Şimdi Ara

Ortalama üstü guzellikte bir kız ile sevgili olmak için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama üstü bir tipe sahip olmadan, böyle bir şeyin olmayacağını düşünüyorum yani çok düşük bir ihtimal siz ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 24 Haziran 2021; 23:13:50 >

Orijinalden alıntı: NassinGözüm

Karizman varsa belki olabilir

karizwoman olsa da olabilir mi  

• Güzel kızlara yürümekten çekinen erkekler çok olduğu için talep sanılanın aksine daha az oluyor. Ortalama bir kızdan ret yeme ihtimalin güzel bir kızdan ret yeme ihtimalinden daha yüksektir. Şansını denemekten korkma. Kendi klasmanın üstünde bir kızı elde etmek için güçlü olman gerekiyor

bu duygusal güç olabilir, karakter gücü olabilir parasal güç olabilir, tip gücü olabilir. Bunlardan özellikle duygusal ve karakter gücüne sahipsen ortalama üstü bir hatunu elde etme şansın daha yüksektir.

1- ilk karşılaşma, ilk intiba bu aşama çok önemli çünkü kızda merak uyandıran bir tipin, tarzın vs olmalı yani bakmaya değer olmalısın. Bunun için çok yakışıklı olman gerekmez, çirkin olma eli yüzü düzgün ol fazla asimetrik bir yüzün olmasın dişin kaşın gözün saçın bakımlı olsun gerisini de kendine yakışacak bir kıyafet tarzıyla, parfümle halledersin. bu kısım her şeyin başlangıcı kimse yalan söylemesin herkes tipe ilk izlenimde bakar. çıtası senden yüksek kızlara karşı çok daha özgüvenli durman gerek yani ona çıtasının senden yüksek olduğunu sen bilsen bile hissettirmemen gerek hiç bir kadın ezik erkeği tercih etmez.

parada önemli kıstastır ben erkeğim ben bile paralı kız tercih ederim. hiç unutmam ilk ünim özel bir üniydi okula jeep ile gelen bir kız vardı bende de araç var ama zengin değilim kız baya zengindi.

kızın tip 10/5.5 ben bu kıza aşırı yürüdüm normalde yapmam ama kendimden baya ödün verdim kızı tam kıvama getirdim işte düştü bana ama sonra ben ne yapıyorum diyip vazgeçtim çünkü baya gurursuz hadiseler yapıp sonunda tavlamıştım. bırakınca bu sefer kız bana yürümeye başlamıştı. O kızı sadece zengin diye tavlamak istemiştim dişi olması veya başka herhangi bir şeyi ilgimi çekmemişti. kısacası para önemlidir para varsa + dır ama hepten fakir değilsen de yine şansın var bunu dert etme. ek olarak çalış okuyorsan bile çalış bu kadınların gözünde inanılmaz çekici geliyor. hem cebinde her zaman paran olur hem de boş biri değilim ben izlenimi verir.

2- ilerleme aşaması yürüme, burası aslında başlangıçtan çok daha önemli kısım şöyle düşün çok aşırı iyi bir okul var okulu kazanmak meseledir ama o okulu bitirebilmek daha büyük meseledir içine girince bunu anlarsın öyle düşün.

Şimdi kızla bir şeyler yaşama şansın var düzeyli bir arkadaşlık kurmuşsun bunu ilişkiye yürütmek istiyorsan bir albenin olmalı tabi caizse içi dolu bir birey olmalısın yeri geldiğinde ona erkekliğini hissettiren ona güven veren, yeri geldiğinde yüzünü güldüren mutlu eden onu şaşırtan, yeri geldiğinde insiyatifi ona bırakıp onda bir sahiplenme hissi oluşturabilmelisin. kızın kalbini çalabilecek bazı davranışların olmalı bu kadından kadına göre değişir herkes aynı şeylerden etkilenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 25 Haziran 2021; 0:45:27 >

• Katılıyorum, platoniktim. Kız sevgili yaptı, sevgilisini görünce kızın platoniği dahi olamayacağımı anladım. Onun yanında çok çirkin duruyorum

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.