Şimdi Ara

Esenyurt'a Taşınmak İsteyen Gelmesin ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
6
Favori
59.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onlinlers


    quote:

    Orijinalden alıntı: Wadjet

    Ben Beylikdüzünde oturuyorum tam belediyenin karsisinda. Buralar gayet guzel. Okul icin Esenkent'e gittim sürekli 4 yil. Esenkent iyi ama Esenyurt yaşanacak yer değil.

    Perlavista ve tuyapa yakin mi ora , tuyapin yanina tasiniyoruz esenyurt oldugu icin cok tirsiyorum.

    Yok dostum marmarapark hizasinda 1 yukarida benim ev.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    99 dan önce hatırladığım kadarı ile avcılara ayakkabısında bir karış çamur ile gelenleri görünce esenyurttan gelmiş derdik.

    2-3 bina yapıldı toplu konut oldu bir anda modern bir yer mi oluyorki. Modernlik yapılardan çok insanların zihniyetinde olmalı.
  • Esenyurt-Saadetderedeydik Ben ilkokuldayken
    Babam ilk araba aldığı zamanlar çok heveslenmiştim biraz gezmiştik işte, gece 12 civarlarında eve doğru dönüyorduk sokağa girdik arabayı park ederken ben inmiştim kapıda babamı bekliyordum. Valla o kadar hassas insanlar ki (!) heralde motorun sesi rahatsız etmiş olacak ki en az 10-15 kişi balkonda bizi izlemişti, Ne yapıyoruz diye
    Aslında problem de bizde, başka ev mi yokmuş. Köy gibi yer mübarek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alhnakbb

    quote:

    Orijinalden alıntı: Slim_R

    quote:

    Orijinalden alıntı: PCMORS

    quote:

    Orijinalden alıntı: Slim_R

    Şöyle bilgi vereyim ben ;


    11 yıldır buralardayım. 2002-2003 zamanı taşınmıştık o zamanlar gürbüz çapan vardı karslı. Tam bir hırsız diyebilirim akrabalarına karslılara ve digerleri vs arsa satardı . İlk geldiğimiz zaman en modern yerde oturuyorduk diyebilirim site etrafıydı ve o zaman beylikdüzüne baglıydı oturdugumuz yer ki sonradan ihaleyle esenyurta baglandı. Neyse ilk geldiğimizde yol olarak bir tek e-5 vardı gerisi patika köy yolu vs. + aşağımızda çiftlik vardı devekuşu keçi koyun tavuk vs. Bunlar yaygındı esenyurtta. Sonra necmi kadıoglu geldi o biraz iyileştirdi ama çarpık yapılanma oldu işte. Şu an her yer beton .( birkaç park var bayağı büyük erdoganlar, şehitler ve gaziler parkı vs ama hep apaçi dolu.) pazar günleri ana baba günüdür buralar mangal için gelenler vs.


    İlk 10 sene dediğim yerde oturdum gayet sakindir. Hatta esenyurtun en sakin yeri diyebilirim haramidere talatpaşa sınırı çagdaşoba ve baharoba siteleri tarafı . Komşuluk süper burada onu diyebilirim. + oyun alana gezme için kısa yollar vs. Şehitler parkına 200 m. Sonra babam meydana 1-2 km uzaklıkta fatih mah. ev aldı şu an buradayız 6 ay oldu krediyle girdik. Şunu söylebilirim ki ; zaten sevmediğim bir yerden kat kat nefret ettim. Her sokakta dar paçalar terörist şapkalılar çalıntı torşin ayakkabılılar. Her yerdeler. 8 - 12 yaş arası ağababalar çakı sallarlar BİM den teyp alıp usb ile arsız bela dinleyenler. Nefret ediyorum abi nefret. Konut konusunda fiyat olarak iyi ama çoğu yerde komşuluk yok aklınız varsa buraya gelmeyin . Parası olan beylikdüzüne gitsin olmayan anadolu yakasından alsın. Üniye gidicem seneye sabırsızlıkla bekliyorum .

    Allahtan sevdğim insanlar var burada beni buraya baglayan tek şey onlar. Nakipoğlu AL deyim ben bir sıkıntı olursa haberleşiriz. Lise olarak ortamı çok iyidir diğer okullar çöp.




    SONUÇ OLARAK :




    BURALARA GELMEYİN . BU BİR UYARIDIR .




    esenyurt lisesiyle mevzun oldu mu hiç

    Bizden korkuyorlar hocam . O lisede ilkokuldan arkadaşlar var alıyorum istihbaratı . Cüsse olarak ortalamada çok öndeyiz onlardan . Bunu diyen onlar. Ama sayı olarak 700 vs 6000 .

    kim sizden korkuyo la ben o lisedeyim geçen sizin liseden 4 kişiyi dövdük okulun içinde

    Ulan

    Adamsin kuzen ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çöp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 2 saat otobüs bekledim sırf eve gidebilmek için gelmedi gittim taksiye bindim. İndiğimde sitenin önündeki otobüs durağı darmadağınık site güvenliğinin olduğu kapıya molotof atılmıştı. Etraf polis kaynıyodu. Enterasan insanlar gerçekten ama insan sövmeden edemiyor. Allahsızlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTrmn -- 15 Haziran 2014; 17:03:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrTrmn

    Dün 2 saat otobüs bekledim sırf eve gidebilmek için gelmedi gittim taksiye bindim. İndiğimde sitenin önündeki otobüs durağı darmadağınık site güvenliğinin olduğu kapıya molotof atılmıştı. Etraf polis kaynıyodu. Enterasan insanlar gerçekten ama insan sövmeden edemiyor. Allahsızlar.

