Şimdi Ara

Eski D-Smart Üyesi Arkadaşlar Mutlaka Okusun Değiştir Kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
4
Favori
51.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında normal uydu cihazlarının 4 katı fiyatına aldığım ömür boyu üyeliği değiştirmemekte kararlıyım.
    Ne zamanki aynı şartlarda HD'ye geçirme fırsatı verir o zaman geçerim.
    Zamanında ömür boyu diye hava atarken düşünseydi Doğan efendi...!
  • Merhaba bende 2008 aktivasyonlu cihaz var ama internetten almıştım benim üzerime aktive değil devir işlemi olmamıştı
    haklar kaybolmadan hd ile değiştir kampanyası devam ediyormu
    ve cihaz şuan başkaası adına kayıtlı olduğu için bu durumda ben nasıl hd değiştir yaparım

ayrıca sinema tv üyeliğim var şu an o yanıyormu değiştirde?
  • Digitürk HD ayda 15 TL iken neden 30 TL ye Dsmart HD tercih ediyorsunuz.Yanlış anlaşılmasın bu bir eleştiri değil.Ben de bir seçim yapacağım 1 ay içinde mantıklı olanı anlamaya çalışıyorum.Evimizde 3-4 senedir dsmart var.380 Tl gibi bir paraya almıştık aylık ücretle falan uğraşmayalım diye.Ama şu an böyle bir imkan yok tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Digitürk HD ayda 15 TL iken neden 30 TL ye Dsmart HD tercih ediyorsunuz.Yanlış anlaşılmasın bu bir eleştiri değil.Ben de bir seçim yapacağım 1 ay içinde mantıklı olanı anlamaya çalışıyorum.Evimizde 3-4 senedir dsmart var.380 Tl gibi bir paraya almıştık aylık ücretle falan uğraşmayalım diye.Ama şu an böyle bir imkan yok tabi.

Bende digiturk'ün giriş+1 eğlence paketi var+7,90 uydu parası veriyorum. Aynı paraya eski Dsamrtli olduğum için maxi+HD paket alıyorum. Karşılaştırırsan Digiturk'ün fahiş fiyat politikasını daha net görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanturk

Merhaba bende 2008 aktivasyonlu cihaz var ama internetten almıştım benim üzerime aktive değil devir işlemi olmamıştı
    haklar kaybolmadan hd ile değiştir kampanyası devam ediyormu
    ve cihaz şuan başkaası adına kayıtlı olduğu için bu durumda ben nasıl hd değiştir yaparım

ayrıca sinema tv üyeliğim var şu an o yanıyormu değiştirde?

Değişiklik yapmak için cihazın üzerinize olması gerekli diye biliyorum.
    Üzerine aldıktan sonra müşteri hizmetlerini arayarak hdye geçiş kampanyalarından yararlanabilirsiniz.
  • Bendede üstüme kayıtl olmayan 2008 kutusu var. Kimin üstüne kayıtlı olduğunuda bilmiyorum doğrusu... Bu kutuyu üstüme kayıt ettirebilirmiyim? Üstüme kayıt ettirirsem eğer, o zaman aynı şartlarla "değiştir" kampanyasından yararlanabiliyormuyum???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

Bendede üstüme kayıtl olmayan 2008 kutusu var. Kimin üstüne kayıtlı olduğunuda bilmiyorum doğrusu... Bu kutuyu üstüme kayıt ettirebilirmiyim? Üstüme kayıt ettirirsem eğer, o zaman aynı şartlarla "değiştir" kampanyasından yararlanabiliyormuyum???

Kendi üzerine geçirip değiştir kampanyasından faydalanabilirsin. Ama bu işlem için şuan kayıtlı gözüken kişinin oluru gerekli.

Sanmıyorum ama yine de müşteri numaran ile herhangi bir D-Smart bayisine giderek kayıtlı kişinin bilgilerine ulaşmaya çalış derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 1 Ağustos 2011; 10:53:55 >
  • sayın kaansay telefonla ulaşırsanız yardımcı olabılırım.
  • Sayın @belalan52...

