Şimdi Ara

Esenboğa'dan AŞTİ'ye nasıl giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
31.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarın uçakla Ankara'ya gidiyorum. Ankara'ya daha önce hiç gitmedim ve hiç bilmiyorum. Şimdi size sorum havaalanından AŞTİ'ye nasıl giderim? Uçakların servisi vs var mıdır?

Yardımcı olun

• Yapay Zekanın Yanıtı

Esenboğa Havalimanı'ndan AŞTİ'ye Ulaşım

Esenboğa Havalimanı'ndan AŞTİ'ye ulaşmak için çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Yolculuğun süresi ve maliyeti, seçtiğin ulaşım yöntemine göre değişir.

Otobüs:

• Havalimanı çıkışından kalkan BELKO AIR otobüsleri ile AŞTİ'ye direkt olarak ulaşabilirsin.
    • Yolculuk yaklaşık 1 saat sürer ve bilet ücreti yaklaşık 20 TL'dir.

Havaş Servisi:

• Esenboğa Havalimanı'ndan Kızılay'a giden Havaş servislerine binerek AŞTİ'ye ulaşabilirsin.
    • Yolculuk yaklaşık 45 dakika sürer ve bilet ücreti yaklaşık 15 TL'dir.
    • Kızılay'da Havaş durağından AŞTİ'ye kısa bir yürüyüş mesafesindedir.

Taksi:

• Havalimanından AŞTİ'ye taksi ile ulaşmak en hızlı seçenektir.
    • Yolculuk yaklaşık 30 dakika sürer ve maliyet trafik durumuna göre değişir. Taksimetrenin başlangıç fiyatı yaklaşık 25 TL'dir.

Özel Araç:

• Kendi aracınla Esenboğa Havalimanı'ndan AŞTİ'ye ulaşmak da mümkündür.
    • Yolculuk yaklaşık 30 dakika sürer ve güzergah E5 ve D-200 yollarını içerir.

Ulaşım İpuçları:

• Yolculuk süresi ve maliyetinin trafik durumuna göre değişebileceğini unutma.
    • AŞTİ'ye ulaşımını önceden planlayarak zaman kazanabilirsin.
    • Toplu taşıma seçenekleri daha ekonomik olsa da, taksi daha hızlı ve rahat bir seçenektir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Havaş servislerinin son durağı direk AŞTİ'dir. En azından 2 sene önce öyleydi. Ayrıca Aşti'ye ulaşım kolaydır, metro hattı üzerinde olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Havaş servislerinin son durağı direk AŞTİ'dir. En azından 2 sene önce öyleydi. Ayrıca Aşti'ye ulaşım kolaydır, metro hattı üzerinde olduğu için.

ben de servis olayını duydum ama daha emin arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar yav
  • direk aştiye otobüs var.belediye otobüsüde var havaşda var ikiside aştiye gidiyor.kesin bilgidir.hemen terminalin önündedn kalkıyo ikiside
  • havalimanının önünden belediye otobüsü kalkıyor. hatta bildiğim kadarıyla tek belediye otobüsü hattı var o da aştiye gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

direk aştiye otobüs var.belediye otobüsüde var havaşda var ikiside aştiye gidiyor.kesin bilgidir.hemen terminalin önündedn kalkıyo ikiside

sağol dostum teşekkür ettim.
  • ego genelde dolu olur, havaşla rahat rahat gidersin.10tl idi heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kizilaya nasil gidilir bakanlik civarin da isim var

• quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

quote:

direk aştiye otobüs var.belediye otobüsüde var havaşda var ikiside aştiye gidiyor.kesin bilgidir.hemen terminalin önündedn kalkıyo ikiside

Arkadaş iyi açıklamış bende tam yardımcı olmak isterim. Havaalanında indiğinde 442 numaralı havalimanı-aşti mavi belediye otobüsüne bineceksin. 5 tl gibi bir tutarı oluyor bilet basmana gerek yok şöföre de para verilebiliyor. 30 dk bilemedin 40 dkkaya normal şartlarda ordasın , ama bu aralar kuzey ankara kentsel dönüşüm denen yerde yol çalışması var o yüzden acelen varsa zaman kaybetmemeni öneririm. çnkü hergün kullandığım yolda haftasonu gideceğim yere geç kaldım. sanırım çok detaylı anlatmış oldum. İyi yolculuklar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali25

kizilaya nasil gidilir bakanlik civarin da isim var

aştiden kızılaya mı hocam ? eğer öylese diğer arkadaşa alıntıladığım yazımda belirttiğim 442 nolu otobüse binersen kızılaya gidiyor ancak tam olarak bakanlıklara doğru gidiyormu bilgim yok. aşağıda güzergahlarını ekledim. İyi yolculuklar. :)

