Şimdi Ara

Eski D-Smart Üyesi Arkadaşlar Mutlaka Okusun Değiştir Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
51.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2008 haklarıyla değiştire girersenizde cihazınızda yenılernır hd olarak 168 tl az ödersınız 2 yıl sonra 2008 hakları devam eder, sonuçta 2008 cihaz pert olunca elınızde kalacaktır, sıfır garantılı ıle değiştirmek mantıklı olabılır.
  • Sayın @invisible

    Şu anda merkezi sistem kullandığım için ekstra kablo indirme şansım yok. İhtiyac meselesine gelince şampıyonlar ligi maçları için paket almak zorunda kalacam en iyisi paket alacağıma HD ye geçeyim hem Kanal D ve Star'ı HD seyrederim diye düşünüyorum. Sinama kanalları pek önemli değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: belalan52

    2008 haklarıyla değiştire girersenizde cihazınızda yenılernır hd olarak 168 tl az ödersınız 2 yıl sonra 2008 hakları devam eder, sonuçta 2008 cihaz pert olunca elınızde kalacaktır, sıfır garantılı ıle değiştirmek mantıklı olabılır.


    sayın @belalan52

    Tabiki 2008 cihazı yenilemek mantıklı ama sizinde belirttiğiniz gibi bayilerin eski hakları gasp etmesi ve yeni aboneyle eski abone arasında bir avantajın olmaması beni biraz daha beklemeye sevk ediyor.
  • Elinde fazlada eski fta var mı? eski fta varsa benden tavsiye 29.90 lığa gir. 2008 kutuyuda yan odada kullanıyorsan aynen öyle kalsın bende durum öyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 25 Mayıs 2011; 18:03:30 >
  • dostum hiç uğraşmaya gerek yok o zaman eski uydu alıcıyı ver 24 taahüt yap diye cam modul alır öyle seyrederim yani ayda 30 TL ver 24 ay taahüt yap taahüt toplamı 717 TL senelik 360 TL yapar ki zaten HD alıcım varken cam modül alma opsiyonunuda düşüneyim ve sezon başlayana kadar da bekleyim belki avantajlı bir kampanya yaparlar.
  • Parayı düşünüyorsan o zaman 22.90 lık paketi yap sd-hd değişimi yap. Hd en güzel bir kanal haziran 3 de Türkiye milli maçınıda hd izlersin. Ben bu fiyatın altına birşey yapacaklarını sanmam.
    maxi+modül 300 Tl buda ayda 25 lira yapar. belalan ın dediği gibi garantisi bitmiş cihazınıda yenilemiş olursun.
  • tabiki parada önemli bir kriter En uygun ve en ucuza bir şekilde yayınları seyretmek istiyorum. En iyisi biraz beklemek, şampiyonlar ligi başlayana kadar zamanım var
  • Selam arkadaşlar,
    bu konuda ciddi sıkıntılar olduğu açık. Benim anlamadığım şey neden ayda 7 lira için eski uydumdan vazgeçeceğim. Elimde "dandik uydu alıcıları" da var ama d-smart 2008 kutu da var. Gelen mesajda 22 liraya d'smart kutumu alıyor ama aradaki 7 lira dışında hiçbir avantaj yok gibi görünüyor. Bana yardımcı olun lütfen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremtuncer

    Selam arkadaşlar,
    bu konuda ciddi sıkıntılar olduğu açık. Benim anlamadığım şey neden ayda 7 lira için eski uydumdan vazgeçeceğim. Elimde "dandik uydu alıcıları" da var ama d-smart 2008 kutu da var. Gelen mesajda 22 liraya d'smart kutumu alıyor ama aradaki 7 lira dışında hiçbir avantaj yok gibi görünüyor. Bana yardımcı olun lütfen.


    Bende buna anlam veremediğim için ya yeni cihaz yada modül alarak HD ye geçecem yada yeni kampanya bekliyecem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremtuncer

    Selam arkadaşlar,
    bu konuda ciddi sıkıntılar olduğu açık. Benim anlamadığım şey neden ayda 7 lira için eski uydumdan vazgeçeceğim. Elimde "dandik uydu alıcıları" da var ama d-smart 2008 kutu da var. Gelen mesajda 22 liraya d'smart kutumu alıyor ama aradaki 7 lira dışında hiçbir avantaj yok gibi görünüyor. Bana yardımcı olun lütfen.

