Şimdi Ara

Esas İstanbul'da Yaşanmaz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer zengin değilseniz yaşayacağınız en son şehir İstanbul'dur. Hayat pahalılığı ve nüfus yoğunluğu bir hayli fazla.

Türkiye'nin en güzel şehrinde yaşıyorsunuz ama etrafınız kekolarla dolu. Televizyon röportajlarında görüyorum bazen, resmen görüntü kirliliği..

İstanbulun en merkezi yerlerinde it, uğursuz, hırsız, dolandırıcı ne ararsanız bu şehirde toplanmış gibi. Bu durum eminim İstanbul'da yaşayan insanları da rahatsız ediyordur.

Bence İstanbul'da yaşamaktansa diğer Büyük şehirlerde yaşamak daha mantıklı gibi geliyor. Özellikle İzmir..

(Not: Bursa'da oturuyorum.)

Bu konuya karşılık açılmıştır ::http://forum.donanimhaber.com/m_100763905/tm.htm

• İstanbul başlı başına bir paradoks zaten, dışarıdan gelen biri alışamaz kolay kolay. Yerli insanı da başka Bi yerde yaşayamaz ama istanbulda da yaşanmayacağını bilir. İstanbul insanı zaten yaşamıyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 1:52:40 >
  • Gelin Ankarada yaşayın alan büyük herkese yeter.

• "Asıl Türkiye'de yaşanmaz" diye konu açacak olan kim acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asil dunyada yasanmaz

• istanbulda bencede yaşanmaz avcılar ve çevresinde girmedim yer kalmamıştır asya ve avrupa diye ayırırsak avrupa yaşanırlıkda biraz daha ağır basar gibi geliyor ama arkadaşın dedi gibi eher paran yoksa istanbulda yaşıcan tek gün pazar günüdür işçi bişehir bayram ramazan 10 kasım vs vs günleri sayarsan istanbulda gerçekden yaşıyorum dicen 2 3 haftaıdr geri kalanı çalışmakla geçirirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebi16

Eğer zengin değilseniz yaşayacağınız en son şehir İstanbul'dur. Hayat pahalılığı ve nüfus yoğunluğu bir hayli fazla.

Türkiye'nin en güzel şehrinde yaşıyorsunuz ama etrafınız kekolarla dolu. Televizyon röportajlarında görüyorum bazen, resmen görüntü kirliliği..

İstanbulun en merkezi yerlerinde it, uğursuz, hırsız, dolandırıcı ne ararsanız bu şehirde toplanmış gibi. Bu durum eminim İstanbul'da yaşayan insanları da rahatsız ediyordur.

Bence İstanbul'da yaşamaktansa diğer Büyük şehirlerde yaşamak daha mantıklı gibi geliyor. Özellikle İzmir..

(Not: Bursa'da oturuyorum.)

Bu konuya karşılık açılmıştır ::http://forum.donanimhaber.com/m_100763905/tm.htm

9 sene bursada kaldim simdi cocuklugumda 5 + şimdi lise 4= 9 sene de istanbulda kaldim toplam. Istanbul dunyanin en guzel sehridir. Bursa resmen keko mekani oldu. Bu istanbulda yasanmaz. Istanbul yasamalik degil gezmelik lafi unlu bursali lafidir kanmayin. Bu lafi istanbulda yasayamayanlar mok atmak icin soyler. Bursadan istanbula geldim ozgurlestim bursada hicbi sey yoktu 4 yil once hala da giderim hala yok. Bu algidan kurtulun dunyanin en buyuk sehirlerinden biri olan istanbul sence de yasanmiyicak bi yer mi? Butun dunya burayı kiskanirken. (Not:Beylerbeyi Haci Sabanci Lisesinde okuyorum bi arastir tam bogazin dibinde yaninda beylerbeyi Sarayı 50m otesinde bogazin suyu ilerde cengelkoy cahili ve tam koseden bi bogaz manzarasi. Afedersin ama dunyanin neresinde boyle bi lukse sahip olabilirsin?)