İlginize çok teşekkür ediyorum. Sabah uygun bir vakitte arayacağım sizi...
  • sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra Kafam karıştı,
    bugün aradı dsmart, Sonunda şu şekilde anlaştık
    Sd kutumun yerine 24 ay ayda 24,90 Maxi paket HD olarak okledim, sadece sinema TV ler yok onada ihtiyaç yok?

bi hakkımdanmı oldum şimdi?
  • 22.99 luk kampanya bittimi ki değiştirde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skinner

sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra Kafam karıştı,
    bugün aradı dsmart, Sonunda şu şekilde anlaştık
    Sd kutumun yerine 24 ay ayda 24,90 Maxi paket HD olarak okledim, sadece sinema TV ler yok onada ihtiyaç yok?

bi hakkımdanmı oldum şimdi?

Bence kötü bir anlaşma olmuş. 22.90'dan değiştiriyorlardı.
  • hakkınız yanmış o halde :(
  • 2008 üyesi olarak defalarca dsmart mh tarafından arandım hd cihaza geçiş için.zamanında bize attıkları ömür boyu tüm kanallar bedava kazığı yüzünden inat ettim ve 1 kuruş bile daha fazla kazandırmamak için hiçbir ek hizmet satın almıyorum dsmarttan.her arayışlarında da vuruyoeum yüzlerine yaptıkları şerrolukları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru konuya yazdım bilmiyorumda 2008 kullanıcısıyım ve mesaj geldi Sözleşmenizi Ulaştırınız diye nedir bu konu beyler bilgisi olan var mı bu ayın sonuna kadar imzalamamız gerekiyormuş galiba bilgisi olan varsa 1-2 açıklama yaparsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Doğru konuya yazdım bilmiyorumda 2008 kullanıcısıyım ve mesaj geldi Sözleşmenizi Ulaştırınız diye nedir bu konu beyler bilgisi olan var mı bu ayın sonuna kadar imzalamamız gerekiyormuş galiba bilgisi olan varsa 1-2 açıklama yaparsa sevinirim.

O ne demek öyle.Ne sözleşmesi.Zaten yapmadan açılmıyordu kanallar.Çok istiyorlarsa kendileri bulsun dingiller.
    Ben de 2007 üyesiyim.İnatla sd cihazımı vermemekte direniyorum.Vermeyeceğim de.Sıkıysa kapatsınlar eski kanalları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesca

quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Doğru konuya yazdım bilmiyorumda 2008 kullanıcısıyım ve mesaj geldi Sözleşmenizi Ulaştırınız diye nedir bu konu beyler bilgisi olan var mı bu ayın sonuna kadar imzalamamız gerekiyormuş galiba bilgisi olan varsa 1-2 açıklama yaparsa sevinirim.

O ne demek öyle.Ne sözleşmesi.Zaten yapmadan açılmıyordu kanallar.Çok istiyorlarsa kendileri bulsun dingiller.
    Ben de 2007 üyesiyim.İnatla sd cihazımı vermemekte direniyorum.Vermeyeceğim de.Sıkıysa kapatsınlar eski kanalları.

Hocam bi gideyim bayiye sorayım durumu sözleşme yenilemezseniz yayın kapatılacaktır yazıyor.Kapatılırsa bide onla uğraşmayalım.

• arkadaşlar
  • 2008 aktivasyonlu cihazımı vereyim hd cihaz alayım dedim. MÜŞTERİ hizmetlerini aradım.
    ayda 19.99 tl ye 24 ay vadeli verelim dediler. 40 tl kurulum ücreti alıyorlar.
    ancak cihazın kendilerine gecicegini ve süre bitince ya paralı üyelige devam edersiniz. yada cihazımızı alırız dediler.. yani 2008 üyeliginiz boşa gider...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgm38 -- 6 Kasım 2012; 21:24:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgm38

2008 aktivasyonlu cihazımı vereyim hd cihaz alayım dedim. MÜŞTERİ hizmetlerini aradım.
    ayda 19.99 tl ye 24 ay vadeli verelim dediler. 40 tl kurulum ücreti alıyorlar.
    ancak cihazın kendilerine gecicegini ve süre bitince ya paralı üyelige devam edersiniz. yada cihazımızı alırız dediler.. yani 2008 üyeliginiz boşa gider...

konuyu diriltmek gibi olacak ama aynı sorunla bu gün karşılaştım. HD uydu alcısı almak istediğimi söyledim eski 2008 üyesiyim dedim fakat kabul etmediler, aylık 25TL ödemem gerekiyormuş,
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.