Şimdi Ara

Esenyurt'a Taşınmak İsteyen Gelmesin ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
6
Favori
59.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Esenkent mahallesi fena değildir. Zaten bahçeşehire yakın. Tek sıkıntısı ulaşım
  • hepsinin ABV umarim yok olurlar la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna Kekoforniya,Esencılıs demiyorlar.
  • Beylikdüzü barış mahallesi nasıldır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgacan_1905

    Beylikdüzü barış mahallesi nasıldır?

    harika bir yer o bölgenin en nezih semtidir.
  • Esenyurtta yaklaşık 12 yıldır oturuyorum. 3 kez de ev değiştirdim çeşitli yerlerinde oturdum.İki kelime: Sakın yerleşmeyin.
  • Bahçeşehirde oturuyoruz bizde Aqua Dolphinin karşısı. aslında bahçeşehir de esenkent diye geçiyor yol yüzüne :) buralar cok güzel. ama esenyurda gidince barzanileri görüp hayattan soguyorum

    Tip mip sorun yok ona laf söylemem sadece kırolar acayip. kardeşim biraz insan olun allah aşkına. oralarda yaşayanlara hele arka mahallelerde aşşa dogru allah sabır versin

    bahçeşehirden oraya gidince şehirden köye inmiş gibi hissediyorum
  • torium un arkası nasıl hocam, çok yukarılara çıkmayacağım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KURTAY1

    torium un arkası nasıl hocam, çok yukarılara çıkmayacağım?

    gel parsellere kafanı dinle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KURTAY1

    torium un arkası nasıl hocam, çok yukarılara çıkmayacağım?

    hiçbir farkı yok aynı,bir arkadaşım taşındı oraya çocuk metrobüste indikten sonra hava karardı mı taksiyle gidiyor evine
  • fiyatları uygun gördüm de ondan dedim torium arkası.

    bölgeyi bilen arkadaşlara aradığım evi şöyle anlatayım:

    site gibi en azından önünde parkı yeşilliği olan, otopark sorunu olmayan, temiz, nezih, araba gürültüsüne boğulmayacağım bir yer arıyorum.
  • bir de innovia 1 ve 4 civarı nasıl, beylikdüzü cumhuriyet mahallesi nasıl, innovia gibi sitelerin yanında apartmanlar var onlarda hoşuma gidiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KURTAY1

    torium un arkası nasıl hocam, çok yukarılara çıkmayacağım?

    Bir arkadaşım tam dediğin yerde oturuyor.Kötü bir semt.Kekoların uğrak mekanı orası.
  • kesinlikle yaşanabilecek son yerdir esenyurt son çare olarak görülmeli malesef bende son çare olarak taşınmak zorunda kaldım. yani hiç memnun değilim hergün bir olay mı dersin hergün malına bir zarar gelmesimi dersin muhatap arayıpta dil ile anlaşamamakmı dersin nekadar olumsuzuk varsa esenyurttadır
    kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar 300-500 tl daha fazla kira verin gelmeyin . emin olun malınıza gelecek zararla aynı kafaya geliyor o aradaki 300-500 tl lik fark
    aracı olan adam sıfır bir araç al 1 ay sonra heryeri çizik vuruk kırık olarak çıkarsınız
  • kiptaş 3 deyiz projeden geldik bu konutlara b.evler bölgesinden . gelme sebebimiz site ortamında olmak mahallenin kargaşasından kurtulmak maksatlıydı. esenyurt içine çok işimiz düşmediği sürece gayet sağlıklı bir karar olduğunu düşünüyorum.
    zaten epeydir esenyurt içi trafik- yol çözümlemesi sebebiyle karmaşık. bahçeşehir- esenkent aralığında sorunsuz. akbatı avm taleplerin karşılanması açısından fazla bile, gölet mevkii var aşağıda ıspartakule -bahçeşehir içinde ailecek hava almak için neredeyse tek mekan mini central park diyebiliriz :)
  • 15 senedir esenyurtta oturuyorum. Ardicli mahallesi yenikent mahallesi esenkent mahallesi gayet guzel ve duzenlidir. Pınar mahallesi ornek mahallesi falan tavsiye etmem. Ama bağcılar gungoren esenlerde oturan adam da kalkıp esenyurtu kotulemesin.hic değilse esenyurtta yollar genis trafik sorunu falan yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün kelimelerin ilk harfini nası büyük yaptın ?
  • Yıllardır (20 yıl) esenlerde oturuyordum. Hiçbir sorun yaşamadım ama son zamanlarda yenilenen komşular ve araç park sıkıntısı yüzünden taşınma kararı aldım. Esenyurtta evim var merkez mahallesinde olmasına rağmen oturulacak bir yer değil. Yatırım için almıştım zaten, kirada duruyor. Esenler de ki evide verdim kiraya ve yaptığım uzun araştırmalarım sonucunda İstanbul da yaşanabilecek en güzel yer olarak Anadolu yakası Çekmeköy olduğu kanaatine vardım ve Çekmeköye 5 ay önce taşındım. Boşuna Avrupa yakasında zaman kaybetmeyin derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VioLee

    quote:

    Orijinalden alıntı: 01001101

    ben bikere güngörene kiralık bi eve bakmaya gittim, oralara ilk defa gidiyom hayatımda, bağcılar devlet hastanesinin alt tarafında kalan bi yermiş, gidince öğrendim.

    taksiden bi indim aman allahım, her köşede 5-6 kişilik gruplar halinde elinde tespihlerle falan bekleyen, gelen geçene tip tip bakan garip garip gençlerle dolu. evi buldum, ev sahibi kendisi de benim evime yakın bi yerde oturuyomuş, kadıköy tarafında. abi dedim kusura bakma, yanlış anlama, evin güzel ama ben çevreyi pek beğenmedim dedim. adam tabi direk kabul etti, zaten aynı yerde oturduğumuz için, buralar bizim orlara benzemez falan dedi hak verdi bana.

    evden çıktım otobüs durağına kadar zor gittim, millet tip tip bana bakıyo. bide bekar olarak ev bakmaya gittiğim için iyi giyinmiştim. durakta otobüs beklerken bile garip tipli biri otobüs gelene kadar aralıksız beni süzdü.

    bidaha uğramam oraya.

    Bağcılar Karabayır Diye Bir Yer Var İyiki Ordan Geçmemişsin

    orda oturuyorum :DD




  • Bunun anadolu Yakası versiyonu sultanbeylidir uzak duralım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.