• babamın işi dolayısıyla 2-3 ayda 1 gider. bende bazen takılırım peşine.

// Sende sanki Etilerde oturuyormuş gibi konuşuyorsun
  • quote:

babamın işi dolayısıyla 2-3 ayda 1 gider. bende bazen takılırım peşine.

// Sende sanki Etilerde oturuyormuş gibi konuşuyorsun
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 1:53:12 >
  • RidingJoe kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben İstanbul kötü bir şehir demedim ki. Dediklerine elbette katılıyorum, olay İstanbul değil, istanbulda yaşamak :)
  • Eğer ev sahipliği zenginlik kavramının içine giriyorsa haklısın ama girmiyorsa şunu demek isterim, İstanbul'da yaşamak isteyen adamın evi kirada olmayacak. Yoksa diğer şehirlere nazaran hayat senin üzerinden silindir gibi her defasında geçer sonra aynaya bir bakarsın ki "ben ne ara bu hale geldim" dersin. Bunu sana dedirten aslında hayat değil, İstanbul'dur.

Allah, kiracı kardeşlerimin, insanların yar yardımcısı olsun. Hele ki bir de aile kurup bakmakla yükümlü olduğu çoluk çocuğu olan insanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 23 Aralık 2014; 20:55:13 >
  • quote:

kardeşim ben İstanbul kötü bir şehir demedim ki. Dediklerine elbette katılıyorum, olay İstanbul değil, istanbulda yaşamak :)

Tamam bende iyi kotu derken yaşamından bahsediyorum. Su an istanbulda en az 2-3 yil yaşamış birini al baska bi şehre götür 2 hafta sonra sıkılır. Istanbul apayrı bi dünya.

• http://forum.donanimhaber.com/m_100784368/mpage_2/f_//tm.htm#100803100

Maalesef biraz şanslıyım bu konuda.
    Ama başlıktaki gibi genelleme yapmanın yanlış olduğunu söylemek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 23 Aralık 2014; 23:32:27 >
  • İzmir abartilmis bir balondur.İstanbul cok kalabalık
  • doğduğumdan beri istanbulda yaşıyorum en pis ortamından en elit ortamına kadar girdim . yıllardırda çalışıyorum .

tek söyleceğim tecrübem şu . istanbulda çok paran yoksa yaşanmıyor . işin ilginci çok parayı hakedecek bi şehir değil

hayatımı akrabalarım sevdiklerim ve arkadaşlarım olmasa istanbulda kurmak istemezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 23 Aralık 2014; 23:34:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda doğmuş buyumuş biri olarak

İstanbul güzeldir ama kalabşıktan tadı çılmıyo.trafik ayrı dert.araban olsa bile rahat edemiyosun.otobusler tıklım tıklım.istanbula altlı ustlu yol yapmları lazım yoksa o iş zor.

• insan bazen kalabaligi ariyor ..

• İstanbul'da yaşamayanların mok atmak için söyledikleri laftır.

• Yav arkadaş Avrupa Yakasındaki saçma sapan ilçelerde dolaşıp İstanbul'u karalamayın. Ben 16 senedir Avrupa Yakası Ataşehir'de oturuyorum ve buralar cidden çok modern ve yaşanılabilirlik mükemmel. Keko falan yok kafa dinlemek istersen gidersin Beykoz taraflarına sessiz sakin yada arkadaşlarımla veya sevgilimle falan takılıcam dersen gidersin Kadıköy'e Üsküdar'a falan.. Güngören, Bağcılar gibi yerleri görüpte gelip burada İstanbul'u karalamayın. Her şehrin kendine özgü güzelliği vardır. Ben İstanbul'u çok seviyorum hatta aşığım diyebilirim. İzmir'e gittim İzmir'li arkadaşlar alınmasın ama cidden bana kötü geldi, alışkanlık meselesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.