Şimdi Ara

Eski konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
5
Favori
28.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık la size böyle kızlara hala yüz mü veriyorsunuz. Kezban kız bildigin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Sevmiyorum öyle şaşaalı yerlere gitmeyi, götürmeyi helle birde ilk buluşmada.

Evet öğrenciyiz fakat parasız değiliz buna bağlamayın.

Aslında deniz kıyısına ıssız bir yere çağırmak var fakat tedirgin olmasın diye çağırmıyor, ne bileyim hocam ben sevmiyorum mekan cart curt, ne var yani paket yaptırıp sahilde ayağını denize sokup yemek, içmek varken kasıntı tiplerin bir araya girdiği dekordan ibaret yerleri sevmiyorum. Ha derseniz illa götürmen lazım götürürüm fakat hep kasılırım, hiçbirşey anlatamam, önüme geleni yiyemem, lafa giremem.

Bende böyleyim, kendimden gurur duyuyorum bu konularda, sırf koyun sürüsü o samanlığa yürüdü diye o samanlığa bende yürümek istemiyorum.

Hocam ben fakir ama gururlusun demedim ki. Sadece fiyatları mekana göre uygun. Gereksiz bir pahalılığı yok demek istedim.

Ayrıca maalesef sevgili olamadan, o dediğin tarzda buluşmaları teklif etmek, karşı tarafın bakış açısıyla "küçük düşürücü" kalıyor.

Samimi olduktan sonra, herhangi bir parkta çekirdek çıtlasan dahi fazlasıyla tatmin olup sevinebiliyorlar.

Ama sizin durum şuanda, kızında örneğindeki gibi "Vecihi" tarzında yerlerde buluşmak.

Sizde teklifinizi ona göre yapın.

• Bende anladım.
  • Eski konu
    Vecihiye gidelim deseydin o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz1616 -- 10 Haziran 2017; 14:13:58 >
  • La Ley del Diamante kullanıcısına yanıt
    Yok hocam içimi döktüm size :D
  • beyaz1616 kullanıcısına yanıt
    Adamsın
  • Akıl vermeye gerek yok buna, 6 tane kızla aynı anda çıkmış
    Yaw he.
    Aynı andayı geçtim toplam 6 kızla çıkan adam bile bu muhabbeti yapmaz. Hadi yaptı diyelim evirir çevirir yolunu bulur.
    Buralara gelip akıl istemez. Muhabbet belli, soru belli, görünen köy misali.
    Hadi yavrum hadi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahah ya Burak
  • Kötü csb... Daha çok çalışmalısın

• berbatine kullanıcısına yanıt
    Böyle birşey yapabileceğini düşünüyorsan neden kızla birşeyler düşünüyorsun. Kızın naıl birisi olduğuna dair fikrin bile net değilken
  • Vay Mersinli olunca adam gayet forum ortalamasının fersah fersah ilerisinde bir kızla insan gibi konuşabilmiş. Marinaya çağıraydın hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Kasten mekanı dediyse bilemem ama oralarda takılıyorsa sevgili olunmaz takılırsın en güzeli

• Diyarbakır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Griffin

bence muhabbetin gayet doğal olmuş daha nolsun? kızda zaten kısa cevaplar verdiği için gene iyi zorlamışsın. kız sana karşı hala boş değil, biraz kırgın gibi hisettim ama o kadarda olsun yani, gayet iyi konuşuyor ona rağmen. benim fikrimi sorarsan iletişimi kesme, ilginin dozajını biraz daha arttır ve buluşmaya ikna ettikten sonra güzel bir şekilde muhabbet eder gönlünü alır işi tatlıya bağlarsın. hayırlı olsun.

Hocam ne güzel konuşmuşsun içime su serpildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sportmen_

ulan bi kıza selamun aleyküm diyerek muhabbete mi başlanır

niye ne var bunda?
  • azon-abros kullanıcısına yanıt
    He yav hoca Marina'yı unuttum. Fakat Marinada spor salonuna gidiyorum. çıkışta terli karşılanmaz tabi.
  • Niye alt tarafı cafe, pub değil ki bahsettiği yer :D
  • Hocam Viranşehirin ordaki Roma dondurmacısına çağırın karşılıklı bir dondurma yiyin ama dikkatli olun top başına ücreti fazla :)
  • Kardeş dediğin mekan nasıl bir yer ? resimlere baktım masada rakı bardakları var nasıl dondurmacı orası

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.