|
Bildirim
15 proya verseydiniz sadece güncellemeyi işe yarayan hiçbi özellik 15 pronun altında çalışmıyo
|
Haklısın yemin ederim. 14 Pm ilk çıktığında aldım. Halen kullanıyorum. Zaten bundan sonra da almam. Bu nedir arkadaş. Çok güçlü telefona sahibiz ama hiçbir yeniliği kullandırmıyor.
|
Ne anladım bu işten? Sırf dostlar alışverişte görsün diye ismi Ios 26 olan bir güncelleme verecekler. Çalışmayacak özellikler çalışacak olanların dört katı falan. :) Bari biraz utanmanız olsaydı da 15 Pro altına vereceğiniz güncellemeyi farklı isimlendirseydiniz. |
gelmiş geçmiş en harcanan model 14 pro ve pro max oldu.
|
bizim 15 plus çöp oldu desenize :))))
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
_____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ne anladım bu işten? Sırf dostlar alışverişte görsün diye ismi Ios 26 olan bir güncelleme verecekler. Çalışmayacak özellikler çalışacak olanların dört katı falan. :) Bari biraz utanmanız olsaydı da 15 Pro altına vereceğiniz güncellemeyi farklı isimlendirseydiniz. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung'un ne farkı var ki? Bir çok yenilik eski modellerine gelmiyor kamera her güncellemede çok daha kötü çekmeye başlıyor, telefon yavaş yavaş donmaya başlıyor, batarya konusuna girmiyorum One UI 7 ile 32 saat giden şarj sürem 15 saatlere gerilemişti S24 Ultra ile. Yapay zeka konusu farklı çünkü Samsung kendi iç entegreli değil sunucu bazlı çalıştırıyor, mobil veri Wi-Fi kapat bakalım çalışacak mı? Apple'da durum farklı cihaz kendi içerisinde işliyor yapay zekayı. Bunu da destekleyen minimum işlemcisi 15 Pro serisinden itibaren başlıyor. |
iPhone SE 2022
|
evet haklısın ama diğer markalar zaten dediğin gibi ama Apple kullananlar yıllarca övündüler bizim telefonlar android gibi değil güncelleme geldin mi bütün modellere aynı anda geliyor falan diyip övünüyorlardı artık bu işler bitti bunu demek istedim, stabilite bir güncelleme ile bozuluyor sonra düzeliyor sonra yine güncelleme takla oluyor. yani anlatmak istediğim iphone nun bu konularda diğer markalardan eskisi gibi bir farkı kalmadı, sizde anlatılarınızda haklısınız zaten. |
|
bence iphone 14 ve iphone 15 serisi kullanıcıların da geçen seneden beri çok büyük hayal kırıklığı yarattı Apple. Çok güçlü ve yeni cihazlar bir anda geri planda kaldı sadık İphone kullanıcısı olan çoğu arkadaşım bu duruma çok şaşırdı Apple böyle yapmazdı dediler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jimmy77 -- 12 Haziran 2025; 14:21:5 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|