Öyle çok eski nesil sayılmam ben de z kuşağıyım ama bakıyorum da küçüklüğümde oynadığım oyunlar gerçekten çok güzelmiş, çoğu kişi hatırlar wolfteam revaçtaydı, aynı firmanın rakion, zombirock gibi oyunları da vardı, mstar diye bir dans oyunu da vardı, şimdi baktım hepsi kapanmış wolfteam hariç onu da oynayan kalmamıştır, şu anda da öyle çok oyun oynamıyorum gta 5, watch dogs 2 tarzı nispeten eski oyunlara bakıyorum rdr2 de başlamayı düşünüyorum ama sıkıntı dediğim gibi online oyunlarda eski tat yok, cs go arada giriyorum her oyunda mutlaka bir hile var, lol giriyorsun onun da tadı kalmadı 1 kere öldüğün gibi peygamberinden sülalene küfür yemeye başlıyosun |
Eski oyunlar bir başkaydı

-
-
generals zero hour'a başladım 51349-581-3-912. kez. özellikle challenge modu aşırı zevkli. en üst zorluk seviyesini seçiyorum savunmayı kurana kadar anlımın damarı çatlıo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 9 Eylül 2024; 11:14:12 > -
7 hard amry vs 1 usa laser general, yada airforce.
çılgın isen chine tank general
-
Hocam yıllar sonra ben de kurdum. Fakat çıldırıcam acaip kasıyor. Win7 kullanıorm sebebini çözemiorm. Delircem. Youtubeda izliorm gram kasmıyo mişlette…20 yıllık oyun kasma sebebi nedir yaaa yardım plz.
5337640283
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şanslı nesildik eskiden para geri plandaydı bugün denense yanına yaklaşılmayacak hikaye modu sağlam oyunlar yapıldı. Eskiden senaryo ön plandaydı şimdi şirketler daha fazla kazanç sağlamak için multiplayere abanıyor hikayesiyle efsane olan oyunlar artık yok. Örneğin cod mw 3'ten ve black ops 2'den sonra seri bozuldu iş tamamen para kazanmak için oyun yapmaya döndü
-
Oo izoyoyo hala buralardasin demek. İzoyoyo efsanesini tanıyan kaç kişi kaldı
Eski oyunlar çok basit ve kalitesizdi aslında. Başta wolfteam, rakion filan. Ama akım olunca millet kalabalıktan zevk alıyor. Online oyun dediğin kalabalıktır. Kaliteli olmasa da oynatır.
Kaliteye knight online diyebilirim. Zamanına göre çok iyiydi. Bende oynadım bir süre ama pvp olmadığından bıraktım. Sihirli bir atmosferi vardı kendince.
Daha az kaliteli ama yine iş bir oyun Metin2yi oynadım milletle. Akım vardı. Metin2nin çekirdeği çok sağlamdı. Pvp eğlenceliydi. 5-6 skil. 4 karakter. Skill geliştirme. Ve vurduğunda tatmin edici grafikler, animasyonlar, ekranın titremesi, zehir, yavaşlatma, dondurma. Zırh, silah tasarımları. Oyun müzikleri ve sesleri. İtem yükseltirken ki sesler dahil. Lonca savaşları! Bayrak kapma modu özellikle :) zamanına göre iyi sayılan grafikleri. Köy basmaca! Şimdi hiç biri bir şey ifade etmiyor ama o zaman yeniydi ve herkes oynuyordu. Ve o kadar iyi ki Türkiyede 1 tane benzerini yapabilecek yok 2024 yılındayız.
Ama aslında oyun bir zaman kaybı. Ne yapıyordun git npc ve boss kes para kazan level atla item düşür item yükselt dövüş. Bu kadar. Pve kısmı çok zayıftı. Üst levelde bir şey yapmıyordun yan çar kaçıyordun eğlenmek için.
Bugün knight bitti ama Metin2 az da olsa devam ediyor. Nedeni sağlam temel ve pvp. Pve bir yere kadar. Eski bir oyunda hele hele ne ekleyebilirsin ki. Kaç yıllık mmorpgler bitti.
Günümüzde offline oyunlar bile bir para makinesi olarak görünüyorken sağlam online zor bulursun. P2w olmayanı imkansıza yakın. Tutmuş oyunların devamı bile gelmedi ya la. Wolfteam 2ben bir tane seviyordum fpsdi çok eğlenceliydi dinazorlu modu da vardı. Sonradan tekrar girdim ama oynayan olmayınca bomboş oyun.
Belki bir gün ben geliştiririm bir online oyun. Efsane yaparım bolluk bereket akar. Ama o gün gelmeme olasılığı çok yüksek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sabahın 5inde metin yazıyorum bizim hayat kalitesi diplerde
bu saydığın oyunların çoğu kötü oyunlar
asıl güzel olan şey çocuk olmaktı
ben hatırlarım arkadaşlarımla aynı evde toplanıp lan sunucusu kurup birlikte oynardık
çocukken hayat çok daha zevkliydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neden peki hocam
beni soracaksan uyku tutmuyor diye
Doom II
-
Seni hatırladım hala arada giriyorsun demek biz yaşlandık forum bitti hocam
-
Eski oyunlarda ruh vardı. Şimdiki gibi şirketler tek hedefi para odaklı kazanç gayesiyle oyun yapmıyordu aynı zamanda oyuncuyu da düşünüyordu. Bugün şirketler oyunlarda grafiğe abanıyor ama bakıyorsun hikaye tırt tamamen günümüz oyunları popüler kültür hızlı tüketim mantığına döndü.
-
Generals cok eglenceli
2 cikicakti kansiz eagames oyunu yapip iptal etti
Betasina katilanlar çok şansli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Kasım 2024; 12:0:56 >
he ya iptal haberine çok üzülmüştüm.
şimdi bir red alert 3 modu var generals evolution diye ancak ben kurup çalıştırmayı beceremedim.
o oyunda çok iyi görünüyor.
-
Sıfırdan düzgün bi generals 2 lazım böyle gelecekvari araçlar binalar olmasın gerçekçi olsun eskileri gibi klasiği bozmadan yapabiliyorlarsa yapsınlar
Hemde günümüze uygun olsun çok fazla göz alan grafiğe ihtiyaç yok denge önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Kasım 2024; 13:47:16 > -
Kucukken Warzone Mobile oynardim wayy be yaslandik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kızılderili șef beyaz adamla ata biner ve dörtnala giderler, derken Kızılderili bir anda durur. Beyaz adam şaşırır ve sorar, neden bekliyoruz? Kızılderili yanıt verir, çok hızlı gittik, ruhlarımız geride kaldı.
Öyle değil mi dostlar yașanmıș tüm güzellikler geçmişte kalmış. Ve insanlık olarak öyle kirlendik ki o güzel ruhumuzu geride bıraktık maalesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X