Şimdi Ara

FACEBOOKTA DÜRTME NASIL KALDIRILIR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR FACEDE DÜRTME NASIL KALDIRILIYOR NEREYE BAKSAM KALDIRILAMAZ SİZİ DÜRTEN KİŞİYİ ENGELLEMENİZ GEREKİYOR DİE YAZIYOR
    AMA KİMİ FACE KULLANICILARININ PROFİLİNE GİRDİGİM ZAMAN DÜRT FLAN YOK YANİ KALDIRMIŞLAR BİLEN ARKDAŞLAR Bİ YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM..

• Bazı kişilerde dürtme butonunun gözükmemesinin nedeni, senin arkadaşının arkadaşları olmaması. Yani sen bi arkadaşının arkadaşını dürtebilirsin sadece. Hiç tanımadığın bi insanı dürtemezsin. Dürtmek isteyen kişi ile senin ortak arkadaşın varsa seni dürtebilir, yoksa dürtemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Bazı kişilerde dürtme butonunun gözükmemesinin nedeni, senin arkadaşının arkadaşları olmaması. Yani sen bi arkadaşının arkadaşını dürtebilirsin sadece. Hiç tanımadığın bi insanı dürtemezsin. Dürtmek isteyen kişi ile senin ortak arkadaşın varsa seni dürtebilir, yoksa dürtemez.

dürtmenin anlamı nedir ne işe yarıyor

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Bazı kişilerde dürtme butonunun gözükmemesinin nedeni, senin arkadaşının arkadaşları olmaması. Yani sen bi arkadaşının arkadaşını dürtebilirsin sadece. Hiç tanımadığın bi insanı dürtemezsin. Dürtmek isteyen kişi ile senin ortak arkadaşın varsa seni dürtebilir, yoksa dürtemez.

dürtmenin anlamı nedir ne işe yarıyor

Gerçek hayattaki cimcikleme/çimdirme gibi bişey işte ya

Arkadaslarini ve arkadaslarinin arkadaslarini durtebilirsin.

Herkes durtuyo rahatsiz oluyorum durtmeleri kaldirayim diye bise secenek yok.

Hatta Ben geleyim durtmeleri herkese acayim herkes beni durtsun secenegi de yok

Arkadaslar ve arkadaslarnin arkadaslari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.