    Ciddi misin ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle 1999 ve 2002 arası insanlar daha çekingendi. o bozuk nesil daha bebekti sanırım ondan.. bu 1996 ve üstü büyüdü apaçilik herşey var.
  • Bende gecen sene ev aldim esenyyrt mehtercesmeden. Arkadaslarin anlattigi kadar var esenyurt. Lakin hic oturmsdim. Kiraya verdim direkt. Allah muhtac etmesin oyle bi semtte oturmam.
    Bagcilar merkezdeyim. Gungoren ve esenlere gore daha iyi. Bagcilara gorede bizim muhit iyi. Merkezdeyiz Allahtan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Beylikduzu'nde oturuyorum, esenyrt buraya yakin.. Haklisin, esenyurtta konuda.bahsettigin kurdolar bir hayli fazla. Tasinabileceginiz son yer olsa dahi esenyurt'a gitmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naega- -- 16 Haziran 2014; 1:00:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır konusu açılmışken ben de söyliyim. Yok eskuleydi yok bilmem neydi kanmayın öyle şeylere. Esenyurt =çöplük. Yahu kendimi bildim bileli yollar aynı binalar aynı. Bu belediye nereye çalışıyor yahu? (10 yıllık bir süreden bahsediyordum bu arada) Bi esenyurdun aşağısına bir kaç senedir cami yapılıyordu. Bi de Cumhuriyet meydanının oraya eskule dikildi. Başka da bir şey göremedim. O reklamlarda gösterdikleri siteler zaten kaçak onlara değinmiyorum. İnsanı desen (ki hiç demiyim) hak getire. Balıkyolu minibüsü olsun ya da mavi kafalı minibüsçüler olsun. Kıronun da kırosu. Kaç kere öğrenci verdim diye laf yapıyorlar. Gençleri polisin peşinde koşturmasını marifet sayar. Kısaca şikayetim anlatmakla bitmez :D Ama esenkent/bahçeşehir tarafları gerçekten güzel. Tabi parası olana güzel o da :D 2+1 kaba et kadarcık daire 200 küsürdü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddiyim dostum. Yaz aylarıda geldi her gece bir düğün var artık sokaklarda. Adamların parası var ama yinede sokakta yapıyorlar anlamadım gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu yapan sizlersiniz.
    insanların gelir ve kültür seviyesi düşükken çoğalması, her türlü kötülüğün olmasına neden oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrTrmn

    Ciddiyim dostum. Yaz aylarıda geldi her gece bir düğün var artık sokaklarda. Adamların parası var ama yinede sokakta yapıyorlar anlamadım gitti.

    Tam nerede esenyurt içindemi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek mahallesi dostum en berbat yeriymiş zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esenyurt'ta oturuyorum. Köyiçine uzaklığım 15 dk. Soruları alabilirim.
    Avatar mesaj uyumlarına hazırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01001101

    ben bikere güngörene kiralık bi eve bakmaya gittim, oralara ilk defa gidiyom hayatımda, bağcılar devlet hastanesinin alt tarafında kalan bi yermiş, gidince öğrendim.

    taksiden bi indim aman allahım, her köşede 5-6 kişilik gruplar halinde elinde tespihlerle falan bekleyen, gelen geçene tip tip bakan garip garip gençlerle dolu. evi buldum, ev sahibi kendisi de benim evime yakın bi yerde oturuyomuş, kadıköy tarafında. abi dedim kusura bakma, yanlış anlama, evin güzel ama ben çevreyi pek beğenmedim dedim. adam tabi direk kabul etti, zaten aynı yerde oturduğumuz için, buralar bizim orlara benzemez falan dedi hak verdi bana.

    evden çıktım otobüs durağına kadar zor gittim, millet tip tip bana bakıyo. bide bekar olarak ev bakmaya gittiğim için iyi giyinmiştim. durakta otobüs beklerken bile garip tipli biri otobüs gelene kadar aralıksız beni süzdü.

    bidaha uğramam oraya.

    Bağcılar devlet hastanesi tarafı eskiden kötüydü hala mı aynı ?

    Bakırköy merkez güzel de esenler-bağcılar tarafından gelenlerde sıkıntı var




  • Esenkent ve Türksan'ın oralar güzel yerler.Esenkent=Beylikdüzü Türksan=Avcılar gibi düşünün.Ama biraz daha içerlere gidince Esenyurt İstanbul'un en berbat yerlerinden biridir.Türklerin azınlıkta olduğu bir ilçe.Birde suriyelileri getirdiler.Her gün sokaklarda suriyeliler vs kürtler kapışıyor.Yetmediği gibi Avcılar sahile ve Beylikdüzüne takılmaya geliyorlar.İstanbul'da ki kekoların yarısı esenyurttadır.Her tarafta torbacı var.Koskoca semtte iyi insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Aklı olan orda yaşamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrTrmn

    Örnek mahallesi dostum en berbat yeriymiş zaten.

    Ov dostum gercekten en kotu yeriymis.burada nasil site oluyor anlamiyorum.Internette 120.000 tl ye satilan 3+1 sitelere beylikduzu yaziyorlar , sehirle akakasi olmayan yerler cikiyor esenyurtta.bizim mahalle florya tarafinda kaliyor.herkes iyi insanlar kimse kimseye laf atmaz hem komsuluk hemde medeniyet var.daha cok trakyali insanlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklınız varsa Bağcılardan uzak durun Esenyurttan daha beter akrabalarım vardı orda çok gidip gelirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.