Şimdi Ara

Escape from Tarkov [ANA KONU] (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.329
Cevap
52
Favori
98.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 1.0 ile birlikte pve profilimi sıfırlayıp tekrar başladım. pvp stresinden hilecisinden uzak güzel oluyor böyle. pve de beraber takılmak için 1 2 kişi bakıyorum. Oyundaki nickim Kill-n-R0ll

Nikita'nın oyunu zorlaştırma mantığı votkaya dayanıyor. Daha iyi yapay zeka ile daha akıllı scavlar, raiderlar yapalım, daha gerçekçi dinamikler yapalım zorlaştıralım değil, ne yapalım saçma sapan görevler yapalım, 2 şırınga bassın terminatöre dönsün adam. Haritanın bir ucundan öteki ucuna 50 kg yükle koşalım, kafasında kaynakçı kaskı olan yarı çıplak boss'u vur delik deşik et ama ölmesin falan tamamen gerçek dışı saçmalıklar getirelim. Ha bir de bunu 5-6 ayda bir sıfırlayalım bu abuk sabuklukları sürekli yaşatalım. Kaç wipe oldu oynamıyorum oyunu. Benim hayran olduğumun Tarkov çizgisinden o kadar uzaklaştı ki. Squad oynuyorum artık :)

Not: Yıllardır desync sorunu var bu oyunda. Eminim v1.0 olmasına rağmen hala çözememişlerdir.

CREATIVE SOUND BLASTER AE-7 ~ PHILIPS FIDELIO X2HR ~ THRONMAX MDrill ONE ~ CREATIVE MEGAWORKS THX 550 ~ CREATIVE GIGAWORKS T20 ~ EPSON EH-TW5300 ~ META QUEST 3 512 GB
  • Lifetaker kullanıcısına yanıt

Profili nereden sıfırladınız,pve de coop var mı ?

pve hesabın otomatik wipe olmuyor ve 1.0 update in tam olarak gelmesi için(story quest vs.) pve hesabını resetlemen gerekiyor. COOP var pve de.

PvP' den ziyade PvE oynamak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 29 Kasım 2025; 18:31:43 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 36 yıllık oyuncuyum, hayatımda bu kadar ezik, açgözlü, rezil oyuncu kitlesi olan bir oyun türü daha görmedm. Lafım tabii ki tüm oynayanlara değil. 4-5 yıl önce bu oyunu oynadığımda böyle değildi. Yine aldım ama iade ettim sistem yetmediği için.
    Bunun yerine Arena Breakout oynuyorum ve 19 lvl.ım.
    Oyunun en basit haritası Farm'a giriyorum, üstüm boş. 10 sn sonra, daha loot yapmamışım, ezik ve aç bir 30 lvl gelip arkamdan vuruyor. Lan malabadi, amacın ne? Üzerimdeki toplam 20k eşyaya mı göz diktin, zaten 400 M paran var. 30 lvl adamın farmda işi ne zaten? Bırak da oyunu oynayalım, öğrenelim.
    Hadi bu olmadı, 3-5 loot yaptık, tam çıkışa gelmişiz, yine o ezik 30 lvl, pusu kurmuş, bizi vuruyor. Bravo 50k item aldın bu sefer
    Ama tabi bu, oyunu yapanların da suçu. 1 lvl.la 30 lvl.ı aynı yere koyarsan. Bir de Arena bedava diye, bütün mallar oraya doluşmuş.
    Önüme geleni reportluyorum ben de
    Bir de, sadece bıçakla giriyorum, vurulursam da, vuran gelip beni lootlamaya çalışınca, o yüz ifadesini hayal ediyorum
    Belki Tarkov böyle değildir, bilemem. Olmadı, oyunu alıp pve takılırım bir süre.

• yazar11 kullanıcısına yanıt

Hocam iyi de adam sizi vurmasa arkasını döndüğünde siz onu vuracaksınız, oyunub amacı adam vurmak, niye acısın ki size yani? :D

Keşke okuduğunuzu anlasanız.

Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.