442 Geçtiği Güzergahlar
    Balıkhisar Mh.Esenboğa Havaalanı İç-Dış Hatlar Geliş Akyurt
    Balıkhisar Mh.Özal Blv.Akyurt
    Saracalar Mh.Özal Blv.Akyurt
    Saray Cumhuriyet Mh.Özal Blv.Pursaklar
    Merkez Mh.Özal Blv.Pursaklar
    Yeşilöz Mh.İrfan Baştuğ Cd.Keçiören
    Hasköy Mh.İrfan Baştuğ Cd.Keçiören
    Kavacık Subayevleri Mh.İrfan Baştuğ Cd.Keçiören
    Gümüşdere Mh.Keçiören Kvş.Keçiören
    Gazi Mh.Mevlana Blv.Yenimahalle
    Emniyet Mh.Mevlana Blv.Yenimahalle
    Beştepeler Mh.Mevlana Blv.Yenimahalle
    Beştepeler Mh.AŞTİ Ankaray Gç.Yenimahalle
    Nasuh Akar Mh.İsmet İnönü Blv.Çankaya
    Meşrutiyet Mh.Atatürk Blv.Çankaya
    Anafartalar Mh.Mh.Atatürk Blv.Altındağ
    Doğanbey Mh.Hipodrum Cd.Altındağ
    Doğanbey Mh.Kazım Karabekir Cd.Altındağ
    Doğanbey Mh.İstanbul Cd.Altındağ
    Hacı Bayram Mh.Çankırı Cd.Altındağ
    Aydınlıkevler Mh.İrfan Baştuğ Cd.Altındağ
    Güneşevler Mh.Mh.İrfan Baştuğ Cd.Altındağ
    Doğu Mh.İrfan Baştuğ Cd.Altındağ
    Saray Osmangazi Mh.Özal Blv.Pursaklar

Kaynak :http://www.ego.gov.tr/parts/egohareketsaatleri.asp?NO=442&KALKIS=&VARIS=

• Yardım sever DH cılar :) Helal be
  • Neden gidiyorsun Ankara'ya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

Yardım sever DH cılar :) Helal be

Dh böyle günler için var dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rtiz

quote:

quote:

Arkadaş iyi açıklamış bende tam yardımcı olmak isterim. Havaalanında indiğinde 442 numaralı havalimanı-aşti mavi belediye otobüsüne bineceksin. 5 tl gibi bir tutarı oluyor bilet basmana gerek yok şöföre de para verilebiliyor. 30 dk bilemedin 40 dkkaya normal şartlarda ordasın , ama bu aralar kuzey ankara kentsel dönüşüm denen yerde yol çalışması var o yüzden acelen varsa zaman kaybetmemeni öneririm. çnkü hergün kullandığım yolda haftasonu gideceğim yere geç kaldım. sanırım çok detaylı anlatmış oldum. İyi yolculuklar dilerim.

tamam dostum teşekkür ettim havaşla giderim herhalde bilmediğim şehir sonuçta otobüs falan uğraşmayayım şimdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam dostum teşekkür ettim havaşla giderim herhalde bilmediğim şehir sonuçta otobüs falan uğraşmayayım şimdi.

Havaşa 10 tl verme dostum , Ego'da 5-6 lira bir şeydi paran cebinde kalsın :)
    Korkacak bir durum yok şoföre söylersen seni istediğin durakta bırakır merak etme

(Bende yılbaşında gitmiştim , arkadaşımın tavsiyesiyle Ego ile gittim )

• Uçarak
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar, aştiye ulaşım için belediye ya da havaş araçları saat kaçta bitiyor? Bir de metro kaçta kapanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: dualwarior

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar, aştiye ulaşım için belediye ya da havaş araçları saat kaçta bitiyor? Bir de metro kaçta kapanıyor?

Ben bir ay önce 11 buçuk gibi binmiştim. O servislerin sürekli çalışıyor olması gerekir. Metro'da sanırsam gece 12'de kapanıyor.

• her otobüs kızılaya girer hacı ankarada :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.