Şimdi Ara

Eski konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
28.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Brader sen 90lysan ya hic sevgilin olmadi ya da uzun suredir yalnizsin okurken gözlerim kanadı. Ben sıkıldım paikolojim bozuldu boşaltın forumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamın aleyküm genşler

Hahahaha.

O muhabbete dayandığına göre kız sana ilgi duyuyor. Yoksa çekilecek gibi değilsin

• oo mersinli gardaşım benim. olm vecihide kötü mekan değil hatta doğruya doğru roma dan daha iyi şimdi sende tamam oraya gidelim mi deseydin keşke.
  • https://forum.donanimhaber.com/kizla-whatsapp-konusmalarim-ss-li-acil-destek-yardim-taktik-devami-bu-gece--126820710

Şu arkadaşınkinin üstüne en azından forumda kızlarla konuşmasını bilen birilerinin olduğunu görmek insanı mutlu ediyor

• okurken uyuyakaldım

• Muhabbet çöp

• Bende şu şekilde cevap vereyim..

kızı seviyor musun ? zannetmiyorum bu bir hoşlantıdır.
    ilk kez mi bu şekilde konuşma yaşadınız ?
    Öncelikle bir nabız yoklama yapman gerek(ti).
    cevaplarına bakılırsa isteksiz gibi gördüm. ikna edilir mi ? edilebilir.. Fakat riskli bir kız.
    Bir gün zayıf anında ikna edersin aranızda bir duygu yaşanır ama, kendini güçlü bulduğu an bırakır seni..
    Bayanların anlık değişen duyguları şaşırtır seni.. Emin ol ilgi ve alakayı sürekli arttır. Hanfendi bir zayıf anında senin ilgin ve alakana tutulur.
    seviyorum der, aslında sevmez. Kendini güçlü hissettiği ilk anda sana yine ilk anda mesajlarınız gibi soğuk yazar. ne oldu diye sorarsın bişey yok der.
    Sorun mu var dersin, hayır sorun yok iyiyim der. (Ama vardır) Geç yazmaya başlar.
    Seni seviyorum dersin, ''Bende'' diye cevap verir. ''Bende ne?'' diye sorarsın ''Seviyorum der''
    Bu değişen hal hareketleri seni rahatsız eder ve ısrar edip tartışırsınız.En sonunda ayrılmak istediğini söyler.

İyi şeyler söylemek isterdim ama benim tahminim düşüncem bu yönde. Umarım seni üzecek şeyler yaşamazsın.

• Duruma hakim olayım diye komple okuyasım geldi keşke ilk önce whatsap kısmına baksaydım. Kızla bi manikür pedikür için randevulaşmadığın kalmış o nasıl bi muhabbet ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay polis çocuğu vay
  • Akinau kullanıcısına yanıt
    Yorumuda rüyanda attın
  • akmesek kullanıcısına yanıt
    Söylediklerine katılıyorum, geçmişte yüz vermedik şimdi intikamını almaya çaışmasın bizden.
  • Kardeş kusura bakma, cidden samimiyetle söylüyorum, beni yanlış anlama, bu eleştirimi ciddiye al. senin hamurun zayıf. ne muhabbetin muhabbet, ne bir canlılık. toprak atanın yok. özgüven problemin olduğu çok aşikar. bu kötü birşey değil. geliştirilmesi lazım o kadar bitti. kendini geliştirmen lazım. kız için geliştir demiyorum. Komple kişisel anlamda kendini geliştir ve gerçekleştir. Sonra karı kız işine bak. Bu muhabbetle sağdan soldan şimdi ne yapayım sorularıyla sittin sene adam olamazsın. Elalemi boşver. Şapkanı önüne al önce kendine vakit ayır kardeşim benim.

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Birader niyeti olan kız belediye parkında'da ağırlanır, ne öyle hemen teslim mi olayım. Ne isterse kabul mü göreyim, yok yakışmaz adama.
  • mac00 M kullanıcısına yanıt
    Birader ne o öyle bizi 3-5 mesajlaşmayla mı tanıyacaksın ? Ben yeri geldi 1 yıl kız peşinde koştum yeri geldi 6 tane kızla aynı anda çıktım. Öyle idda ettiğin gibi sıkıcı muhabettimde yok, nabız yokluyalım derken sıvazlamışız alt tarafı, oda sadece bu aralar farklı dönemden geçiyorum diye.

Hemen 3-5 şey okuyarak insan tanınmaz hele tanımadığın insan hakkında eleştiri yapılmaz.
  • Ç.A.Y.D.A.N.L.I.K kullanıcısına yanıt
    Yok birçok kız arkadaşım oldu, sohbette kız güzel yol kat etmişte ben mi sıvazladım hocam ? Baksana onca kısa mesaja rağmen sohbeti ilerletmişim.
  • Kiz naz yapiyor sakin orali olma

• 15-20 gün sonrasına buluşma ayarlanmaz, en fazla 2-3 gün.
  • Muhabbet harbiden çok kötü ya, liseliler gibi kız senden daha olgun cevaplar yazmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ulan bi kıza selamun aleyküm diyerek muhabbete mi başlanır
  • Foruma Junior bölümü açılsa iyi olur, DH Jr

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.