Şimdi Ara

Eski D-Smart Üyesi Arkadaşlar Mutlaka Okusun Değiştir Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
51.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkertuncay

    Modüllü üyelik konusunda bilgim yok açıkçası. 2009 D smart SD verip aydanaya üye olmuştum. Ayda 19,99 ödüyorum, Dizi açısından DS çok zayıf maalesef. Sinema TV lerin durumu vahim, geçen akşam 1968 yapımı iyi-kötü-çirkin oynuyordu hala.
    Movie pLus HD yayına başladı zaten, Sinema Tv lerden iyi Moviemax lerden zayıf. Digitürk te üyeliğim dizileri kapsamıyor zaten. Sinema paketindeyim


    Sinema için platforma üye olunmaz bence internet çağında özellikle. Diziler için de olunmaz ama maalesef her diziyi indirebilsek de altyazısı bulunmuyor her dizinin. Bir de indirme zahmeti var. Dizi çerez gibi izlenen bir şey. Sinema öyle değil, onu indirmek zor gelmez. Dizi kanalını açınca saat başı dizi olması güzel oluyor. Ötesi de boş.

    Sinema TV'ler ise gerçekten çok kötü. Sinema önemli değilse dizi paketiniz de zaten yoksa Teledünya idare eder duruma geliyor. HD kanalınız olacak, FX ve Universal Channel bir nebze dizi izletecek, zaten kurulum ücretlerini ödememek için ona vereceğiniz parayı sinema tv taahhütüne vereceksiniz onda da ayda 1 düzgün film denk gelir anca. Zaten internet denen de bir olay var. Film için net yeter, lig tv ve dizi yoksa digitürk de bomboş bence.




  • ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 10 YILDIR KABLO TV KULLANICISI OLDUĞUM İÇİN BU UYDU MUHABBETLERİNDEN HİÇ ANLAMIYORUM. TEK DUYDUĞUM ŞEY NTVSPORDA STAR TV DE FALAN MAÇ OLURSA ARKADAŞLARIM İZLEYEMİYORLAR. ŞİMDİ SİZLERDEN İSTEĞİM ŞU: ÖNÜMÜZDEKİ AY EVLENİYORUM VE OTURACAĞIM SEMTTE KABLO TV YOK. O YÜZDEN MECBUR UYDU ALACAĞIM. SAMSUNG40C650 TV ALDIM VE HD BİR UYDU İSTİYORUM. FAKAT NTSPOR VE STAR TV MAÇ YAYINLARINDA ŞİFREYE GİRMESİN BENİ UĞRAŞTIRMASIN ŞİFREYMİŞ CARTMIŞ CURTMUŞ. UYDUNUN İÇİNDE HD KANALLAR OLSUN TV YE VERDİĞİMİZ PARAYA DEĞSİN BARİ LÜTFEN YARDIM EDİN AÇIKLAYICI BİR DİLLE TEŞEKKÜRLER
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ruveydasinan

    ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 10 YILDIR KABLO TV KULLANICISI OLDUĞUM İÇİN BU UYDU MUHABBETLERİNDEN HİÇ ANLAMIYORUM. TEK DUYDUĞUM ŞEY NTVSPORDA STAR TV DE FALAN MAÇ OLURSA ARKADAŞLARIM İZLEYEMİYORLAR. ŞİMDİ SİZLERDEN İSTEĞİM ŞU: ÖNÜMÜZDEKİ AY EVLENİYORUM VE OTURACAĞIM SEMTTE KABLO TV YOK. O YÜZDEN MECBUR UYDU ALACAĞIM. SAMSUNG40C650 TV ALDIM VE HD BİR UYDU İSTİYORUM. FAKAT NTSPOR VE STAR TV MAÇ YAYINLARINDA ŞİFREYE GİRMESİN BENİ UĞRAŞTIRMASIN ŞİFREYMİŞ CARTMIŞ CURTMUŞ. UYDUNUN İÇİNDE HD KANALLAR OLSUN TV YE VERDİĞİMİZ PARAYA DEĞSİN BARİ LÜTFEN YARDIM EDİN AÇIKLAYICI BİR DİLLE TEŞEKKÜRLER




    BU ARADA UNUTMUŞUM 150 TL YE KADAR BİR CİHAZ ALABİLİRİM. MALUM EVLİLİK ZOR İŞ.
  • akşam gidip bayiden cihaz vermeden HD cihaz aldım 30 liralık değiştirme kampanyasından, şuan tüm HD kanallar ve sinema kanalları açık izliyebiliyorum, hotbird üzerinden şifresiz olarak HD yayın izleyen var mı acaba ?

