Şimdi Ara

Escape from Tarkov [ANA KONU] (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.281
Cevap
51
Favori
95.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu tür oyunları seviyorsan alanılabilir,Arena ile aralarındaki fark bence teknik olarak hideout yok Arenada

• Fiyatlandırması yüzünden gerçekten albenisi yüksek görünüyor fakat anladığım kadarıyla kısıtlı bir içeriği veriyorlar en düşük pakette. Türü pek ilgimi çekmese de EFT realistliği ile kafamı karıştırıyor. Bilemedim. Arc Raiders'da da Dünyası ilgimi çekmişti.

En düşük paket maalesef içerik olarak az evet,fiyatlandırmadan dolayı benimde alasım var,zamanında rus hesap almıştım.Doğru düzgün oynamadım bile :D Arcriders takılıyorum şuan,kafam karışık :D

Büyük ihtimal bizim gibi konuya pek vakıf olmayanları bu fiyatlandırma ile çekerek kurtların önüne atacaklar.   Direnin hocam, hype bunlar hep. Nvidia promosyonu olarak ARC Raiders almaktan son anda caydım mesela. 

ArcRiders bence güzel bir oyun,bu tür oyunlara farklı bir soluk getirmiş bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    /// NZXT H5 Flow White / Asus Prime Z590-A / Gigabyte Aero RTX 4070 / Intel Core i7 11700k / Lexar Ares RGB 2x8 3866 White / Lexar NM800 Pro 1 TB / Corsair MP600 Force Series 1 TB / NZXT Kraken Elite 240mm White / NZXT F140/F120 RGB / Corsair RM850e 850w 80+ Gold / Xbox One Wireless Controller White / LG GN880-B 2k Ergo / Razer Deathstalker V2 Pro TKL Low Profile White / Razer Deathadder V3 Pro White / Razer Blackshark V2 Pro White / Steelseries QCK Prism XL Destiny Edition / Asus ROG Throne QI / Deltahub Carpio 2.0 Wrist Rest White / Macbook Air M1 / Nintendo Switch V2 / Playstation 5 DE ///
  • KrmTrn kullanıcısına yanıt

CS Turnuvaları ve Warzone yayıncıları dışında ilk kez online oyun oynayanları izlerken ben de eğlendim hocam. Cohh olsun, Lirik olsun. Sabırlı olacağımı bilsem denerdim bende açıkçası. PVE geldiğinde belki gelirim. 

Solo girdiğinde genellikle pve oluyor oyun,10 oyunda 1 veya 2 kişi saldırdı,gerisinde herkes kendi yolundaydı,bir boos arc gelince yakındakiler yardımada geliyor.

Sadece Turkiye'de bile muazzam satis yapmis, 15$i goren yapistirmis. Iste dedigim burda basliyor, yeni oyuncu girisi fazla ancak oyun ici basit gorunumlu bir harita koymalari sart, en azindan nerde oldugunu ve acik/kapali tum kacis noktalarini gormen sart. Aksi halde cogu bu yeni oyuncu inanilmaz zorlanacak. Zaten oyun detaydan gecilmiyor mukkemmel bir detay var her noktasinda, uzerine harita olmamasi insanlarin isini cok daha zorlayacak.

Belki eklemislerdir, almayi dusunup de cekinenler varsa bence bi 1.0 degisikliklerini ogrenin oyle karar verin. Harita yoksa onermiyorum ben ama steam bu refund var sonucta, 2-3 saat oynayip deneyebilirsiniz kendi kararinizi vermek daha iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Paket tercihi ne olurdu peki ? Başlangıç ve orta paket arasında çok fark varmı ?

Valla hocam bence PvE istemiyorsan 15$ ı bas geç. Üst sürümlerde safe pocket, bi tık daha geniş depo, 1 adet özel skill ve gear seti, takasçı npclere reputation bonusu gibi şeyler veriyor. Bunlar p2w evet ama sen zaten yeni başlayacaksın, öncelikle sevip sevmeyeceğin meçhul, ikinci olarak depon geniş olsa ne olmasa ne zaten oyunu öğrenmeye oynayacaksın şimdilik senin depon uzun süre dolmaz bile, npclerle rep zaten grindlenen bi şey grindlersiniz önemli değil, skill seti ve gear seti de önemsiz muhtemelen uzun süre basit loadout ile girersiniz maçlara.

Oldu da oyunu çok sevdin, oyun çıktıktan sonra steam bu paketleri dlc olarak ekliyor zaten, sadece ara farkı ödeyip yükseltme yapıyorsunuz haliyle ileride en kötü yükseltme yaparısınız bir şey kaybetmezsiniz.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim değerli bilgi paylaşımınız için hocam peki pve modu eğlenceli deniyor onu da eklesem ne gibi bir eksi artı yönü olabilir  

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orijinalden alıntı: formw3

Hocam extraction shooter fps türünde tarkovdan iyisi yok, evet oyunun kötü ve sıkıntılı çok tarafı var ama o gerilim hissini, çatışma hissinin zevkini bu oyun kadar veren oyun yok. Huntta ölünce bir şey kaybetmiyorsunuz ki. Hunt bu oyunun çok çok basit versiyonu gibi düşünülebilir. Ha, oyuna ayıracak binlerce saatim yok diyorsanız tarkova hiç girmeyin bile. 1000 saati olan bile bu oyunda iyiyim diyemez kanımca. Benim 2000 saatim var, epeydir oynamıyorum ama, oynadığım zaman bile iyiyim diyemiyordum oyunda.

Mesajınız için teşekkür ederim. Çalışan biri olarak binlerce saat oynayacak vaktim yok. Tecrübe hariç ne gibi bir dezavantajı olabilir

ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Sizde alın hocam olmadı burada toplanır yenilerle bir şeyler yapmaya çalışırız  

Orijinalden alıntı: MertBurak

Sizde alın hocam olmadı burada toplanır yenilerle bir şeyler yapmaya çalışırız  

Az önce aldım hocam. Eklemek isterseniz 4nthropomancy
    Bilmeyenler olarak takılabiliriz 😀

ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • steam ukrayna yaptık abd fiyatından satıyor ruslar

Hocam, ben ciddiyim bu oyuna çok saatimi gömeceğim diyorsanız eod versiyonu alın. Eod versiyondaki kasa geliştirmesi işinizi çok kolaylaştırıyor. En düşük pakette kasanız çok küçük, hiçbir şey depolayamıyorsunuz bu da görevlerde ilerlemenizi çok yavaşlatıyor. Oyunu birkaç wipe oynadoktan sonra hangi görec eşyaları lazım oluyor öğreniyorsunuz, girdiğiniz her el bulduklarınızı stoğa atıp göreci geldiğinde verip geçiyorsunuz. Tahmib edemeyeceğiniz kadar hızlandırıyor işi. Ama dediğim gibi, oyun size uymaz, çok zor gelir, bırakırsanız çok para vermeye gerek yok.

çünkü oyunda ciddi sorunlar var. Bir kere hile çok fazla, hit reg sorunu vardı, muhtemelen hala vardır. Bu ikisi çileden çıkarıyor zaten

pve almaya gerek yok. Yapay zeka ile bu oyunu oynayanın kendisine ve zamanına saygısı yoktur hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formw3 -- 14 Kasım 2025; 11:32:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.