Şimdi Ara

Eski Siyah beyaz tv, lambalı radyo, gaz lambasını 20.000 ytl ye filan alıyorlarmış duydunuzmu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
111.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Satış topiği olmus burası
  • Bu eski televizyon olayı beni de çok rahatsız eder oldu ama son zamanlarda tekrar gündeme gelme sebebi benim düşünceme göre ülkemizi bölmek parçalamak isteyen düşmanlarımızın hala iş başında olduğudur. Bu televizyonların içindeki madde civadan başka bir şey değildir Civa çok zehirli ve tehlikelidir. bir yer altı kaynağını kurutmak için birebirdir. mesela bir su kuyusuna birkaç damla atarsanız su kuyusu kurur su başka yerlere derinlere civanın peşinden gider .Civa bir nevi delicidir. Yıllarca yabancı petrol arama şirketleri petrol bulduktan sonra kuyulara civa atarak kuyuları kuruttuğu düşünülmekte. Böyle bir sabota işi için kullanıldığını düşünsenize dışa bağımlı petrol tüketirseniz milyon dolarlar dışarı gider istedikleri zaman kısıtlama yapar ekonomimizi kontrol ederler onun için duyarlı olup ülkemizi para için satmayalım lütfen Ayrıca kimyasal silah boyutu da olabilir ama hayırlı bir iş olmadığı kesin sahte dolarlara da dikkat böyle bir ticaret yaparken de sahte paralara dikkat edin kimse bu ürünlere bu kadar gerçek para veremeyebilir aman aldanmayın birde bu aranan maddenin alım satımı izne bağlı cezası 36 yıl dikkat edin başınız belaya girmesin




  • quote:



    Ben ciddi alıcıyım arkadaşlar. Bazı alıcılar gibi malı göreyim, 1 vereyim 1 sonra veririm, malı alayım akşamına havale ederim vs. vs. gibi şeyler yok.

    10-15 milyar arasında anında nakit para ile alırım. Para sıkıntımız yok. Eğer ki cep telefonları televizyon ve radyolarınızın yanında çekmiyorsa parayı nakit sayar, cihazı alır giderim.

    iletişim : 0 544 648 62 74


    NOT: öyle 40-50-60-70 milyar gibi uçuk rakamları hayal bile etmeyin. varsa bu paraları veren gelsin para ile ben de ona satayım. akıllı olun 1 tv 100 milyar olsa koç sabancı bugün tv'lerde reklam yarışına girerdi. eski siyah beyazı getir LCD tv'yi götür diye. herkes de avcunu yalardı.... bitek onlar toplardı piyasayı.

    Tekrar söylüyorum ederi 10-15 milyar arasıdır. içindeki tüpün büyüklüğüne göre biraz daha artabilir. 20 milyar veririm diyen yalan söyler. Ben eskişehirdeyim. Cebinde 100 milyar nakit para ile gelene 5 tanesini anında vereyim. Milleti kandırıp yalan hayaller peşinde koşturmayın. Ayıptır günahtır. Gramı 100.000$ olan bi malzemeyi kimse sizin uyduruk siyah beyaz tv'nizin içine koymaz.

    Son söz; ben alıcıyım. ARACILAR ile karıştırmayın. Burada da 3-4 kişi benim 15 milyar vererek kendilerinden aldığım ürünü 50-60 milyara alırız yazmış. Çok garip geldi okuyunca. Artık onlardan da ürünü almıyorum. Amaçlarının farklı olduğunu anladım. İnsanları kandırarak 100 milyar yazarım malı görünce malı kötüler 10 milyar verir 15'e satarız üstü bize kalır mantığı ile hareket ediyorlar. İş kaçırmamak için kurdukları tuzaklar bunlar. Böyle adamlarla da işimiz olmaz artık.

    Onlara da son sözümü söyledim zaten .... 100 milyar nakit para ile gelene 5 tanesini anında vereyim. Ama göreceksiniz ki ne gelen olacak ne alan. Kimse 16 milyar veremez. Çünkü bu işi ilk elde toplayan Türkiye'deki 3-4 adamdan biri biziz. 12-14 arası alır diğerleri de.

    arayın görüşelim. : 0 544 648 62 74

    Saygılar.

    Öyle söylendiği gibi bomba, vs. vs. hikayedir. Amaç ticaridir. Askeri veya Tıbbi hiçbir kullanım amacı yoktur bu tv'lerin. Radyo-TV'nin üzerine cep telefonu koyun şebeke kesiyorsa marka model farketmez alırız. Gelince pazarlık etmeyiz. Fiyatı öldürmeyiz. PEŞİN ÖDER malı alırız.

    Bu 50-60-100 milyarları görüp deneyenler 10 milyara vermedi ise ürünü onları da alırız.

