Ankarada Ekran Tamiri Yapan Yer Neresi Var?

-
-
Güç girişini ve sigortayı neden değiştirmek istiyorsun hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşım bir kart verdi bazen oyun oynarken görüntü vermeyi kesip no signale geçiyor. Fanları full hız dönüyo, pcdeki ses vs devam ediyor. Herhangi bir sorun bulamadım. Isınma da yok. Bu iki parça daha önceden değişmişti dedi. Belki yine aynı sorundur diye düşündüm. 2-3 günde sadece bir kere yaptığı için de sebebini bi türlü bulamadım.
-
ram, mosfet ya da çipin kendinde bir sorun vardır. Soket ya da sigorta ile olacak iş değil
-
hocam benzer bir sorun daha önce de olmuştu. Kart görüntü vermeyi kesti bi daha da vermemişti. Sigorta ve mosfet değiştirdi yetkili servis ve sorun düzeldi. Dediğiniz gibi mosfet kaynaklı olabilir yine
-
görmeden bir şey söylemek imkansız hocam
-
hocam sorun düzenli olmadığı için ben de bilemedim. Macun değiştirmiştim ben, 1hafta içinde 2-3 kere olmuş arkadaştayken kart. Şimdi alıp macunu yeniden ve daha az sürünce sorun düzelmiş gibiydi. birkaç gündür deniyorum bir kere oldu sadece. En azından daha önceden sorun çıkaran parçalar değişirse belki işe yarar diye düşündüm.
-
mosfet kısa devreye düşmüş sigortayı attırmış, senin böyle bir sorunun yok. Dediğim gibi bakmak gerek
-
ankarada kime gösterebilirim peki hocam?
-
ankara da onu çözebilecek hiçkimse yok ya servise ya da bana göndermen gerekiyor
-
Garantisi bitti ancak servis parayla tamir yapmak zorunda yasal olarak değil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X