    @+18 kanalarda açıktı gece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvd.disappear -- 28 Mayıs 2011; 14:09:06 >
  • HD değiştir kampanyası ile sinema ve +18 kanallar ücretsizmi geliyor yoksa belirli bir süremi açık? Tüm kanalları izleyebiliyorum anlamadım bu işi :))
  • valla sanki full paketmiş gibi şuan her kanal açık duruyor belli bir süremi değilmi bilmiyorum,ilk fatura gelsin bakalım anlarız durumu :)
  • bu konunun ilk mesajındaki reklamda yer alan numarayı aradım..
    mal sadece anadolu yakasına hizmet verdiğini söyledi.
    adamlar bilgi vermekten bile aciz..avrupa yakasıysa olmaaaz diyor adam
    bu dsmart ve servisleri öldürecek beni..2008 de bulaştım bulaşmaz olaydım. şimdi hd ye geçmek isityorum ama
    kendi internet sitesinde bile 22.90 lık kampanya yok. Bilen biri Allah rızası için detaylı bilgi verebilir mi ?
    değişimi yaptık diyelim. hangi paketi hangi süre izleyebileceğiz ?
  • araştırırken yeni şeyler buldum bu arada..
    KAMPANYA İŞLEYİŞİ

    •Kampanyada iade alınacak kutu markaları: Tüm markalar (D-Smart Uydu alıcıları)
    •Kampanyada iade alınacak kutu tipi: SD, SD+

    Bu kampanyadan SD, SD+ Bireysel 2008, 2009, 2010 model paketi olmayan D-Smart uyumlu uydu alıcısı sahipleri yararlanabilir.
    Aydan Aya, Smartinternet ve paketi olan Bireysel 2008, 2009, 2010 üyeler için ayrıca duyuru yapılacaktır

    ben 2008 de internet kampanyalı almıştım.Biz yararlanamıyoruz bu kampanyadan maalesef.bize ayrıca duyuru yapcaklarmışş
  • iki yıl önce 24 aylık taahhütlü SD aile paketine üye olmuştum. Taahhüt sürem 3 gün sonra bitiyor. Dün Dsmart beni aradı. Kullanmakta olduğum Aile paketine HD paketi eklediler ve 22.99 liraya verecekler.
    Ancak 2008 üyelerine maksi paketli HD veriyorlar. Üstelik içinde maçlar vs dahil. Ben bu uygulamadan hoşlanmadım. Bana verilen aile paketinin karşılığı şimdi eğlence paketi. Bende eski dsmart üyesi olduğum halde aylık abonelik olmayanlara maksi paket aylık abonelik olanlara eğlence paketi veriyorlar.
  • bana da 22.90 tl ye maxi paket veriyorlar hd ama eski paketimin bitmesine 5 ay var daha 24 ay sonra 5 ay eklenir izlersiniz diyorlar hd'ye geçmem için ama kabul etmedim bekleyeceğim...
  • Arkdaşlar yanılmıyorsam benim dsmartım 2008 goldmaster, bende hd ye geçeyim diyorum bu 22.90 lık paketde neler var (eurosport 2 ve hd kanalların tamamı var mı) ve tv im Samsung 40c650, görüntü kalitesi nasıl dsmart hd uydu alıcısı ile...
    Saygılar, kandiliniz mübarek olsun...
  • Öncelikle herkese selamlar konunun yeri burasımı onuda bilemiyorum o yüzden yanlış yerde açtıysam kusura bakmayın.
    Benim sorum şöyle idi Panasonic TX-P46GW30E Plazma Tv aldım.Bu tv nin KENDİNDEN HD DVB-S i var o yüzden ekstradan hd uydu alıcı almak istemiyorum hem yerden kazanç olkacak kalabalık olmayacak. Bu tv de CI+SLOTTA var ben d-smart modüll ve d-smart kartı bu slota takıp acaba HD kanallar dahil d-smart izleyebilirmiyim. Bu konuda bilgisi olan yada aynı özelliklerde televizyon kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Herkese iyi günler...
  • evet modül almanız gerekır dsmarttan en kolayı 0212 478 0303 /2 /2 arayın ordan daha ayrıntılı öğrenebılırsınız.
  • Bende SD dsmart var maxi paket açık acaba bir ücret karşılıgnda o cihaza sahip olabilirmiyim hd cihaza taahütsüz ?
  • hd cihaza tahhutsuz olmanıza imkan yoktur. hdsmart alacaksanız taahhut şart, eskı cihazınız varsa 2008 onunla değiştire girin haklarınız kaybolmadan hd smarta geçmiş olursunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: belalan52