    : : : : Bana Çalışan ve Kovduğum 2-3 alıcının taktikleri : : : :
    50-60 milyar teklif edip de malınızı görmeye geldiklerinde
    5 Verelim üstünü akşama havale ederiz
    10 Verelim bu mal bozuk tam bozmuyor şebekeyi
    derler. inanmayın. Ekonomik krizi kullanırlar. Siz 10 milyarı görünce çok
    şükür der kabul edersiniz. Yazık

    Selametle



    ilginç doğrusu.. 1-2 tane de bende var ama şebeke felan kesmiyor




  • ESKİ ALMAN MALI SİYAH BEYAZ TV ,,,, LÖKÜS,,,ESKİ ALMAN MALI LAMBALI RADYO ALIRIM MSN ADRESİM: harunerbay@hotmail.com ayaz_tr_43@hotmail.com
  • bende de var arkdaşlar tv den :) harbiden telefon da çekmiyor üzerindeyken bende uyuz oluyodum tv ye

    isteyen varsa satarım valla
  • Lambalı radyo var babannemlerde çok kaliteli bir ince frekansı ve sesi var. Diğer hiçbir radyoya benzemiyor. Dijitaller çöp. Radyo dinlemeyi hiç sevmem ama ondan dinlemek hoşuma gidiyor.
  • küçücük bir miktarı koca gölü zehirleyen civayı arap şeyhi kanınamı enjekte ediyor yani??? civa doğadaki en zehirli ağırmetallerdendir bence bu işte bir yanlışlık var.
  • geçen haberlerde gördüm
    balonmuş arkadaşlar, ilk defa o haberde gördüm ve çok şaşırdım

    sallamasyon. birileri rant sağlayacak bu işten besbelli.
  • fakeler basmış bu konuyu inanmayın bole seylere
  • Civa çok zehirli bir maddedir. Damarınıza enjekte ettiğiniz anda Viagra etkisi yerine Azrail etkisi gösterecektir. İnanıpda bunu deneyerek hayatını kaybeden biri olursa bunun günahını nasıl ödeyeceksiniz?

    Kırmızı civa işi hikayeymiş arkadaşlar.. Sanırım Konya dan yayılmış bu asparagas haber, tv-radyo tamircileri odası olayı yalanladı yani. Birileri kazanç elde etmek için kuyuya bir taş atıyor ve kırk tane akıllı antika tv aramaya koyuluyor.

    Elimde Grundig marka sinyal kesen tv var isteyen gelip alsın bir paket uzun kırmızı Marlboro getirsin.










    Gözleriniz birden nasıl açıldı ama Sırf reklam için üye olanlar bile var yapmayın.. Jammer fiyatları zaten ne kadar bir araştırın, sonra tv içindeki maddeye bu rakamları nasıl verebilirler bir düşünün.




  • Kafam karıştı
  • ya arkadaşlar nasıl inanıyorsunuz böyle şeylere, bende duydum mersinde de çok gezinen varmış yok şu almış bu alıyormuş falan diye milleti oynatıyorlar ama yok öyle birşey kanmayın böyle tokatçılıklara cep telefonun sinyalini kesme meselesine gelince eski tip tv lerin arka tüp kısmında kurşun kullanılıyor ve kurşun sinyali kesiyor telefonu cihazın arkasına koyduğunuzda elbette sinyal kesilecek.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: harunberke2

    ARKADAŞLAR ELİNDE GRUNDIG MARKA SİYAH BEYAZ TELEVİZYON VARSA VE SATMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ.
    HARUN BERKE : 0.533.765.2717
    LÜTFEN CİDDİ OLANLAR ARASIN



    harun berke diğer forumlarda da bu konunun üstünde baya durmuş
  • bende var 3 tane grundig tv... üstüne konulduğunda cepler çalışmıyor... meraklısına duyurulur...
  • Siyah beyaz TV'ler kapışılıyor!
    İnternette dolaşan mail bit pazarına nur yağdırdı

    04.04.2009 00:10
    1950-1965 yılları arasında Almanya'da üretilen Grundig marka televizyonların içerisinde kırmızı civanın bulunduğuna ilişkin internette dolaşan bir mail, Konya'da bu TV'lere olan rağbeti artırdı.

    Zafer SAMANCI/ KONYA (AHT)

    İnternette dolaşan bir mail, eski siyah beyaz TV'lere olan rağbeti artırdı. "Elinizde 1950 - 1965 yılları arasında Almanya'da üretilmiş eski siyah beyaz Grundig marka televizyonlardan ya da aynı yıllarda üretilmiş eski ev eşyalarından varsa zengin olabilirsiniz! Bunların içerisindeki kırmızı cıva cep telefonu sinyallerini kesiyor. İnsan sağlığı için büyük önem taşıyor. Elinizde bu tür televizyon ve eski eşya varsa bize ulaşın. Fiyatları 35 bin TL'den başlayarak 100 bin TL'ye kadar çıkıyor" yazılı mail, son günlerde internette dolaşıyor. Kırmızı civanın sağlık alanında başta ilaç yapımı olmak üzere, petrol kuyularının tespiti, bomba yapımı ve sinyal çözücü aletlerin yapımında kullanıldığı iddia edilirken, vatandaşlar tamircilere akın etti.

