Şimdi Ara

Eski D-Smart Üyesi Arkadaşlar Mutlaka Okusun Değiştir Kampanyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
51.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2008 yılında bi ton para verip aldığımız dsmart cihazı hd değiştir kampanyası ile hd geçme teklifi var. Kabul etmedim ama gelen mesajda 31-12 itibari ile sd yayın kapanacağı belirtiliyor. Bu durumda
    1-ilk aldığımızda omur boyu acık denen kanalların akıbeti ne olacak ?
    2-hd değiştir kampanyasında para verip aldığımız cihazın mülkiyeti dsmarta geçecekmiş ? Benim ödediğim para ne içindi ?
    3-hd geçip paket satın almazsam ücretsiz izlediğim kanallar kapanacak, benim Hakkı'm ne olacak ?

Bu konuda bilgisi olan ya da önerisi olan yardımcı olursa sevinirim. Tüketici hakem heyeti ile ısı çözebilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende tam 1 üstümdeki ile aynı şeyleri yazmıştım.. mesajımı silemedim... kirlilik için özür......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mash -- 8 Aralık 2015; 23:23:35 >
  • ntquartex kullanıcısına yanıt
    kesinlikle aynı fikirdeyim.. hd ye geçmemim tek yolu aynı şartlar ile hd vermeleri... aidat v.s ödemem ben...
  • Takip ediyorum

• Benim de bu dönemden kalma bir sd cihazım var. Bu ayın sonunda sd yayınlar tamamen kapanıyor. Ne yapılması gerekiyor bilen yok mu?

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111842758

• Hd yayina gecildikten sonra her ay 15 tl ödeyerek şuan izledigimiz kanallari izlememize izin veriyorlar

• Arkadaşlar 31Aralık itibari ile cihazı tamamen kapatacaklarmış kapattıktan sonra ben D startı tüketici hakem heyetine vereceğim ama bu ibn.bana sözleşme vermemişti şimdi ne yapacam lütfen yardım

• arkadaşlar bu dansözler 31 12 2015 günü bütün kanalları kapatacaklarmış, sd yayın bitiyormuş, falan filan ama tüketici mahkemesine vermek için sözleşme estedim sözleşme yok dediler şimdi ne yapacaz tüketiçi hakem heyetine ne sunacam ben lütfen yardım kanunsuz bir duruma karşı hep birlikte hareket etmeliyiz
  • bende araştırıyorum neyapacagımı bilmiyorum bedava çözebilecezmi bilmiyorum
  • bende tivibu var ayrıca eski sınırsız dsmart var, sözleşmeyi istedik göndereceklermiş bakalım, ben mülkiyeti bana ait olan cihazın sd yayın performansıdan çok memnunum, kullanmak istiyorum bakalım ne olacak, bedavaya hd cihaz verip 2 sene bedava izlettirirse 2sene sonra kapattırırım ona kabulüm, cihazlarınıda teslim ederim süre bitince. yok öyle zamanında tüm kanallar açık bedava diye 100tl lik cihazı 400tl ye sattılar.
  • Sözleşme onların veritabanında vardir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veritabanlarındaki sözleşmeyi haklılığımızı ortaya çıkacak olması nedeniyle paylaşmıyorlar. Benim iptal ettirdiğim 2011 yılına ait aboneliğim sözleşmesini gösterip duruyorlar bana. Defalarca bunu sistemden kaldırın dedim hayır dediler. Sebep? Ellerinde bizim sözleşmemiz yokmuş. Gerçekten de biz o dönemde herhangi bir belgeyi onlara imzalayıp vermedik. Daha sonra kumanda hediye edeceğiz diye yeni.sözleşmeler imzalatmaya çalıştılar ancak benim gibi bir çok kişi bunu da imzalamadı
     Eski D-Smart Üyesi Arkadaşlar Mutlaka Okusun Değiştir Kampanyası Eski D-Smart Üyesi Arkadaşlar Mutlaka Okusun Değiştir Kampanyası

• takipteyim
  • Eski cihazı çalıştırabilir var mi

• arkadaşlar bence herhangi bir sözleşmeye gerek yok ben tüketici haklarına vereceğim cd ye eski yaptığı reklamların videolarını koyup vereceğim. orada bedava sınırsız diyor bizde o yüzden 100 tl olan uydu alıcıyı aldık 400 tl ye o zaman 400 tl çok iyi rakamdı. reklamlarda zaten sınırsız bedava diyor herhangi bir uyarıda yok D smart şahan reklamı diye aratın çıkıyor. ismi bu Dsmart Sahan Reklam Filmi youtube da hatta abla balkondan bağırıyor bedava olurmu diye oda bedava diyor bu THM de direk delil olur alttan yazıda geçmiyor bi şeyde yazmıyor. hep bilikte başvuralım yada ayrı ayrı
    https://www.youtube.com/watch?v=Aq3l73nRKK0 buda ilk reklamı fişsiz faturasız diyor...
    https://www.youtube.com/watch?v=ZqWF2UVvv9g bunda diyorki aldığınız koşullar neyse o diyor bedava diyor daha sonra paralı

olmayacak diyor tam sahtekar bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 19 Aralık 2016; 16:9:54 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.