Şimdi Ara

Sürekli Bizim Eve Bakan Kız ile Aramdaki İlişki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bizim buradan bir kız sürekli bizim evin camına doğru bakıyor tabi daha önce bir karşılaşmışlığımız olmuştu. Bu kız kahverengi saçlı, 1.65 boylarında ve sürekli yanındaki aynı arkadaşıyla takılan bir tip. Genelde her sitenin bahçesinde banklar mevcut bu kızlar da her gün öğleden sonra arada oraya gelip 5 dk oturup gidiyorlar. Akşam üstü de yürüyüşe çıkıyorlar ve bir kaç kez evin önünden geçtikten sonra tekrardan o banka oturuyorlar. Her seferinde baktıklarını da fark ediyorum. İlk olarak cumaya gitmeden önce evden çıkarken görmüştüm bizim arabamın yanında kaldırımda oturuyordu (araba 2006 model bmw m3) yanındaki arkadaşına bir şeyler söyledi ve gülüştüler ben de hiç oralı olmadan arabama atladım. Arabaya atladığımda onlar da ayağa kalkıp gittiler.

Her neyse cuma dönüşü baktım yine bu kız orada. Arabadan indim kitledim kız bana bakıyordu sonra kafasını çevirdi ben de eve gittim. Ardından bahçedeki bankta oturuyor ve sürekli bizim cama bakıyor. Arada işim varmış gibi balkona çıktım göz göze geldik ben tekrardan içeri girdim. Bu ilk karşılaşmamızdı daha sonra akşamları yürüyüşe çıkmaya başladım ve kızı sürekli görebilmek için onların yürüdüğü güzergahın tam tersine yürümeye başladım. Sürekli karşılaşıp bakışıyorduk en sonunda eve girdiğini gördüm hatta hangi zile bastığını. Dairesini öğrendim evini de. Sonrasında ben gidip onların evinin önünde dolanmaya başladım. Ninja Mercan Dede (CSB sananlar ve sanacaklar için sazan.avi olarak ninja mercan dedeyi ekledim ancak hikaye csb değildir) Her neyse bir kaç gün sonra arabayla eve dönerken kızı gördüm tek başına eve doğru yürüyordu mesafe de uzak. Dedim acaba eve bırakayım mı diye teklif etsem sapık muamelesi görür müyüm diye ama yapamadım riskli bir hareketti. Yanından yavaşça geçtim gittim o da beni gördü. Bu akşam yine yürüyüşe çıktık denk geldim ve beni gördüğünde gülümseme olayı yok bazen kız yanında arkadaşıyla kihkihkih tarzı gülüyor. Amacından tam olarak emin olamadım. Önceden çalışıyordum param vardı şimdi hepsi suyunu çekti ben bu kızla çıkarsam parasız napıcam Az biraz fikir verirseniz sevinirim

• Ben csb değilim diyen csb.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saniye göz geçirdim ve mercan dedeyi buldum
    okuyabilirsiniz
  • okumayın iamburak
  • Kizlar : hahaha tipe bak oglum olsa cebine uyusturucu koyup polisi arardim qwe qwe
    Sen: benden hoslaniyorlar

Umidini kaybetmee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ninja mercan dedeyi budum gönül rahtlığıya okuyabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.