    Konya Televizyon ve Radyo Tamircileri Odası Başkanı Kadir Erölmez, kırmızı civa ile ilgili iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "Kesinlikle böyle bir şey yok. Televizyon içinde ne civa ne de kimyasal bir madde var. Ya vatandaşlar dolandırılıyor, ya da birileri rant peşinde. "Vatandaşlarımız böyle şeylere aldanmasın ve bu söylentilere kulak asmasın" dedi.

    Televizyon tamircisi Hamdi Kaya, bu söylentinin kulaktan kulağa efsane gibi dolaştığını söyledi. İş yerine günde 20-25 kişinin geldiğini belirten Kaya, "Vatandaşlar bize gelip siyah beyaz televizyonlarının içinde kırmızı civa olduğunu ve bunun yüksek para ettiğini söylüyorlar. 20 bin TL'ye satıldığını anlatıyorlar. Ama ne alan ne de satan kimseyi görmedik. Günde 20-25 kişi gelip bunu bize bunu soruyor. Özellikle siyah beyaz ve Alman malı televizyonları soruyorlar. Böyle bir civa olduğunu ben görmedim. Eski ustalarıma sordum onlar da görmediklerini söylediler. Sadece duyum üzerine geliyorlar. Ama ne amaçla kullanıldığını bilmiyorlar. Yani bir efsane gibi bu dolaşıyor ortalıkta. Ama aslı yok" dedi.

    TÜBİTAK: "BÖYLE BİR KİMYASAL MADDE YOK"

    Tübitak Bilim Teknik Dergisi internet sitesinde konuyla ilgili şu açıklamayı yapıyor. "Eldeki verilere göre, böyle bir kimyasal yok. Varlığına dair söylentiler, 1992 yılında ITAR-TASS adlı Rus haber ajansından kaynaklanan bir habere dayanıyor. Söylentilere göre, cıva tuzları yoğun radyasyona tabi tutulduklarında kırmızıya dönüşüyor ve güçlü bir füzyon bombası yapımı için elverişli bir malzeme haline geliyormuş. Söylentiler ABD Temsilciler Meclisi'nin bir alt komisyonunca araştırılmış ve asılsız oldukları sonucuna varılmış. Ancak söz konusu haberin ardından, uluslararası alanda uzunca bir süre, 'kırmızı cıva' satmaya yönelik teklifler dolaşmaya başlamış. Bu tekliflerin bazıları da, Irak'ın o zamanki yönetim organlarına yapılmış. İleri sürülen örnekler, kırmızı boyalı cıva imiş. Fakat bilindiği kadarıyla, bu 'dolandırıcılık' girişimlerinin hiçbiri başarıya ulaşamamış."




  • Madem böyle bişiy yok, neden bu kadar para verip almaya çalışıyor üstte ki arkadaşlar o zaman ?
  • grundig ve philips marka istediginiz eski radyoyu bulurum, 1940 - 1960 arasinda imal edilmis elimde 20 kusur radyo var daha fazla bilgi almak isteyen ciddi arkadaslar msn i eklesinler
    marginale-67@hotmail.fr
  • arkadaşlar bu açıklandı tamamen düzmece....
  • Bir deli kuyuya taş atmış millet çıkarmaya çalışıyor.Hava civa işler arkadaşlar bunlar.Kanmayın.
  • Arkadaşlar aranan madde KIRMIZI CİVA DEĞİLDİR!.Aranan madde Almanların o yıllarda tv lerde radyolarda arabalarda löküslerde kullandığı BİR ALMAN FİRMASI TARAFINDAN FORMÜLÜZE edilen ve resmen LİSANLI Olan ESKİ TÜRK TV TAMİRCİLERİ tarafından STAR KESİCİ olarak bilinen küçük cam tüp içindeki SIVIDIR. SIVI PATENTLİDİR. İlk kullanım amacı Tv Radyo Hatta Araba ve löküs ve dikiş makinalarında Isınmadan dolayı oluşan Basıncı NÖTRleyerek patlamayı engellemektir. Şimdilerde bu kimyasal bileşenin kullanım alanları dedektörler, uçaklar ve nükleer enerjidir. Diyorlar ki: Madem bu kadar değerli NEDEN ŞİMDİ ÜRETİLMİYOR? Cevap: SİZ BANA COCA COLANIN AYNISINI (AYNI TAD da) ÜRETEBİLİRSENİZ BENDE SİZE BU SIVIYI YAPARIM ! Yani olay şu bu sıvıyı yapan firma 1970 lerde kapanmış formülüze eden kimyagerler ölmüş ve formül kayıptır. Eee siz elinizdeki COCA COLAYI bile laboratuvarda yapamazken BUNU YAPMAMIZI NASIL İSTERSİNİZ? Arkadaşlar Memleket TV ve Kontv Yöneticilerine sesleniyorum: Bu konu için Bir Elektronikçiyi çıkaracağınıza bir kimyagere sorsaydınızya ! O size açıklardı. Ayrıca YALANMI DOLANMI bulun resimdeki cam tüp içindeki sıvı olan parçayı Alıyormuyum almıyormuyum görürsünüz!

    İrtibat: grundig35@hotmail.com






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grundig35 -- 1 Mayıs 2009; 23:06:09 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.