devre dışı bırakmak bir nebze akıcılık getirecektir. -
Hocam dediğim gibi format da gördü sistem ve orijinal driver harici bir şey yüklemedim. İlk başta aklıma gelen hard diskte sorun olabileceğiydi. Oyunları eski hdd'me kuruyorum ve oyunlardaki kasmalar oyun save edilirken filan oluyor. GTA V'i sorunsuz oynuyordum eskiden şimdi çok basit oyunlarda bile oluyor bu kasma olayı. -
windows 10 kullanıyorsanız, disk bellek cpu kullanımlarınızı gözden geçirin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasanin toz ve macun bakimini yaptiniz mi?
quote:
Orijinalden alıntı: cinayet13
Kasanin toz ve macun bakimini yaptiniz mi?
sadece süpürgeyle temizledim birkaç ay önce macun konusunda bir şey yapmadım. -
MERHABA EKRAN DRİVERLERINDAN DA OLABİLİYOR BİZAT BENDE AYNI problem yaşamısdım driver yüklerken güncelden bir önceki driver bilgisayarsa yedek kalırdır.Sorunu eski sürüm driver yükleyerek çözmüştüm .
Anlık kasmalar yaşadığın oyunları SSD ye kurup oynamayı denediniz mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Provisioner
Anlık kasmalar yaşadığın oyunları SSD ye kurup oynamayı denediniz mi ?
daha denemedim ama deneyeceğim -
Win 10 da xbox uygulamasinin içinde dvr seçeneğini deaktif edin. Az da olsa işe yarayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X