Şimdi Ara

eski sevgiliyle dost olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim eski sevgili ( bayağı sıkıntılı dönemlerden sonra ) geçen mesaj atmış yine. havadan sudan konuştuktan sonra dedi senle dost kalalım. dedim tamam ( pek umrumda olmasa da medeni bi insan gibi duralım diyerekten) . şu günlerde yeni biriyle flört ediyo bu kız. her yaptıklarını da bana anlatıyor. bunu nedeni nedie sizce ve eski sevgiliyle dost kalmak ne kadar mümkün bu şartlar altında ?

• Arkadaştan sevgili olur ama sevgiliden arkadaş olmaz diye bir söz vardır

Hocam, gerçekten sevip ciddi duygular yasadiysaniz olmayacagi kanaatindeyim, birbirinizin istemediği durumlarinizi görüp herhangi bir şekilde yorum yapamayip karismayacaginiz icin birbirinizi yipratirsiniz anca, yol verin birbirinize gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende öyle düşünüyorum ama yaptıklarını anlatıp duruyo bende iyi güzel filan geçiştirip duruyorum. bakalım ne zaman anlayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Who is your daddy?

Kızlar maymun gibidir bir dala tutanmadan bir dalı bırakmazlar.

Her zaman desteklemişimdir bu sözü :D
  • quote:

Cok güzel tespit kardesim

• Çok ciddi,fırtınalı bir ilişki yaşanmadıysa bence dost kalınabilir,kaldım ordan biliyorum Ama diğer durumda olmaz herhalde.
  • quote:

çok doğru bir söz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlişkinin ayrıntılarını vermemişsin. Ne kadar süre takıldınız, aranız nasıldı. Ne oldu da ayrıldınız falan. Ama belli ki pek hoşnut değilsin bu durumdan. Şayet ben olsam ben de hoşlanmazdım. Kız ya sizi kıskandırmaya falan çalışıyor anlatarak. Ya da hiç dostu yok size sığınmış. Biraz didikleyin konuyu nedir ne değildir.
  • bir söz vardır eski kaşardan tost eski sevgiliden dost olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzbeyyy

bir söz vardır eski kaşardan tost eski sevgiliden dost olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: 19MuzaffeR03

benim eski sevgili ( bayağı sıkıntılı dönemlerden sonra ) geçen mesaj atmış yine. havadan sudan konuştuktan sonra dedi senle dost kalalım. dedim tamam ( pek umrumda olmasa da medeni bi insan gibi duralım diyerekten) . şu günlerde yeni biriyle flört ediyo bu kız. her yaptıklarını da bana anlatıyor. bunu nedeni nedie sizce ve eski sevgiliyle dost kalmak ne kadar mümkün bu şartlar altında ?

seni yeni flortü ile kıskandırmaya mı çalışıyor acaba
  • seni kıskandırmaya çalışıyo gibi yol ver gitsin
  • Benim harcım değil böyle bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikara1981

quote:

Orijinalden alıntı: 19MuzaffeR03

benim eski sevgili ( bayağı sıkıntılı dönemlerden sonra ) geçen mesaj atmış yine. havadan sudan konuştuktan sonra dedi senle dost kalalım. dedim tamam ( pek umrumda olmasa da medeni bi insan gibi duralım diyerekten) . şu günlerde yeni biriyle flört ediyo bu kız. her yaptıklarını da bana anlatıyor. bunu nedeni nedie sizce ve eski sevgiliyle dost kalmak ne kadar mümkün bu şartlar altında ?

seni yeni flortü ile kıskandırmaya mı çalışıyor acaba

yok sanmıyorum . ama olabilir de. ama artık umrumda da değil. sadece hani dost kalalım dedikten sonra sorun çıkartan taraf ben olmak istemiyorum.

• olmaz, ben olamam olan varsa kolay gelsin.

romanyada eski sevgilim arkadas olmak istemisti, silmistim son zamanlarda yakinlastim, benim baska iliskim var kiz geri istiyo. yani dost olalim diye yaklasilsada hep baska bi amac olur. senin durumunda belki duygusal olarak seni kullanmak belki yeni iliskisini gozune sokmaktir, kesinlikle iyi niyetli dusunme kizlar soz konusu oldugunda uzaklas.
  • yok aga olmuyor dostuz diyoruzda ikimizde kıskanıyoruz ister istemez boşver
  • Eski sevgili dost kalalım diyorsa 2 şık vardır;
    A)Geri dönmek istiyor boş kaldığından
    B)Sana sarıyor boş kaldığından

Başka bir şekli yok bu işin.Napıcan kızın omzuna kolunu atıp geçen ne yiyişmişti be kanka falan mı diyceksin?İlerki ilişkileri tehlikeye atmaktır bu hamle.
  • quote:

Doğru. Ama sadece bayan için değil erkek içinde geçerlidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.