    hd cihaza tahhutsuz olmanıza imkan yoktur. hdsmart alacaksanız taahhut şart, eskı cihazınız varsa 2008 onunla değiştire girin haklarınız kaybolmadan hd smarta geçmiş olursunuz.


    bu kampanya hala devam ediyor mu?
    ayrıca bir şey aklıma takıldı biz 2008 yılından edindiğimiz cihazı verip 24 ay tahahütle hd cihazımızı aldıgımızda 24 ay süreylede maxi pakete üye m, olucagız eğer maxi paket üye olursak bildiğim kadarıyla bizim ömür boyu acık olan kanllar tümü maxi pakette mevcut bizim paketimiz bittiğinde 21 kanlın açık kalacagını nasıl garanti ediyorsunuz.nasıl güvenicegim size.yok sadece 22.90 odediğinizde hd kutuyu vereceğiz paket isterseniz ayrıca diyosanız (pakete üye olmadıgımızda 21 kanalda acık olacaksa)sorun yok :)))
  • bendekı cihazları devir yaparken alacak olan kişiye dsmart kart ve cihaz seri nosunu veriyorum müşteri hizmetlerini kişiye aratıyorum üzerine cihazı alırken müşteri soruyor, müşteri hizmetleri kanal haklarının kaybolmayacağını 24 ay sonunda yine izlemeye devam edeceğini teyıt ediyor. HD cihaza geçecekseniz 22,9 tl tahhut şart dsmartda bu surede maxı+11 hd kanalı hediye ediyor.... ayrıntılı aklınıza takılanları ilanlarımın altında yazan numaradan arayıp sorabılırsınız. Ben hiç bir bedel odemen izlemek istiyorum diyenlerede elimdeki sd cihazları üzerlerine kanal kayıpsız müş. hiz.. devir yapıyorum..
  • Anladığım kadarıyla 2008 cihazı HD ile değiştirdiğimizde;
    24 ay 22,99 tl. ödicez ve 24 ay maxı+11 hd kanal izlicez,
    24 ay sonunda hiç para ödemicez ve paralı olan 21 kanalı bedava izlicez ama bu kanalların içinde HD kanallar yok doğru mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aessoydan

    Anladığım kadarıyla 2008 cihazı HD ile değiştirdiğimizde;
    24 ay 22,99 tl. ödicez ve 24 ay maxı+11 hd kanal izlicez,
    24 ay sonunda hiç para ödemicez ve paralı olan 21 kanalı bedava izlicez ama bu kanalların içinde HD kanallar yok doğru mu?


    Bende öyle anladım. Yalnız 21 kanal kalmadı. Daha az kanal var, bedavaye seyredilen. Bende kararsız kaldım, değiştirsem mi diye?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: belalan52

    bendekı cihazları devir yaparken alacak olan kişiye dsmart kart ve cihaz seri nosunu veriyorum müşteri hizmetlerini kişiye aratıyorum üzerine cihazı alırken müşteri soruyor, müşteri hizmetleri kanal haklarının kaybolmayacağını 24 ay sonunda yine izlemeye devam edeceğini teyıt ediyor. HD cihaza geçecekseniz 22,9 tl tahhut şart dsmartda bu surede maxı+11 hd kanalı hediye ediyor.... ayrıntılı aklınıza takılanları ilanlarımın altında yazan numaradan arayıp sorabılırsınız. Ben hiç bir bedel odemen izlemek istiyorum diyenlerede elimdeki sd cihazları üzerlerine kanal kayıpsız müş. hiz.. devir yapıyorum..


    sözünüzü dinledim cihazı değistirdim hadi hayırlısı:)))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.