Şimdi Ara

Eski Kız Arkadaşımla İlgili Cezalandırılıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5 ay kadar önce kız arkadaşımdan ayrıldım. Çok severek ayrıldım, aşıktım ama o ayrıldı ve bitti.
    Arkadaşlar benim değişik bir derdim var. Ben onu unutmak yoluma devam etmek istiyorum hayattan keyif almak istiyorum. Ama olmuyor arkadaşlar ben onun ne yaptığını hissedebiliyorum. Gözümde durduk yere bir mekan beliriyor mesela, bakıyorum orada check in yapmış. Veya öğreniyorum bir şekilde orada olduğunu. Sırf bunun için tüm sosyal ağlardan kaldırdım ne yaptığını ettiğini görmeyeyim diye. Ama çok ortak arkadaşımız illa ki birisiyle ortak paylaşımı oluyor. Bugün işteyken gözümün önünde çatala saplanmış salatalık belirdi. Yemin ederim ki bugün instagrama girdim bir arkadaşla kahvaltıya gitmişler ve fotoğrafta çatala salatalık saplı. Bıktım usandım arkadaşlar kurtulmak istiyorum her gece dua ediyorum. Bu ceza gibi bir şey resmen. Sizden yardım isteyebileceğim bir şey olsa keşke. Ama yok, belki sırf işin büyüsü bozulur diye anlatıyorum. Belki rahatlatır.

• aynı durumum daha kötüsü benim başımdahttp://forum.donanimhaber.com/m_99192175/f_//tm.htm#99192175 okursan göreceksin.Ben ilk zamanlarda çok takip ediyordum ve bunu beni daha çok deli ediyordu.Sonra numarasını sildi facesine bakmama sözü verdim bakmıyorum da.Böyle olunca kendimi daha iyi hissediyorum emin ol sende öyle hissedeceksin.Ben ayrılalı 3 ay oldu ama Allaha şükür şimdi ilk aylardan daha iyiyim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.