Şimdi Ara

Escape from Tarkov [ANA KONU] (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.329
Cevap
52
Favori
98.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu tür oyunlara alışmak sitiyorsan Arena Breakout oynabilirsin bedava zaten steamde.Biraz daha arcade

Hepsini seç en iyi ping hangisindeyse ona girer zaten.Pingler nasıl.Ayarlardan baktın mı Türkçe olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrmTrn -- 16 Kasım 2025; 18:34:38 >

Arena da var. İkisini de oynadım. tarkov'u Türkçe yaptım ama konuşmalarda bazı yerler hala İngilizce. Sevdim oyunu. İade etmem. Hata vs vermedi, oynarken.

Bu arada, oyınu ilk açtığımda kayıt filan istemedi. Tarkovcitizen diye bi ad vermiş direk launcher sayfasını açtı. Yıllarönce bir hesabım vardı ama aynı mail değil.

Muhtemelen oyınu alanlara, artık kayır olun diye zorlamıyor, direk kayıt yapıyor. Bir de Stash'im bayaa doluymuş. İlginç geldi, silahlar, sular, yelekler, şarjörler vs.

PVP ÇOK SEVMEDİĞİM İÇİN PVE MODUNU DA ALABİLİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 16 Kasım 2025; 19:13:26 >

Evet diyaloglar Türkçe değil maalesef.Bende kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye :)

reis o stashin bitmesi 3 günü bulmaz, haberin olsun :D

Duruma göre, paketi yükseltirim de. Şuan çoğu şeyi satıyoeum zaten, itemleri çok bilmediğimden. Zırh, silah, medic ve mermi dışında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hangi paketi aldın,satma hepsini,görev ve hideout itemleri vardır içlerinde

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Dark matter D kullanıcısına yanıt

Millet pişman oldu,geri iade de edemiyor.Rezil ettiler oyunu,10 sene hiç mi birşey eklemeden 1.0 diye çıkartır insan oyunu.Türkçe bile yarım yamalak

Standart almıştım. Fazls zırhlsr silahlar vardı, 1er tanesini sattım

Oyunu devamlı oynayacaksanız en üst paketi almak mantıklı çünkü bir oranda kolaylaştırıyor başlangıç için ve fiyatı da oldukça uygun. Ancak bu adamların düzgün iş yapamadığından dolayı direkt standart sürümü almanızı tavsiye ederim. Çünkü oyunun zorluğu bir dert, optimizasyon ve maç bulma süreleri ayrı dert. Hatta o kadar kötü ki adamlar bugün özür bile diledi ancak bunlar geçmişten beri vardı. Yani düzelmedi ve düzelecek gibi de pek durmuyor. Karar sizin

Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • 8700k, 32 gb 3600 ddr4 ve 5080 ile 4k dlss balanced ayarda 50 fps customs oynuyorum.

oyun offline modda 180 fps de geziyor, onlinede 50 fps alıyorum, npc veya oyuncu girince 30 fps e düşüyor. cpu %20, gpu %30 civarında geziyor. oyun can çekişiyor pc arkada çekirdek çitliyor  

8700K işlemci? ile 5080 dar boğaz yapıyor olabilir mi? Ram de cabası? Bu arada ben de iade etyim, daha sonra alıcam.

yok alakası yok. en düşük ayarlarda 50 fps almanın imkanı yok bu pc ile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mtnei kullanıcısına yanıt

Ben dediğim gibi günde 1-2 saat giriyorum sarıyor. Harita açıyorum ilk 5-6 dakka nerdeyim çözmeye çalışıyorum haritaya baktıgım için fazla ses çıkarmadıgımdan genelde yanımdan geçenler oluyor ve beni fark etmiyorlar. Arkalayıp vuruyorum hemde hemde bildiğin full adamlar en ucuz shutgunı alıyorum chill takılıyorum Genelde çıkışı ya son anda buluyorum yada yaklaşırken sniperlar tarafından vuruluyorum. Sarıyor bu şekilde oynarım devamlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 23 Kasım 2025; 19:47:13 >

Bende haftasonları giriyorum hocam genelde. Ekleyin denk gelirsek gireriz. Oyun ID:mtnei

Şimdi bu wipe ile tekrardan başladım, aynı ABI oyunundaki gibi insanlar sürekli ekip olarak geziyorlar, görev yapamıyorsun, ses oluyor direkt geliyorlar falan giden ekipmanın, merminin haddi hesabı yok :)
    Karşı takımdan birini öldürsen de diğer oyuncu eşyasını güvenli bölgeye bırakabiliyor, en azından ekipmanları geri geliyor.

Pazarın açılması önceden nefes aldırırdı benim gibi yarı kolsuz oyunculara, şimdi ise çok saçma bir sistem getirmişler, çoğu eşyaya level sınırı koymuşlar. 25 level olana kadar tier 2 mermi tier 3 zırh ile dolaşmaya çalışıyoruz, adamlar bize iki atarken, biz de boncuk sıkıyoruz işte.. Sağlık olsun 😂 Klasik tarkov…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun öyle günde 1-2 saat oynanacak türde değil.pvp için tabii söylüyorum.pve modunda kafanıza göre takılabilirsiniz.pvp oynuyorsanız her gün 5-10 saatinizi gömmeniz lazım.Zaten pvp de oyuncuların büyük çoğunluğu 5-10 yıldır aktif oynayan oyuncular.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.