Şimdi Ara

Eşimiz, Sevgilimiz kıskanıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: laax

Eşiniz, sevgiliniz kıskanıyor mu onu?

neyi
    arabayı soruyorsan şahsen benden daha çok özen gösteriyor sevgilim. mesela 3 aydır yıkamıyorum arabayı bana kızıyor yıkasana diye bende o kadar istiyorsan al kendin yıka diyorum ama arabayı vermiyorum kızlara arabamı verilir bir kere ablama verdim çarptı bir daha vermem
  • Her pazar istanbul dan sakaryaya O'nun sayesinde gittgim icin kiskanmiyordur herhalde :D
  • fluence in neyini kıskanacak bi tek kapı hondam felan olsaydı belki
  • Olsaydı kıskanırdı..Hem sevgilim hem arabam
  • domuz değil ya.
  • 1.16i yi kiskaniyor sevgilim :) eşim yok henüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç birimiz tipsiz değiliz
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisi de yokda bende kediler var arabayı temizliyorum böyle ilk günkü gibi yapıyorum

hemen gelir o sünger ve lastik parlatıcı jel ile uğraşarak parlattığım lastiklere işiyor

her sefer kısanıyor herhalde oyuncudabaya illa oynuyacaksın yoksa boşuna temizliyorum yani

arabaya karşı aşırı bir ilgisi var benim kedinin garaja gider üstünde gezer çizmiyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 3 Nisan 2012; 1:42:40 >

• kalbimi kıskanıyor(ince)
  • no problem ikiside olmadığı için hayat bana güzel
  • Eski sevgilimle pazar günü için ne yapsak diye düşünürken, bu pazar beraber arabaya cila atalım mı? dedim, ertesi hafta beni terketti. Neden etti anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Olsaydı kıskanırdı..Hem sevgilim hem arabam

• bazı arkadaşlara katılıyorum..olsa da kıskansa... :)
  • kıskanmaz heralde onun üzerinde acemiliğini atıyo niye kıskansın kıskansa perte çıkarmıştık heralde şimdiye kadar hemde hayatta sevgilimden daha çok değer verdiğim bişey yok kıskanmasına sebep yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Eski sevgilimle pazar günü için ne yapsak diye düşünürken, bu pazar beraber arabaya cila atalım mı? dedim, ertesi hafta beni terketti. Neden etti anlamadım.

3 saniyelik turbo lagg dan sonra kahkahayı bastım :D
  • Kuması olduğunu kabullendirdim. Gül gibi geçinip gidiyoruz
  • Araba kumadır zaten
  • sevgilim deli gibi kiskanyor =) arabanla daha cok ilgilenyorsun diyo ama gel gor ki arabayi yaklasik 1 senedir yikamiyorum =D
  • Sadece ulasim araci olarak kullandigimdan kiskanmiyor. Hatta iyi bakmadigimdan kiziyor bazen.
  • evlenince arabayla daha çok vakit geçiriyorsun deyip beni boşarsa şaşmam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.