    Üstede yazdım 2008 kutuyu aktif olarak kullanacaksan eski başka fta ver 29.90 dan gir kampanyaya.
  • hocam avantaj yok diye bır şey yok yarın bır gun kampanya bıterse sonradan yanmayasın. Fark surda 2008 hakların kaybolmayacak hd cihazdan devam edecek bu nedenle kampanya ıyı, yoksa tabııkı anlamı yok fakat hakların kaybolmadan hd cihaza geçmesi iyi burda.
  • hocam d-smart'ın çok kazığını yedim, kampanya biterse ve daha avantajlı bir kampanya çıkmazsa çokta üzülmem çünkü kendim ettim kendim buldum diye bir türkü tutturur avuturum kendimi

    Zamanında 30 TL etmeyecek kutuya ekstra ödeme olmayacak ömür boyu bedava yalanlarından dolayı 300 Kusur lira nakit ödeme yaptım ( taksitli daha fazlaydı) Sonra avrupa kupası maçları paralı olunca 199 TL ye full paket aldım. Bu seferde avrupa maçları full pakete dahil değil dediler, tabiri caizse 500 TL gibi bir rakam içimde patladı. Birde 1-2 ay sonra full paket ve avrupa maçları 149 TL diye kampanya çıkınca gel sen düşün benim halımi

    Şimdi ben katılmadığım bir kampanyadan dolayı zarar edersem hiç üzülmem. Katılıpta üzülceğime katılmayıp üzülmeyi tercih ederim




  • Dangeraus zam gelecektir kesin bu d-smartın her zaman yaptığı şey. Şuan maçları izlemek için en uygun paket 22.90. Çoğu kişi 30 tl veriyor maçları için.(Değiştirciler) ben bile tüm hd yayınlar için 28 lira veriyorum.
  • sayın @invisible

    uyarı için sağol, ama daha öncede belirttiğim gibi mevcut kampanya pek sıcak gelmedi bana biraz daha bekleyim uygun bir değiştirme kampanyası çıkarsa değiştiririm plmadı yeni cihaz veya modul alternatiflerini değerlendiririm.

    Ha bu bir riskmidir, evet bu risktir ama bu riski göze alıyorum
  • Merak etme zam gelsede 30 lira civarında kapatırsın yine.
  • kısmet
  • Selam, Evde hem HD smart hem de 6 ay kampanyalı Digitürk Plus var. Yakında Kablo Tv şebekesi bulunan bir yere taşınacağım. HD smarta 19,99 tl., DT' e 30,99 toplam 50,98 tl. ödemekteyim. İkisinden de çok memmnun olduğumu söyleyemeyeceğim. Her iki üyeliğimi iptal/devir edip ayda 9,5 Tl ye Teledünya HD ya geçmeyi planlıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkertuncay

    Selam, Evde hem HD smart hem de 6 ay kampanyalı Digitürk Plus var. Yakında Kablo Tv şebekesi bulunan bir yere taşınacağım. HD smarta 19,99 tl., DT' e 30,99 toplam 50,98 tl. ödemekteyim. İkisinden de çok memmnun olduğumu söyleyemeyeceğim. Her iki üyeliğimi iptal/devir edip ayda 9,5 Tl ye Teledünya HD ya geçmeyi planlıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.


    İlk önce çok memnun olacaksın, modül ile izlersen kanallar ne güzel değişiyor diye bir süre kendini kandırtıktan sonra izleyecek bir şey bulamayıp ya pişman olacaksın ya da amaaan be aptal kutusu ne güzel izleyecek bir şey yok diye garip bir şekilde kendini teselli edeceksin.

    D-Smart neyse de Digitürk özellikle dizi kanalları için kapatılmaz.

    D-Smart da fena değil ama dizi konusunda çok güdük kaldı, dizi smart hikaye çıktı. Bir ara fox crime diyorlardı nedense olmadı. Şu an en uygun fiyatlı platform D-Smart ama onda da Dizi içeriği olmadığından olanlar da çok yetersiz olduğundan tereddütlüyüm.

    Merak ettiğim ise modüllü 180 liralık üyelikde HD kanallar için ayrıca ücret ödeniyor mu yoksa 1 sene boyunca HD ve aile paketi izleniyor mu? Bir de Movie Plus HD'lerin eli kulağında sanırım, bunlara ek abonelik mi gerekecek?




  • Modüllü üyelik konusunda bilgim yok açıkçası. 2009 D smart SD verip aydanaya üye olmuştum. Ayda 19,99 ödüyorum, Dizi açısından DS çok zayıf maalesef. Sinema TV lerin durumu vahim, geçen akşam 1968 yapımı iyi-kötü-çirkin oynuyordu hala.
    Movie pLus HD yayına başladı zaten, Sinema Tv lerden iyi Moviemax lerden zayıf. Digitürk te üyeliğim dizileri kapsamıyor zaten. Sinema paketindeyim
  • 2 sene sinema tv aboneliğim boyunca seyrettiğim film sayısı en fazla 10'u geçmez. son 6 aydır zaten iyice rezil olmuştu. dg film paketini 6 ay kadar seyrettim kanalları daha kaliteli ama o da tatmin etmedi beni. şimdi int. istediğim fimleri indiriyorum canım ne zaman isterse seyrediyorum.
    her iki platformda sinema kanalları değilde hd yayınları için alınabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.