Şimdi Ara

Eski sevgilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski sevgilimle ayrılalı 6 ay oldu 2 senedir çıkıyoduk bazen ayrılıyoduk tekrar barışıyoduk muhakkak barışırdık ama bu sefer 6 ay rekorumuz oldu ne o mesaj attı ne ben tam unuttum derken 3 gündür bunu rüyamda görüyorum rüyamda sarılıyodum öpüyodum uyanınca çok kötü oldum ve özlemim arttı yine ne güzel unuttum derken rüyalarıma giriyor artık çok kötü oluyorum Sizce mesaj atsammı ama gururuma yenik düşüyorum ya cevap vermezse ya terslerse çok kötü olurum bu konuşmadığımız 6 ay içinde birisiyle çıkmıştı ben kimseyle çıkmadım sadece konuşuyodum kızlarla öyle evet sizce mesaj atmalımıyım yoksa unutmalımı ?

• bana sorarsan asla gururumdan ödün verip aramam sormam
  • unut gitsin biriyle çık
  • Birisiyle çıktıysa arayıp sorarsan daha birşey demiyorum. Az erkek olun su kızların bi yerlerini kaldirmayin. Biriyle çıktı diyorsun tekrar barisirmiyiz diyosun. Saka mi lan bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biriyle ciktigina gore unutmus seni, o kizdan umudunu kes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seviş geçer
  • Aşk değil la o. Sen uzun zamandır ihtiyacını gidermemişsin. Başka kız bul geçer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilimi çok özledim .
    10 yıl önce açıldı
    Eski Sevgilimi Unutamıyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

Birisiyle çıktıysa arayıp sorarsan daha birşey demiyorum. Az erkek olun su kızların bi yerlerini kaldirmayin. Biriyle çıktı diyorsun tekrar barisirmiyiz diyosun. Saka mi lan bu

Sevdiği için değilde beni unutmak için çıktı belkide uzun sürmedi çünkü Belkide ben onu sevdiğim için böyle şeyler kuruyorum bilemedim............
  • gçmş olsn qrdşm

arama bnce .s
  • Acilen yenisini bul ve yalniz kalmamaya calis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yav sen ne diysen

Acilen yenisini bul ve yalniz kalmamaya calis

buldum bi kız çıkmak istiyor tipi pek iyi değil ama kalbi iyidir belki bende kendimi böyle avutucam artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.